Ponturi pariuri volei Romania U 20 vs Croatia U 20

Ponturi pariuri volei Romania U 20 vs Croatia U 20

A inceput Campionatul European U 20, unde in aceasta perioada se va disputa turul 2 preliminar. In aceasta etapa participa 28 de echipe, impartite in 7 grupe care isi vor disputa meciurile in 7 sali diferite din Croatia (grupa A), Italia (grupa B), Turcia (grupa C), Germania (grupa D), Austria (grupa E), Slovenia (grupa F) si Serbia (grupa G). In articolul de fata avem ponturi pariuri volei Romanaia U 20 vs Croatia U 20, in grupa A din turul  al preliminarilor Campionatului European de volei masculin, avancronica si pronosticuri.

Castigatoarea primului loc din grupa isi asigura biletul pentru runda finala a Campionatului European, care va avea loc in Bulgaria in orasele Varna si Plovdiv pe perioada 2-10 septembrie.

Aflata la a doua participare consecutiva la Campionatul Europeana U 20, echipa nationala de volei masculin a Romaniei va evolua in grupa A preliminara, in Croatia, alaturi de echipa gazda dar si de Rusia si Israel. Echipa reprezentativa a Romaniei a jucat pe 31 martie primul meci din aceasta grupa, inregistrand si prima infrangere impotriva echipei Rusiei, cu scorul de 1-3 (14-25;22-25;26-24;22-25). Echipa reprezentativa a Romaniei U 20

Mikhail Nikolaev, antrenorul Rusiei a declarat, dupa meci „A fost primul meci al turneului si unul foarte important pentru noi. Nu am avut nici o informatie despre echipa Romaniei. In ciuda victoriei noastre, cred ca nu am jucat la cel mai bun nivel.”

Antrenorul Romaniei, Ovidiu Macarie a declarat „Nu pot spune ca sunt satisfacut cu rezultatul meciului insa a fost o partida buna facuta de baieti. Cred ca am pierdut deoarece am dat adversarilor prea multe puncte, prea usor. Mai avem inca 2 dispute de jucat si cred ca putem castiga si putem trece in etapa urmatoare.”

Echipa reprezentativa: Robert Adrian Aciobanitei, Rares Ionut Balean, Bela Florian Bartha, Eduard Catrina, Andrei Filip Constantin, Andrei Crisan, Radu Dediulescu, Alexandru Ionescu, George Gavriz, Tudor Magdas, Manoah Natan Savan, Robert Silaghi.  Antrenor: Ovidiu Macarie.

Mizeaza aici pe meciul Romania U 20 vs Croatia U 20, ia bonusul de 200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

Nationala Croatiei U 20 a disputat prima partida din grupa A impotriva echipei din Israel, castigand fara drept de apel cu un scor clar 3-0 (25-16, 25-18, 25-20). Israelul nu a reusit sa puna prea mari probleme echipei croate, acestia din urma dispunand de un lot mult mai experimentat.

Saptamana trecuta nationala Croatiei a mers in Pordenone, Italia, unde a participat la renumitul turneu international „Memorialul Ferruccio Cornacchia”, un ultim examen dinaintea sosirii acasa pentru campania de calificare din Ravinj. Antrenorul Marin Ivanic, a profitat pe acesta competitie pentru a testa abilitatiile tuturor jucatorilor convocati, astfel in cat rezultatul obtinut (locul 8) fiind unul multumitor pentru acesta.

Echipa reprezentataiva a Croatiei U 20

Echipa reprezentativa a Croatiei U 20: Filip Jaksic, Bruno Gojak, Gianluca Sponza, Petar Dirlic, Tino Hanzic, Ivan Kulusic, Mislav Lucic, Marko Sabljic, Stanko Stankovic, Dominik Brcic, Petar Visic, Marko Ilic. Antrenor: Marin Ivanic.

Pariaza aici pe total puncte si handicap puncte pe set si prinde Super Bonusulde 175  RON oferit exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Pe 1 aprilie, incepand cu orele 21:00 se va disputa in sala sporturilor din Ravinj partida dintre gazde si reprezentativa tarii noastre. Se anunta o partida echilibrata, cu doua echipe dornice sa castige si sa treaca mai departe in runda urmatoare. Romania se bazeaza pe forta MVP-ului din meciul cu Rusia, Robert Adrian Aciobnitei care a reusit 20 de puncte.MVP ul partidei

Pronosticuri pentru meciul ROMANIA U20 VS CROATIA U20:

Total puncte sub tp1 182,5

Solist 1

Handicap seturi hs1 – 1,5

Handicap la puncte Hp1

Leave a Reply