Ponturi, pronosticuri pariuri fotbal – Malaga vs Sporting Gijon – Liga BBVA

Malaga se afla inaintea acestei etape pe locul 12 cu 33 de puncte. Gazdele  în condiții de siguranță fata de 14574659526076retrogradare, la 7 puncte distanta,  dar fără nici o șansă de a juca în Europa sezonul viitor.

„Alb-albastrii” nu a avut un start bun în acest sezon, dar din decembrie arata ca o echipa foarte puternica. Au învins Atlético Madrid și Celta Vigo apoi au legat 2 egaluri cu Real Madrid și Real Sociedad. Au urmat 2 infrangeri la limita cu Sevilla si Valencia ( 2:1).

Malaga are a 4-a  cea mai bună apărare, au primit doar 28 de goluri. Dar deficitar este atacul unde acestia au inscris doar 27 de goluri. Doar Betis (26) și Levante (26) au înscris mai puține goluri.

Pe de altă parte, Malaga a marcat 11 goluri in ultimele 7 meciuri. Aici se remarca Charles, golgheter-ul echipei cu 10 reusite.

Inaintea acestui meci antrenorul celor de la Malaga, Javi Gracia, se confrunta cu mari probleme de lot. Vor lipsi jucatori important cum ar fi: Kameni, Camacho, Santa Cruz si Cop.

Javi Garcia a orpit in lotul de 18 urmatorii jucatori: Albentosa, Welig:ton, Chory Castro, Juankar, Uche, Charles, Horta, Atsu, Ochoa, Recio, Ricca, Duda, Rosales, Filipenko, Miguel Torres, Aarón, Juanpi si Pablo.

Echipa probabila: 

Ochoa – Rosales, Weligton, Albentosa, Torres – Juanpi, Recio, Fornals, Castro – Uche, Charles

Javi Garcia:  „Vreau să trimit un mesaj atat jucătorilor noștri cat și fanilor noștri, că nu va fi ușor. Dacă există un meci in care putem lua toate cele 3 puncte acesta este. Jucatorii au nevoie de sprijin din partea suporterilor”

Mizeaza acum pe favoritii tai din La Liga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Sporting Gijon se afla in acest moment pe locul 19 cu 24 de puncte la 2 puncte de salvare. In aceste con14575190407079ditii singurul rezultat pozitiv in cinfruntarea cu Malaga este Victoria.

Cei de la Sporting nu sunt intr-o forma prea buna. Acestia vin dupa o serie de 3 infrangeri consecutive.

Antrenorul celor de la Sporting Gijon, Abelardo, are  de asemenea, probleme de lot. Bernardo și Nacho Cazurile sunt accidentati si nu vor juca împotriva “alb albastrilor”. Ognjen Vranjes este suspendat. Rachid este incert pentru aceasta partida.

Abelardo: “ Meciul acesta este o finala pentru noi. Ma astept la un Sporting schimbata fata de etapa trecuta.E chipa este conștientă, noi știm că nu este ușor, suntem o echipă cu puțină experiență, dar ne vom lupta.”

Lotul convocat pentru acesta partida: Cuéllar, Alberto García, Luis Hernández, Lichnovsky, Sergio Álvarez, Álex Barrera, Lora, Canella, Carlos Castro, Mascarell, Isma López, Carmona, Sanabria, Pablo Pérez, Jony, Rachid, Halilovic, Jorge Meré si Dani Ndi.

Echipa probabila:

Cuellar – Lora, Hernandez, Mere, Canella – Alvarez, Mascarell – Ndi, Halilovic, Jony – Sanabria  

Arbitrul partied va fi Ricardo De Burgos. Acesta este ajutat la cele 2 tuse de Garcia Fernandez  si De Francisco Grijalba

Ponturi si pariuri Malaga vs Sporting Gijon

Malaga castiga-  Cota 1.55 la NetBet ( Ai Bonus 300 RON doar prin SUPERPONT )

Total goluri – peste 2.5- Cota 2.05 la NetBet ( Ai Bonus 300 RON doar prin SUPERPONT )

 Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply