Ponturi pariuri Liga 1 – ASA vs Pandurii

 Ponturi pariuri ASA Târgu-Mureș Vs Pandurii Târgu Jiu

Cele 2 echipe iau startul azi în play-off. Diferența în clasament dintre cele două echipe este acum de 5 puncte, gorjenii având 24, iar roș-albaștrii 19. Pandurii se află pe locul trei în timp ce mureșenii ocupă poziția a șasea.

ASA va încerca să obțină maxim de puncte din primele două partide. Echipa joacă în primele două etape pe teren propriu, urmând că pe 12 martie să o întâlnească pe Dinamo tot pe stadionul Trans-Sil. ASA Târgu-Mureș are doar 4 victorii în 13 meciuri jucate acasă, cu un singur succes în ultimele cinci meciuri de pe teren propriu.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Liga 1, ai bonus pana la 450 RON, plus pariu acumulator si optiune cash out!

Pandurii sunt încă implicați în lupta pentru titlu și speră să obțină din nou o victoire la Târgu Mureș. Cele două echipe s-au întâlnit la reluarea sezonului diin Liga 1. Gorjenii au obținut toate cele șase puncta în meciurile cu AȘA în acest sezon. Ei s-au impus cu 2-0 pe teren propriu și cu 1-0 la Târgu Mureș. Pandurii Târgu-Jiu au 6 victorii în 13 deplasări din Liga 1.

Este un meci în care cele două echipe oferă o imagine ciudată din punctul meu de vedere. Ele reușesc cu greu să reprezinte fotbalul din județele din care provin și principla problema o reprezintă finanțarea care trebuie să vină de la instituții ale statului.

Ponturi pariuri Liga 1 - ASA vs Pandurii Ponturi pariuri Liga 1 - ASA vs PanduriiÎn cazul Pandurilor se discuta deja despre neacordarea licenței pentru Liga 1 din toamna viitoare. Adunarea Generală a Acționarilor nu a luat încă vreo decizie privind finanțele echipei. La mijlocul săptămânii trecute a fost demis Directorul financiar al SC Pandurii, Dorin Ioana, implicat în diverse scandaluri. Complexul Energetic Oltenia nu și-a exprimat oficial poziția și nu a lămurit lucrurile în ceea ce privește finanțarea sau nefinanțarea echipei de acum încolo.

“Am plătit integral tot ceea ce ține de caietul de licențiere și clubul nu are nicio datorie până la 31 decembrie. Sunt datorii către anumiți furnizori care sunt eșalonate și ne ținem foarte bine de ele. Mai e o datorie de 500.000 de euro pe care am preluat-o când am venit, la ANAF, și care e eșalonată și o plătim la timp. Am plătit și băieților o parte din datorii și cred că atmosfera e mai bună acum “ a declarat președintele Narcis Răducan citat de Pandurul.ro.

Ponturi pariuri Liga 1 - ASA vs Pandurii Ponturi pariuri Liga 1 - ASA vs PanduriiLa ASA situația este la fel de încurcată. Echipa caută un nou antrenor, iar oficial pe banca se află Carol Fekete. Mi se pare cel puțin ciudată atitudinea față de un om care are un nume în fotalul din județul Mureș. Fie că vorbim de ASA sau FCM, fie că vorbim despre Mureșul Luduș, Fekete reprezinta un reper în fotbalul mureșean.

Echipa actuală îmi pare ruptă de orice tradiție și de orice inseamna sport și fotbal în Mureș. Proiectul FCM a fost unul care a reunit jucători și antrenori din zona. Dispariția sa a fost una de natură să mă întristeze. Fie că vorbim de Sovata, Kibedi sau Sângeorgiu de Pădure, fie că vorbim de Luduș, Ungheni, Reghin, Sărmașu sau Miercurea Nirajului, județul Mureș știe ce este fotbalul. Sunt și la ora actuală oameni de mare valoare în fotbalul din Mureș care construiesc echipe – vezi performanțele excelente obținute de Ungheni la copii și juniori, oameni care știu ce înseamnă fotbalul.

Ceea ce se întâmplă cum la ASA nu pare să aiba legătură cu ceea ce a insemnat proeictul la începutul sau.
Deciziile la ASA sunt luate acum de către Adrian Mutu, Mureșan și Stăncioiu, jucători care fac legea, dar și echipa. “E foarte bine că vor să aducă un nou antrenor. Sper să aleagă un antrenor pe măsură, abia așteptăm să lucreze cu noi. E important să avem jucători în formă, și atacanți, și fundași centrali…” a declarat Mutu citat de agerpres.

Poti miza si tu pe meciul zilei din Liga 1! Ponturile zilei le gasesti  si aici ai cote excelente si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

ponturi pariuriAntrenorul Pandurilor se așteaptă la un meci dificil azi. “Ne așteaptă un meci destul de greu la Târgu Mureș, un adversar pe care îl știm, un adversar pe care l-am învins de două ori și nu ne va fi ușor să-i învingem încă o dată. ASA va fi un adversar motivat, determinat, aproape că le-am produs o neplăcere fiind la un pas să rateze play-off-ul, vom avea o opoziție. Au jucători maturi, valoroși și care știu să gestioneze momentele de joc, ne așteptăm la un meci deschis oricărui rezultat. Încercăm să scoatem cât mai mult de la acest joc și de la fiecare”, a declarat Edi Iordănescu. citat de site-ul Gorjeanul.ro.

Gazdele de la ASA nu se pot baza azi pe Gabi Mureșan, suspendat, iar Velayos și N’Doye sunt incerți. Sașa Balîc este accidentat.

Pandurii au și ei probleme de lot. Ungurusan, Droppa și Mihai Răduț au probleme medicale, primul având șanse să fie apt de joc la ora partidei. Fundașul Marian Pleașcă este și el indisponibil pentru încă două sau trei săptămâni. Erico da Silva a reintrat în program normal, dar va rămâne pe bancă la meciul de azi.

Primul 11 ar putea fi următorul:

ASA : Stăncioiu – G. Matei, M. Constantin, Balaur/Iván González, Pârvulescu – Gorobsov, Brandán – Jazvić, Voiculeț, Dedov – Tucudean

Pandurii : Stanca – Vasco Fernandes, Săpunaru, Vasiljević, Acsinte – Mrzljak, Ropotan – Ciucur, Nistor, Nicoară – Hora

Ponturi pariuri

Ambele marcheaza, cota 1.96 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Total goluri, peste 1,5, cota 1.39 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Scor corect in orice moment, 1 la 0 pentru gazde, cota 1.85  la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

 

 

Leave a Reply