Ponturi, pronosticuri fotbal: Copa Libertadores – Racing Club de Avellaneda vs FC Bolivar

Este ora lucrurilor serioase în America de Sud. S-a dat startul în faza grupelor din Copa Libertadores!
Superpont va propune azi trei meciuri extrem de tari din cea mai frumoasă competiție intercluburi.

Avem două partide din grupa a treia : Racing vs Bolivar și Deportivo Cali vs Boca Juniorsaveți aici avancronica și Colo Colo versus Melgaraveți aici avancronica.

Grupa a 3-a  este extrem de interesantă. Bolivar pare să aibă o misiune extrem de dificilă și eu cred că este cea mai tare grupa. La Academia din Bolivia a fost semifinalistă a competiției în ediția 2014. Acum se regăsește alături de doi giganți ai fotbalului argentinian, Racing și Boca plus o extrem de puternică echipa din Cali, cu o generație de jucatori columbieni de clasa.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Copa Libertadores – ai meciul transmis IN DIRECT , 200 RON pariu fără risc la înregistrare, aplicatie pentru iphone si cote excelente la live!

Boca pare favorită grupei, mai ales că își propun să câștige trofeul și să o egaleze pe Independiente la numărul de titluri – 6 pentru Los Xeneizes și 7 pentru El Rojo!
Echipa este extrem de puternică cu jucători tineri, talentati precum Marcelo Meli, cu oameni în plină afirmare că Franck Fabra sau Nicolas Lodeiro și deja cunoscuții Carlos Tevez, Fernando Gago sau Dani Osvaldo.

*ora este ora locala

*ora este ora locala

Deportivo Cali vine cu o serie de jucători tineri care pot produce surprize. Cuplul Harold Preciado – Rafael Santos Borré ( jucător acontat deja de Atletico Madrid) este în topul marcatorilor pe continent și va face spectacol și în meciurile din Libertadores.

Bolivar vine după o clausura 2015 reușită și după o apertură în care numele grele din Bolivia au cedat în fața surprizei Sport Boys. Temporada 2014/2015 s-a încheiat pe fondul duelului clasic dintre Bolivar și The Strongest cu La Academia în postura de câștigătoare a titlului.

Juanmi „El Depredador” Callejón a fost cel mai bun om al echipei și rămâne și la ora actuală jucătorul numărul unu din campionatul Boliviei. Spaniolul format la Real Madrid a înscris 5 goluri în ultimele trei partide din clausra 2016 inclusiv în derby-ul cu The Strongest.

În ultima etapă La Academia a trecut cu 2 la 0 de Petrolero Yacuiba, dar a făcut un meci modest. Scorul a fost deschis în prelungirile primei reprize din penalty de Callejon care a marcat apoi și pe final de meci. Vârful Juan Carlos Arce și Jaime Arrascaita au fost păstrați pe banca dar au intrat până la urmă în teren pentru a animă jocul echipei. Atacanții argentinieni Gastón Cellerino și Iván Borghello nu sunt într-o formă deosebită, lucru neplăcut înainte de meciul cu Racing.

Bolivar se află pe locul doi, în urma celor de la Jorge Wilstermann.

Antrenorul argentinian Ruben Dario Insua se bazează în defensivă pe portarul Romel Quiñónez, fundașii Edhemir Rodriguez și Nelson Cabrera pe benzi, Ronald Eguino, Padula și Gabriel Valverde în centru. Quinonez a lipsit la ultimul antrenament fiind învoit. Erwin Saavedra și veteranul spaniol José Luis Capdevila (35 de ani) sunt oamenii de baza la mijloc alături de Walter Flores 37 de ani). Juan Miguel Callejon, Ivan Borghello, Gaston Cellerino, Juan Carlos Arce și Rudy Cardozo sunt oamenii de baza în ofensivă.

Nu rata MEGABONUSUL de 300 RON oferit membrilor Superpont! Mizeaza aici pe meciurile din Copa Libertadores!

Lotul deplasat în Argentina pentru meciul cu Racing este următorul: Rómel Quiñónez, Edemir Rodríguez, Óscar Padula Castro, Gabriel Valverde, Facundo Cardozo, Iván Borghello, José Sánchez Capdevila, Rudy Cardozo, Gerardo Yecerotte, Jaime Arrascaita, Juan Miguel Callejon, Wálter Flores, Juan Carlos Arce, Danny Bejarano, Nelson Cabrera, Ronald Eguino, Diego Zamora, Erwin Saavedra y Gastón Cellerino.

bolivar 2Prezența în grupele Copa Bridgestone Libertadores 2016 este extremde importanta pentru echipa inclusiv în plan financiar. Clubul bolivian va încasa circa 1,3 milioane de dolari pentru faza actuală a competiției. Pentru calificarea în turul doi suma alocată de CONMEBOL este de 750.000 de dolari.

Calificarea în sferturile Copei Libertdores este recompensată cu 900.000 de dolari, în semifinale suma este de  1.200.000, iar câștigătoare trofeului primește 3 milioane de dolari – finalista încasează 1,5 milioane.

Eliminată de către Guarani în sferturile ediției trecute din Libertadores, Racing Avellaneda și-a schimbat antrenorul dar are în continuare juctaori de calitate.

Duetul Milito – Bou este prezent în atac, decarul paraguayan Oscar Romero și-a regăsit cadența, iar Lisandro López ( ex Porto, Lyon) și Rodrigo de Paul ( ex Valencia) sunt două repatrieri reușite. La Academia are o forță ofensivă remarcabilă, celor enumerați mai sus adauganduli-se și columbianul Roger Martínez.

Antrenorul Facundo Sava are și un închizător experimentat, Federico Vismara precum și funasi de clasa ca Sergio Vittor, Ivan Pillud, Luciano Lollo sau Leandro Grimi ( ex Sporting Lisabona, Siena și Milan).

Echipa încă nu și-a găsit ritmul în campionat unde a făcut un 2 la 2 pe teren propriu cu San Martin (Romero a marcat un gol superb) și a încasat un 5 la 0 de la Newell´s Old Boys. La Academia si-a revenit oarecum și a terminat la egalitate, 1 la 1 în El Clasico de Avellaneda pe terenul lui Independiente. Gustavo Bou, omul in forma din ofensivă, a lipsit la ultimul meci, dar este în lotul pentru partida cu cealaltă La Academia, din Bolivia.

racing 2Lotul comunicat este următorul : Sebastián Saja, Nelson Ibañez, Nicolás Sánchez, Leandro Grimi, Ivan Pillud, Luciano Lollo, Gastón Díaz, Sergio Vittor, Federico Vismara, Oscar Romero, Luciano Aued, Marcos Acuña, Francisco Cerro, Rodrigo De Paul, Lisandro López, Ricardo Noir, Roger Martínez. Diego Milito și Gustavo Bou.

“La pantera” Bou poate rămâne pe banca, iar Lisandro Lopez poate intra să facă cuplu în atac cu Diego Milito.

Ghid de supranume/porecle : Bolivar : La Academia, El celeste ; Racing : La Academia; Boca: Los Xeneizes; Independiente: El Rojo.

Primul 11 ar putea fi următorul:
Racing: Sebastián Saja; Iván Pillud, Luciano Lollo, Nicolás Sánchez, Leandro Grimi; Marcos Acuña, Francisco Cerro, Oscar Romero, Luciano Aued; Diego Milito, “Licha” López /Gustavo Bou.

Bolivar: Rómel Quiñónez/Diego Zamora; Edemir Rodríguez, Ronald Eguino, Facundo Cardozo; Erwin Saavedra, Walter Flores, Juan Miguel Callejón, Rudy Cardozo, Francisco Rodríguez; Iván Borghello, Gaston Cellerino.

Victorie Racing, 1 solist, cota 1.24 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Victorie Racing la 1 gol, cota 3.45 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Gol in minutele 76-90, DA, cota 1.95 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Leave a Reply