Ponturi, pronosticuri fotbal : Ekstraklasa – Piast Gliwice vs Pogon Szczecin

Avem meci tare în Polonia! Liderul Piast Gliwice începe să simtă presiunea rivalelor, iar Pogon pare cel mai periculos adversar.

Dinastia Piast a condus și influențat Polonia timp de 700 de ani. Legendarul Piast Oracz, Miazko I, Boleslav, Cazimir cel Mare, nenumărați duci și regi au modelat întreagă societate. Murawski, Nespor, Vacek și “regele” de pe banca tehnica Radoslav Latal conduc și ei acum campionatul de fotbal al Poloniei.

Pariază aici pe meciurile din Ekstraklasa – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON, optiune live, platforma de mobil și cote excelente!

Legia, Lech Poznan sau Wisla au un sezon dificil cu o echipa din Gliwice care este capabila să lupte pentru titlu. Returul sezonului se anunță foarte tare, iar partida de azi are ca protagoniste doua echipe capabile să câștige campionatul. Piast a remizat 0 la 0 în etapa trecută cu ambițioasa Gornik Leczna.

Radoslav Latal este considerat “responsabil” pentru jocul bun al actualului lider. Fost jucător al Cehiei în anii 90, trecut pe la Sigma Olomouc și Schalke, Latal a continuat munca bună făcută în sezonul trecut. Piast are un joc plăcut, eficient iar lotul a fost structurat pe baza unei politici de achiziții bine gândită și cu o serie de jucători de calitate păstrați la echipa cu oarece sacrificii.

Piast are o defensivă solidă. Se remarcă Patrick Mrza, un jucător de picior stâng extrem de util și în ofensivă, Kornel Osyra, Marcin Pietrowski, brazilianul Hebert, slovenul Uros Korun și portarul Szmatula.
Radoslaw Murawski și cehul Kamil Vacek sunt oamenii de baza la mijloc. Se adaugă spaniolul Gerad Badia și slovenul Sașa Zivec. În atac îi avem pe “bad boy” Martin Nespor si Josip Barisic la care se adugă nouă achiziție Maciej Janowski. Gliwice s-a întărit și în defensivă prin aducerea lui Kristian Ipsa, trecut și pe la Petrolul și a slovacului Martin Bukata.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 150 RON bonus, bonus de fidelitate si turbo cashout!

“Docherii” din Szczecin au un sezon bun în care încearcă să profite de contextul favorabil și să prindă un loc în cupele europene. Pogon are a două cea mai bună defensivă din Ekstraklasa la ora actuală cu doar 22 de goluri încasate – legia are 21. Lewandowski – Fojut – Rafal Murawski – Fraczczak este zidul albastru-grenat care a dus-o pe Pogon pe poziția a patra. Șansele sunt mari inclusiv la castigarea titlului în play-off și eu aș avea curajul să mizez pe acest lucru. Echipa evita presiunea mediatică, este lăudată pentru atmosfera din lot și “pândește” din umbră podiumul.

Ofensiva nu strălucește la Szczecin dar echipa a găsit mijloacele să revina de la 0 la 2 în meciul din etapa trecută cu Korona Kielce. Łukasz Zwoliński are 6 goluri marcate – 2 în poarta lui Gliwice și beneficiază de susținerea unui mijlocaș extrem de tehnic, japonezul Takafumi Akahoshi. Antrenorul Czeslaw Michniewicz se bazează și pe mijlocașii Mateusz Matras și Marcin Listkowski, ultimul fiind născut în 1998.

În atac a fost folosit în etapa trecută georgianul Dvalishvili. În perioada de iarnă au plecat doi jucători buni, Patryk Malecki și Takuya Murayama. A fost adus internaționalul maghiar Ádám Gyurcsó, atacant cu experiență in cupele europene și care a marcat golul victoriei în etapa trecută.

În turul campionatului Szczecin s-a impus cu 3 la 1.
Victorie Piast,1 solist, cota 2.20 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont

Șansă dublă 1 sau X, cota 1.33 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON pentru membrii Superpont..

Piast va câștigă cel puțin o repriză, cota 1.61 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Scor corect, 1 la 0, cota 7.00 la Fortuna unde aveti bonus 150 RON, bonus de fidelitate, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live.

Leave a Reply