Ponturi, pronosticuri fotbal: Primera Division – Lanus vs Atletico Tucuman

Campionatul Argentinei a ajuns deja la etapa cu numărul 4. San Lorenzo își confirmă formă bună, Boca începe să respire din nou, iar River face deja primul pas greșit. Surprizele, Colon și Tucuman sunt în plină formă.

Aveți aici informațiile complete despre organizarea actualului sezon din Argentina, inclusiv “poreclele” echipelor – nu râdeti, este un element important.

Va propun azi un meci din Grupa B, condusă de către Club Atletico Lanus și Atletico Tucuman și va fac o scurtă prezentare a contextului.

Boca Juniors și Racing Avellaneda au un start slab de sezon. “Los Xeneizes” au reușit prima victorie în etapa a treia, în meciul din deplasare cu San Martin de San Juan. Carlos Tevez a reușit unicul gol al partidei și l-a salvat pe antrenorul Vasco Arruabarrena.

Boca a pornit lansat după această victorie și a câștigat și partida care a deschis deja etapa a patra. Pe Bombonera a venit Newell’s, oarecum dezorientată după plecarea antrenorului Lucas Bernardi. La Lepra venea după un senzațional 5 la 0 cu Racing, dar a încasat 4 goluri de la Tevez & Co. La Academia a reglat puțin acest grav eșec în derby-ul cu Independiente. A fost un 1 la 1 smuls grație veteranului Lisandro López. Clásico de Avellaneda poate fi un meci util cu doar câteva zile înainte de prima partida din Libertadores pentru Racing.

Mizeaza aici pe Boca, River, Velez Sarsfield sau Newell’s – ai meciul transmis IN DIRECT , 200 RON pariu fără risc la înregistrare, aplicatie pentru iphone si cote excelente la live!

În momentul de față Boca se află pe locul 4 cu 7 puncte și 4 meciuri și așteaptă meciul dintre liderii zonei B, Atletico Tucuman și Lanus.

Tucuman are deja o victorie de prestigiu 1 la o pe terenul Bocăi și a ajuns la 3 victorii în 3 etape. El Decano a învins cu 2 la 0 în etapa precedenta pe Union de Santa Fe. Cristian Menéndez a fost omul meciului, cu o dublă, în condițiile în care titularul Fernando Zampedri a fost suspendat.

Lanus, învingătoare în meciurile cu Estudiantes și Defensa y Justicia a reușit o nouă victorie la Temperley. El Granate s-a impus din nou la un gol, 1 la 0 după un meci în care Los Gasoleros au trimis mingea în bară prin fundașul Chimino și au ratat alte câteva ocazii prin talentatul Esparza și decarul Colzera. Unicul gol a fost marcat de veteranul José “Pepe” Sand aflat la a treia reușită din acest sezon.

Atletico Tucuman este lider la egalitate de puncte cu Lanus, golaverajul făcând diferența – 5 la 1 pentru Tucuman și 4 la 1 pentru Lanus.

Nu rata MEGABONUSUL de 300 RON oferit membrilor Superpont! Mizeaza aici pe meciurile din campionatul Argentinei!

Atletico Tucuman este surpriza startului de sezon mai ales prin prisma faptului că este nou promovată. El Decano nu a uimit prin achiziții. A fost adus Enrique Meza, semifinalist în Copa Sudamericana cu Sportivo Luqueño, un fundaș care are o experiență bogată. Ofensiva a fost întărită cu Fernando Zampedri și ecuadorianul Govea. Se remarcă și închizătorul Nery Leyes, fundașii de bandă Bruno Bianchi și Fernando Evangelista ( format la Boca) și fundașul uruguyan Pablo Cáceres trecut și pe la Torino, Duisburg sau Mallorca.

Lanus se află în plină reconstrucție după perioada frumoasă cu frații Barros Schelotto. Guillermo a plecat să își încerce norocul în Italia – cunoașteți deja “aventura” de la Palermo. Gustavo a rămas la echipa pentru a lucra alături de Jorge Almirón și a da o anumită continuitate.

El Granate se bazează pe veteranul Jose Sand alături de care a venit fostul atacant de la Palmeiras, Boca sau Kayserispor, Pablo Mouche. Maximiliano Velázquez, Victor Ayala și Nicolás Aguirre sunt foarte periculoși pe benzi și asigura și zona centrală, Oscar Benitez și Román Fernando Martínez susțin bine ofensiva, iar Braghieri și Gustavo Gómez sunt oamenii de baza în defensiva. Punctul forte al echipei este linia mediană care trebuie insa să se rodeze.

Victorie Lanus, 1 solist, cota 1.75 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

X solist la pauza, cota 2.00 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Lanus castiga cel putin o repriza, cota 1.49 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply