Ponturi pariuri volei Romania U 19 vs Grecia U 19

Ponturi pariuri volei Romania U 19 vs Grecia U 19

In perioada 31 martie – 3 aprilie, se va juca turul 2 preliminar al Campionatului European U 19 la volei feminin, unde vor participa 28 de echipe. Acestea vor fi impartite in 7 grupe de cate 4 echipe, iar meciurile se vor disputa in 7 sali diferite din mai multe tari. Prima clasata din fiecare grupa se va califica direct in runda finala a Europenelor U 19, cea de a doua clasata va juca in turul 3 preliminar iar cea mai buna echipa de pe pozitia a 3-a v-a jucat deasemenea in turul urmator. In articolul de fata avem Ponturi pariuri volei Romanaia U 19 vs Grecia U 19, in grupa A din preliminaiile Campionatului European de volei feminin, avancronica si pronosticuri.

Echipa nationala de junioare U 19 a Romaniei la volei feminin, va evolua in grupa A, in turul 2 preliminar al Campionatului European din 2016. Tricolorele au picat in grupa cu Grecia, Serbia si Belarus, partidele urmand a se disputa in urmatoarele 4 zile in orasul Vrnjacka Banja din Serbia. Cu Grecia semifinalista in 2014 si cu Serbia, prinicpala favorita din aceasta editie si castigatoarea medaliei de aur din editia precedenta, grupa Romaniei nu este una usoara. echipa reprezentativa a Romaniei

Cu cateva zile in urma echipa Romaniei a disputat 3 partide de pregatire pentru aceste preliminarii, in compania echipei Bulgariei. In prima zi, fetele conduse de antrenorul Ciprian Darnescu au pierdut cu scorul de 3-1, in cea de a doua zi acestea au reusit sa duca meciul in decisiv, pierzand cu scorul de 3-2.  Cea de-a 3 zi a fost una cu victorie pentru tricolorele mici acestea reusind sa castige cu 3-1 dupa un meci extrem de frumos facut de acestea.

La precedenta editie a Campionatelor Europene U 19, Romania nu a reusit sa treaca de turul 2 preliminar, terminand grupa G pe pozitia a 3-a, cu numai 2 puncte castigate in cele 3 partide disputate. A pierdut impotriva celor din Olanda si Cehia, ambele meciuri cu alcelasi scor 3-0, insa a obtinut si o victorie in meciul cu Muntenegru unde scorul a fost de 3-2.

Lotul component al Romaniei U 19: Adelina Budai Unguranu, Renate Lea Rancz, Rodica Buterez, Elizabet Lenke Varga, Andra Maria Artin, Larisa Vasilica, Diana Andreea Ariton, Roxana Diana Roman, Roxana Tucmeanu, Alina Theodora Stan, Alexandra Molnar, Ioana Alexandra Cauc. Antrenor: Ciprian Darnescu.

Mizeaza aici pe meciul Romania U 19 vs Grecia U 19, ia bonusul de 200 RON si profita de optiunile live si cotele excelent

Grecia U 19 este o echipa cu experienta la astfel de competitii, in precedenta editie reusind sa ajunga pana in semifinalele Campionatului European U 19 unde a pierdut in fata Turciei cu scorul de 3-1. Cu jucatoare experimentate in lot, antrenorul Ioannis Andreadis spera la un rezultat pozitiv desi este constient de dificultatea grupei. Acesta declara ” Am venit aici stiind ca este o grupa dificila. In opinia mea, Serbia este favorita la castigarea turneului deci este bine ca vom juca cu ele in ultima zi competitionala. Sper ca echipa mea va juca bine insa ne vom bate pentru pozitia secunda in aceasta grupa”.  

Volei U 19

Echipa reprezentativa a Greciei U 19 la volei

Lotul component al Greciei U 19: Aikaterini Vlachou, Georgia Tselepi, Maria Eleni Lyra, Anna Lamprini Pitta, Eleni Karakasi, Effrosyni Alexakou, Asimina Nikologianni, Eleni Elpida Milentigievits, Aristea Tontai, Chrysanthi Stamatiou, Alkistis Karafoulidou, Vasiliki Maria Dialla. Antrenor: Ioannis Andreadis.

 

 

 

Pariaza aici pe total puncte si handicap puncte pe set si prinde Super Bonusulde 175  RON oferit exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

 Pronosticuri pentru meciul ROMANIA U19 VS GRECIA U19

Total puncte sub tp1 182,5

Solist 1

Handicap seturi hs1 – 1,5

Handicap la puncte Hp1

Leave a Reply