Ponturi, pronosticuri fotbal: JPL Belgia – Standard Liège vs Charleroi

Etapa a 27-a din campionatul Belgiei se anunță una decisivă pentru stabilirea echipelor calificate în play-off. Pentru azi avem ” le derby wallon” intre Standard de Liège si Sporting Charleroi.

Charleroi se află pe locul 6 cu 38 de puncte, 4 mai mult decât rivală de azi. Standard de Liège abordează meciul de pe locu 8, cu 4 puncte în urmă adversarilor. Practic este un meci capital în care gazdele nu au dreptul la erori. Mai sunt de disputat doar trei etape în afara celei de azi.

Mizeaza aici pe favoritii tai din campionatul Belgiei, ai bonus pana la 200 RON, optiune live, cote excelente!

Ultimele meciuri pe teren propriu au însemnat două eșecuri pentru Liège cu La Gantoise și Saint Trond. Les rouches au strâns 3 înfrângeri în 4 etape și se pregătesc pentru o deplasare grea la Anderlecht.

spc 2Sporting Charleroi este într-o pasă bună, cu o singură înfrângere în ultimele 7 meciuri, 1 la 2 cu Anderlecht. Charleroi a compensat acest eșec cu două victorii contra lui FC Malines și la Zulte Waregem plus o remiză cu KV Courtrai. În deplasare Charleroi a pierdut în 3 din ultimele 5 meciuri cu Bruges, Anderlecht și Westerlo. Echipa a ajuns astfel în TOP 6.

Standard de Liège s-a impus în meciul tur cu 3 la 2.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Yannick Ferrera și Felice Mazzu promit un duel interesant. Oaspeții au dorința de a schimba tradiția ultimilor doi ani în care au pierdut mereu pe Sclessin.

liege 3Portarul spaniol, Victor Valdes are probleme medicale si nu poate fi folosit de catre gazde in acest meci. I se adauga fundasul Goreux, inlocuit de fostul dinamovist Fai, Jonathan Legear si Tetteh.

Oaspetii au si ei o absenta importanta, fundasul Guillaume François.

 

Primul 11 ar putea fi următorul:

Standard de Liège : G. Hubert – Collins Fai, M. Kosanovic, A. Scholz, C. Fiore – A. Trebel, G. Maniatis, B. Badibanga, M. Dossevi – Edmilson Jr, I. Santini.

Sporting Charleroi : N. Penneteau – F. N’Ganga, Javi Martos, D. Dessoleil, Clinton Mata – E. Saglik/ Sotiris Ninis, D. Marcq, D. N’Dongala, C. Tainmont – D. Pollet, F. Stevance.

Victorie Standard 1 solist, cota 1.72 la Fortuna unde aveti bonus 175 RON doar prin Superpont, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live.

Șansă dublă 1 sau X, cota 1.17 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply