Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 2 – Metz vs Ajaccio & Tours vs Laval

Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 2 – Metz vs Ajaccio & Tours vs Laval

Avem un final de sezon spectaculos în Ligue 2 cu o cursa nebună pentru promovare. Red Star, Le Havre, Clermont, Lens și Metz lupta pentru un loc pe podium. Va propun ponturi si pronosticuri pentru partidele Metz vs Ajaccio si Tours vs Laval.

Mizeaza aici pe favoriti tai din fotbalul frnacez si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

METZ vs AJACCIO

metz 2Metz trece printr-o perioada foarte slabă. Echipa care se visa în Ligue 1 în sezonul viitor nu se află decât pe locul 7 în clasament, ba chiar ocupă un dezamăgitor loc 9 în topul bazat pe meciurile jucate “acasă”. Les Grenats au 5 puncte în urmă ocupantei locului 3, Red Star. Metz a pierdut 3 din ultimele 4 partide și vine după un eșec într-un meci important, 1 la 2 la Clermont-Ferrand.

Ajaccio se apropie de salvarea de la retrogradare și speră să fie azi a cincea echipa din acest sezon care pleacă cu toate cele trei puncte de pe Stade Saint-Symphorien. Ultima victorie a corsicanilor în lorena datează din… 1966! Ultimul rezultat bun, un 2 la 2 este însă mult mai aproape, în 2011. Les Ours au 10 meciuri fără înfrângere și 20 de puncte câștigate în 2016 din 30 disponibile. Ajaccio vine după două partide pe teren propriu în care au câștigat cu Nancy și au remizat cu Paris FC.

Metz nu se poate baza nici în partida de azi pe trei jucători importanți. Fundașul stânga Tiago Gomes este accidentat, iar mijlcoasii Cheick Doukouré și Kevin Lejeune nu sunt încă apți de joc după problemele medicale avute.

Metanire, Nuno Reis și Palomino sunt titulari în defensivă iar Ivan Balliu va rămâne în bandă stânga. Revine Georges Mandjeck iar Ferjani Sassi și Samy Kehli vor și ei prezenți în linia mediană unde se cam aglomerează lotul cu Andre Santos și Caneias aflați și ei în formă bună. Christian Bekamenga, dezamăgitor cu Clermont, căpitanul Ngbakoto și Habib Diallo vor formă ofensivă.

La Ajaccio revin doi oameni importanți, căpitanul Johan Cavalli și Laurent Abergel. Portarul Riffi Mandanda este în formă bună la fel ca și Mouaad Madri ( ritm teribil de joc, driblinguri fine), Pape Cissé, Julien Toudic, Hugo Vidémont sau Vincent Marchetti ( execută excelent fazele fixe).

În meciul din tur Metz a câștigat în Corsica cu 1 la 0.

Victorie Metz, 1 solist, cota 2.05 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.26 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Metz câștigă măcar o repriză, cota 1.65 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

TOURS vs LAVALtours laval

Avem un meci de mijlocul clasamentului cu Tours nutrind totusi ceva ambiții. Oaspeții pot “încinge” partida pentru că au nevoie de puncte.

Învinsă cu 3 la 0 de liderul Dijon, echipa din Tours a reacționat bine și a luat cele trei puncte în ultima etapă, 1 la 0 cu Sochaux. Băieții pregătiți de Marco Simone se află pe locul 10 cu 39 de puncte. O victorie în meciul de azi ar inseman siguranța  în privința salvării de la retrogradare.

Laval abordează partida de pe locul 12. Les Tangos “aleargă” după o victorie de 8 etape, dar și-au pastart un avans de 9 puncte față de locurile care duc în Național. Laval are o serie de 5 remize în Ligue 2 cu Ajaccio, Bourg-Péronnas, Dijon, Créteil și Lens.

Este un meci in care echipa lui Marco Simone vrea neaparat victoria! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Ne așteaptă un duel al atacanților de valoare și care vor ajunge în curând în Ligue 1. Geoffrey Malfeury îl înlocuiește cu brio pe Kouakou în echipa celor din Tours, dar va primi o replică pe măsură din partea lui Rachid Alioui, atacantul împrumutat de Guingamp la Stade Lavallois.

Laval are trei absente importante azi. Djibril Konaté, Hassane Alla și Maxime Hautbois sunt acidentati, cea ce înseamnă probleme în dfensiva și în linia mediană. De notat si faptul ca Laval nu a mai înscris în deplasare din luna decembrie 2015!

În meciul din tur scorul a fost egal, 1 la 1.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Tours FC: Westberg – Gradit, Cillard, Miguel, Bouhours – Belkebla, Agouazi, Louvion – Santamaria, Bergougnoux , Malfleury.

Laval : Cappone – Couturier, Afougou, Quintin, Perrot – Monfray, Zeoula, Gonçalves, Malonga – Alioui, Nazon.

Victorie Tours, 1 solist, cota 1.83 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Ambele marchează, cota 2.35 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Geoffrey Malfleury marcator, cota?

Leave a Reply