Ponturi, pronosticuri fotbal : PD Argentina – Patronato vs Arsenal Sarandi

Este un meci interesant în etapa a 3-a din Argentina. Nou promovata Patronato o întâlnește pe mult mai cunoscuta Arsenal de Sarandi.

Aveti aici explicat sistemul actual din campionatul Argentinei!

CA Patronato se află pe locul 12 în grupa A din Primera Divison cu un punct obținut în meciul cu San Lorenzo, scor 2 la 2. În etapă trecută El Patron a pierdut după un meci specatculos, 3 la 2 cu Gimnasia La Plata .

El Arse se afla pe locul 6 si vine după o victorie, 3 la 1 cu Banfield, dar au pierdut în prima etapă, 1 la 2 cu Atlético Colón.

Mizeaza aici pe Boca, River, Velez Sarsfield sau Newell’s – ai meciul transmis IN DIRECT , 200 RON pariu fără risc la înregistrare, aplicatie pentru iphone si cote excelente la live!

În Argentina echipele nou promovate au viață grea. În sezonul trecut cinci dintre ele se aflau pe ultimele 7 locuri din clasament. Avertizați, cei de la Patronato au mizat pe jucători experimentați. Se mizează pe Iván Furios, 36 de ani și Ezequiel Garré, 34, în defensivă, pe Marcelo Guzman la mijloc și pe Fernando Telechea, golgeter în Primera B anul trecut, în atac.

Echipa a reusit un meci excelent cu San Lorenzo, care a obținut cu greu un punct. Telechea a deschis scorul, iar Fernando de la Fuente a făcut 2 la 1 după ce Leandro Romagnoli a înscris pentru San Lorenzo. Schimbarea lui Telechea a fost utilă oaspeților care au reușit să egaleze. Club Atlético Patronato de la Juventud Católica – clubul a fost fondat pe baza inițiativei părintelui Bartolomé Grella, care dorea ca tinerii să fie feriți de vicii, a făcut un meci bun și în etapă a doua. Erorile din defensivă au contat însă și s-a adăugat și eliminarea fundaslui Lautaro Geminiani. S-a remarcat decarul Matias Garrido care a resusit o dublă. De notat faptul că în doar 2 etape echipa a încasat 9 cartonașe galbene și unul roșu.

Nu rata MEGABONUSUL de 300 RON oferit membrilor Superpont! Mizeaza aici pe meciurile din campionatul Argentinei!

Arsenal Sarandi a a avut un 2015 destul de complicat. Locul 28 din 30 de echipe a însemnat o mare dezamăgire. Caruso Lombardi și apoi fostul mare atacant Martin Palermo nu au reușit să readucă echipa la un nivel onorabil.

Sezonul nou a început cu Sergio Rondian pe banca și cu un lot complet remaniat. El Arse l-a adus pe experimentatul atacant Joaquín Boghossian , pe fundașul Jonathan Bottinelli și pe Leonardo Rolón și Franco Bellocq, doi jucători de perspectiva. Lor li se adaugă atacantul Juan Sánchez Sotelo și mijlocașul Gabriel Sanabria, ambii marcând în victoria cu Banfield. Jucători de clasa sunt și Federico Eduardo Lértora și Gonzalo Bazán, ultimul adus de la Ferro Carril Oeste, dar format de San Lorenzo.

Ambele marchează, cota 2.30 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Goluri în minutele  76-90, DA,  cota 2.45 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Total goluri Arsenal Sarandi, peste 0,5, cota 1.66 la Fortuna unde aveti bonus 150 RON, bonus de fidelitate, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live.

 

 

Leave a Reply