Ponturi, pronosticuri pariuri fotbal – Besiktas vs Eskisehirspor – Super Lig

Luni, 7 martie, de la ora 20:00, Besiktas primeste vizita celor de la Eskisehirspor, in epilogul etapei cu numarul 24 din prima divizie a Turciei.Cc4Wi7NWwAAKSC0

“Vulturii Negrii” sunt pe locul secund, cu 51 de puncte, la doua lungimi in spatele primului loc, ocupat de Fenerbahce, echipa care in etapa trecuta le-a administrat celor de la Besiktas cea de-a treia infrangere stagionala. Astfel, Gomez & Co. si-au intrerupt sirul de opt meciuri consecutive fara infrangere din campionat si acum sunt in postura echipei care trebuie sa recupereze punctele.Din fericire, vor evolua pe teren propriu, acolo unde si-au trecut in cont 28 de puncte, iar in ultimele cinci jocuri in fata propriilor fani au victorii pe linie, primind un singur gol in acest interval.

Forma: V E V V I

Eskisehirspor este lanterna rosie a campionatului Turciei, cu 17 puncte, la patru distanta de primul loc care le asigura salvarea de la retrogradare. Dupa trei jocuri in care au obtinut doua victorii si o remiza, au venit si doua infrangeri, ambele in precedentele doua jocuri, astfel, au cea mai slaba defensiva,  cu 46 de goluri primite. Deplasarile sunt foarte dificile pentru acestia, deoarece si-au trecut in cont doar patru puncte, ambele venite in ultimele cinci jocuri, cand au obtinut o victorie, o remiza si trei infrangeri, marcand doar 8 goluri. Pe de alta parte, acestia au primit gol in fiecare dintre cele 11 jocuri de pe teren strain.

Forma: V E V I I 

Profita de MEGABONUSUL in valoare de 300 RON oferit membrilor Superpont doar la Netbet!

Nici in meciurile directe cei de la Eskisehirspor nu stau prea bine. In ultimele 5 meciuri directe Besiktas a acumulat 3 victorii iar doua partide s-au terminat la egalitate.

Statistici:Cc39_j6W8AABXKP

  • Din 12 meciuri jiucate acasa “ Vulturii Negrii” au un total de 9 victorii un egal si 2 infrangeri.
  • Cei de la Besiktas au in ultimele cinci jocuri in fata propriilor fani au victorii pe linie.
  • Gazdele au un total de 28 de puncte acumulate pe propiul teren.
  • Eskisehirspor au cea mai slaba defensiva,  cu 46 de goluri primate.
  • Deplasarile sunt foarte dificile pentru oaspeti, deoarece si-au trecut in cont doar patru puncte.

Echipe probabile

Besiktas ( 4-2-3-1 ) : Boyko – Beck – Alexis – Marcelo – Koybasi – Hutchinson – Ozyakup – Quaresma – Sosa – Sahan – Gomez

AntrenorSenol Günes 

Absentii : Rhodolfo si Cenk Tosun ( accidentati) 

Eskisehirspor ( 4-3-3 ) : Boffin – Coreckci – Gungor – Figueras – Kanak – Bekdemir – Toko – Causic – Meye – Hadzic – Gural

AntrenorSamet Aybaba 

Absentii : Dossa Junior si Ali Sasai Vural sunt indisponibili din cauza unor probleme medicale, in timp ce Nadir Ciftci este suspendat.

Ponturi si pariuri Besiktas vs Eskisehirspor

Total goluri echipa – Besiktas- peste 2.5 Cota 2.25 la NetBet ( Ai Bonus 300 RON doar prin SUPERPONT )

Interval de timp- Gol in intervalul de timp 16-30 Cota 2.55 la NetBet ( Ai Bonus 300 RON doar prin SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri, impreuna cu BONUSUL de bun venit in valoare de 175 RON doar pentru membrii SUPERPONT!

Leave a Reply