Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 1 – GFCO Ajaccio vs Marseille

Ponturi, pronosticuri fotbal: Ligue 1 – GFCO Ajaccio vs Marseille

GFC Ajaccio joacă un meci capital azi în Ligue 1. Fotbalul din insulă, fie că este vorba despre Bastia sau de cele două echipe din Ajaccio acordă o mare atenție partidelor cu “les Olympiens”. Meciul de azi cu Marseille se desfășoară pe fondul unei mobilizări serioase pentru a susține echipa locală. “Tutt’inseme per à vittoria” și “Tutt’in Rossu è Turchinu” sunt sloganurile zilei. Fanii au biletele valabile încă de pe 28 februarie când partida a fost amânată din cauza vremii nefavorabile.

Mizeaza aici pe favorita ta in GFC Ajaccio vs OM si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Pe fondul unei foarte slabe serii de nouă meciuri fără victorie, Ajaccio se află în zona retrogradării. Echipa ocupă poziția a 18-a în Ligue 1 cu trei puncta mai puțin decât Guingamp. După o înfrângere contra celor de la Troyes, GFCA a obținut un punct important la Bordeaux în ultima etapă. Între aceste meciuri s-au strecurat o remiză la Toulouse și o eliminare în Cupa Franței cu Lorient.

Marseille are în continuare o perioada tristă, fără victorii. Stopată de PSG din seria de 11 meciuri fără eșec, OM a continuat cu 3 remize în Ligue. Vorbim despre trei scoruri identice, 1 la 1 cu Nice, Saint-Etienne și Toulouse, ultimul duminica trecută. Să mai notăm încă un 1 la 1 în Europa League de unde Marseille a fost eliminată de către Bilbao.

Înainte că meciul să fie amânat pe 28 februarie, Gazélec se pregătea cu jucători de la U19 pentru partida cu OM. Situația este acum radical schimbată. GFCA are lotul aproape complet pentru meciul de azi.

Suspendați acum 10 zile, Issiaga Sylla și Alassane Touré au revenit deja în meciul cu Bordeaux și vor evolua și azi. Rodéric Filippi, eliminat în meciul cu Lorient, este disponibil azi pentru că sancțiunea va fi stabilită mâine de către comisia de dsiciplina.

Kader Mangane și Pablo Martinez sunt și ei apți de joc. Fundașul central Alexandre Coeff este incert din cauza unei lovituri primite la Bordeaux și va rată probabil meciul de azi. Practic Thierry Laurey are doar trei jucători absenți, Grégory Pujol în ofensivă și Jérémie Bréchet în apărare alături de Coeff.

Marseille abordeaza partida din Corsica fără Dja Djedje, Ocampos și Zambo Anguissa, accidentați. Sunt probleme deja mai vechi cei trei, dar se adaugă azi absenta lui Lassana Diarra care are și el probleme medicale. Abdelaziz Barrada este lăsat în afară lotului, cel mai probabil din cauza evoluțiilor modeste care i-au fost reproșate de către căpitanul Steve Mandanda. Revine Nkoulou în defensivă după cele două meciuri în care a fost suspendat.
Aveți aici și loturile comunicate de cele două cluburi:

poza loturi aj omEste un sezon interesant in Ligue 1! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

!Corsica este gazdă și pentru un alt meci din Ligue 1. Aflați aici ponturile din avancronica partidei dintre Bastia și Nantes.!

În meciul din tur Ajaccio a obținut un punct pe Vélodrome, scor 1la 1.

Victorie OM, 2 solist cota 2.15 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Șansă dublă X sau 2, cota 1.31 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Victorie OM și ambele marchează, cota 4.30 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

Leave a Reply