Ponturi, pronosticuri volei: CEV Cup Women – SC Schweriner vs Galatasaray Istanbul

Revelatia acestei editii de CEV Cup, SC Schweriner, primeste vizita mult mai titratei Galatasaray Istanbul, in primul meci din dubla mansa a semifinalei. Nemtoaicele ataca etapa semifinalelor dupa ce in turul trecut a trecut de Alba Blaj cu 2-0 la general, in timp ce Galata a dispus de polonezele de la Worclaw tot cu 2-0. Ambele echipe spera la un rezultat pozitiv in primul meci, ceea ce le-ar facilita intrarea in finala unde pot intalni un adversar mai „modest”, Krasnodar sau Azeryol Baku.

SC Schweriner a reusit sa se califice in play offul Bundesligii, dupa ce a terminat pe locul 2 la finalul sezonului regulat. „Schwerin” au reusit sa stranga  57 de puncte dintr-un total de 72, cu un setaveraj de 65:27. In meciurile de pe teren propriu, fosta campioana a Cupei Campionilor Europeni are un parcurs impecabil avand 11 victorii si o singura infrangere. Singurul esec a fost administrat de Hamburg (2-3) in etapa premergatoare meciului din CEV Cup contra rusoaicelor de la Khimik. Atmosfera din lotul nemtoaicelor este una foarte optimista dupa cum declara si antrenorul Koslowski: „Am invatat ca in competitia europeana triumfa doar propiile reguli si avem destula incredere ca Galatasaray va simti presiunea din Palmberg Arena iar noi vom profita de toate oportunitatile”. Increderea celor de la Schweriner este data si de faptul ca este singura echipa germana ramasa  in competitiile europene. Pentru meciul din Palmberg, Felix Koslowski nu a anuntat probleme de lot.

Echipa probabila: Souza Ziegler, Veronika Hroncekova, Krause Sabrina, Love Tabitha, Ariel Turner, Hanke Denise, Volker Janine. Antrenor Felix Koslowski.

Plaseaza pariul pe total puncte si handicap puncte pe set aici si prinde Super Bonusul de 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Galatasaray Daikin Istambul ocupa locul locul 4 in campionatul turc cu 40 de puncte,  fiind deja  calificata in play offul competitiei interne. Aparent, Galatei ii priesc deplasarile plecand invinsa doar de 3 ori in actualul sezon competitional. Mai mult decat atat , fetele conduse de Massimo Barbolini au reusit sa plece cu toate punctele de pe terenul celor de la Sagres Nuc (Elv) , Gent (Bel) si Wroclaw (Pol). Forma echipei turce in ultimele 5 meciuri nu este una foarte buna, inregistrand 3 infrangeri si 2 victorii. Esecurile din ultima vreme au fost puse pe seama relaxarii fetelor, avand asigurata prezenta in play offul campionatului cu 3 etape inainte de sfarsitul sezonului regulat. In CEV Cup Galatasaray a dispus de polonezele de la Wroclaw in dubla mansa cu scorul general de 6-2. Asemenea adversarei de azi, Galata spera la un rezultat bun in Palmberg Arena dupa cum declara si team managerul echipei Mehmet Berent ” Schweriner este o echipa buna, dar antrenorul nostru si-a facut lectiile pentru acest meci. Galatasaray va presta un joc bun care va reprezenta cel mai bine parcursul de pana acum. De asemeanea vom avea parte de suportul fanilor nostri din Germania si speram sa ne intoarcem la Istanbul in „avantaj” conform galatasaray.org

Echipa probabila: Alikaya Gamze, Centoni Nadia, Arslan Ezgi, Onal Guldeniz, Kalac Asli, Aydinlar Nursevil, Yeldan Nihan (libero). Antrenor: Ataman Guneyligil.

Mizeaza aici pe meciul SC Schweriner vs Galatasaray Istanbul, ia bonusul de 200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

PONTURI SI PRONOSTICURI: SC Schweriner – Galatasaray Istanbul :

Total puncte peste tp1 182,5 la o cota de 1,60 la Netbet.

Handicap seturi hs2 – 1,5 la o cota de 2,4 la Winmasters.

Handicap la puncte Hp2 2,5 la o cota de 1.80 la  .

Leave a Reply