Ponturi, pronosticuri fotbal: Europa League – Saint-Etienne vs Basel

Avem un duel franco-elvețian cu două echipe în formă. “Le chaudron” se va încinge din nou la maxim, fanii gazdelor sperând la o victorie.

Saint-Etienne se află într-un moment bun în campionat. Les Verts au câștigat de două ori în deplasare 1 la 0 cu Rennes și 4 la 1 cu Bordeaux. Cu un lot decimat de accidentări au reușit să treacă de Troyes în Cupa Franței și au remizat în ultima etapă cu Monaco.

Basel vine și ea după un meci tare, cu Grasshoppers, câștigat cu 4 la 0. Lideri în campionat cu 15 puncte avans, elevtienii nu au pierdut niciun meci în deplasare în actuală ediție a cupelor europene. Ei s-au calificat dintr-o grupa în care singurul adversar serios a fost Fiorentina.

Pariază aici pe meciurile din Europa League – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON, optiune live, platforma de mobil și cote excelente!

AS Saint-Etienne a fost extrem de activă în această perioada pe piața transferurilor, iar acest lucru le prinde bine. Au fost aduși Alexander Soderlund, Oussama Tannane, Ole Selnaes și Franck Tabanou, o revenire pentru el printre les verts. Christophe Galtier a explicat acest lucru prin faptul că echipa joacă în cupele europene an de an, lucru care, desigur, obligă. Trebuie să recunoaștem însă că și în campionat lupta este destul de strânsă. Este clar că Soderlund, Selnaes și Tannane sunt achiziții reușite, dar primii doi nu pot fi folosiți în Europa League.

Galtier are și alți indisponibili. Clerc, Loic Perrin, Malcuit, Corgnet, Maupay și Robert Beric sunt accidentați.
Iată lotul comunicat: Stéphane Ruffier, Jessy moulin – portari, Kévin Theophile-Catherine, Tabanou , Florentin Pogba, Brison, Bayal Sall, Assou-Ekotto – fundași, Vincent Pajot, Jerémy Clément, Cohade, Eysseric, Lemoine – mijlocași, Tannane ; Bahebeck, Nolan Roux, Romain Hamouma, Kévin Monnet-Paquet – atacanți.

Mizeaza pe echipe tale favorite din Europa League si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

FC Basel ne oferă imaginea deja cunsocută a fotbalului elvețian. Este o echipa cosmopolită cu 14 naționalități diferite în lot. Majoritatea jucătorilor sunt componenți ai echipelor naționale. Punctul forte al elvetienilor  îl reprezintă ofensiva – au 50 de goluri marcate! Austriacul Marc Janko și tânărul Breel Embolo – 18 ani, sunt oamenii forțe din atac. Embolo are deja 26 de goluri inscrise pentru Basel în 69 de partide.

Se remarcă și portarul Vaclik, fundașii Suchy, Samuel, Safari și Lang, ultimii doi fiind foarte activi pe benzi, mijlocașii Taulant Xhaka, Fransson, Bjarnason, Steffen și veteranul Matias Delgado. Fundasii Philippe Degen, danezul Hoegh și albanezul Naser Aliji au probleme medicale. Embolo este și el ușor accidentat și poate fi înlocuit de slovenul Sporar.

Victorie Basel, 2 solist, cota 3.40 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont

Șansă dublă, X sau 2, cota 1.65 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Total goluri Basel, peste 0,5, cota 1.46 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON pentru membrii Superpont..

Leave a Reply