Ponturi pariuri volei Trabzon Idman Ocagi vs CSM Bucuresti

Ponturi pariuri volei Trabzon Idman Ocagi vs CSM Bucuresti

Finala Challenge Cup Women isi joaca duminica, 3 aprilie, returul dublei manse dintre Trabzon Idman Ocagi si CSM Bucuresti. Tigroaicele merg in deplasarea din Turcia pentru a-si consolida victoria obtinuta in prima runda, incercand sa aduca pentru prima oara in Romania un trofeu european. Partida se va juca in sala x incepand cu orele 15:00. In articolul de fata avem Ponturi pariuri volei Trabzon Idman Ocagi vs CSM Bucuresti, in returul dublei manse din finala Cupei Challenge de volei feminin, avancronica si pronosticuri.

 

Trabzon Idman Ocagi joaca in Divizia 1 din Turcia unde la sfarsitul sezonului regulat au terminat pe pozitia a 10-a, urmand sa joace meciurile din play out, evitand astfel retrogradarea. Cu un parcurs extrem de slab din campionatul intern, turcoaicele de la Trabzonspor s-au axat exclusiv pe castigarea meciurilor din Cupa Challenge, reusind astfel sa ajunga pana in finala. Echipa turca Trabzonspor

In meciurile din Europa, echipa condusa de Gokhan Rahman Coksen a avut un parcurs cu multe incercari, cu meciuri unele mai usoare, altele mai grele insa in final au reusit sa castige fiecare partida. Calificarea in final este deasemenea o premiera pentru echipa turca si chiar daca au piedut in deplasarea de la Bucuresti, raman cu moralul ridicat si cu speranta ca pot intoarce rezultatul finalei in favoarea lor.

Echipa probabila: Sanja Malagurski, Gizem Giraygil, Sinem Barut, Beyza Arici, Duygu Fatma Sipahioglu,Jelena Blagojevic, Irmak Gursoy (libero). Antrenor: Gokhan Rahman Coksen.

Pariaza aici pe total puncte si handicap puncte pe set si prinde Super Bonusul de 175  RON oferit exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

CSM Bucuresti este echipa care joaca pentru prima oara in istoria voleiului romanesc o finala europeana, reusind sa obtina o victorie spectaculoasa, castigand prima mansa cu 3-1 (20-25, 25-16, 25-15, 25-15) impotriva turcoaicelor de la Trabzon. Dupa o partida care s-a decis intr-o ora si 35 de minute, Roxana Bacsis a fost declarata cea mai buna jucatoare a meciului, reusind 23 de puncte, sustinuta de bulgaroaica Maria Karakaseva, 14 puncte si sarboaica Jasna Majstorovic cu 11 puncte.

Inaintea partidei tur din finala Cupei Challenge, antrenorul Francois Salvagni declara:„Obiectivul nostru nu este sa jucam finala, ci sa o castigam, dar va fi foarte dificil.” Dupa victoria din tur, intreaga echipa este constienta ca pe terenul celor de la Trabzon nu va mai fi la fel de usor de castigat, trebuind sa lupte si mai mult decat au facut-0 in partida precedenta.

Echipa probabila: Giulia Pincerato, Maria Karakașeva, Fales Georgiana, Roxana Bacșiș, Jasna Majstorovic, Jole Ruzzini (libero), Laura Pihlajamaki. Antrenor François Salvagni.

Mizeaza aici pe meciul Trabzon Idman Ocagi vs CSM Bucuresti, si ia bonusul de 200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

Returul finalei Cupei Challenge se anunta a fi unul splendid, cu o incarcatura emotionala foarte mare din partea ambelor echipe. CSM Bucuresti pleaca spre Trabzon cu speranta ca la finalul meciului sa poata ridica troful deasupra capului. Deasemena nici echipa turca nu se va lasa condusa asa usor si spera sa schimbe radical soarta finalei, mizand pe avantajul terenului si al suporterilor.

PONTURI SI PROGNOSTICURI: TRABZON IDMAN OCAGI – CSM BUCURESTI:

Total puncte sub tp1 185,5 la o cota de 1,85 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Solist 2 la o cota de 2.1

Handicap seturi hs2 – 1,5 la o cota de 2,6. la Winmasters.

Handicap la puncte Hp2  +0,5 la o cota de 1.86 la

Leave a Reply