Ponturi pariuri volei CSM Bucuresti vs ACS Penicilina Iasi

                   Ponturi pariuri volei CSM Bucuresti vs ACS Penicilina Iasi

Etapa a 21-a a Diviziei A1 de volei feminin s-a disputat in week-end, insa meciul dintre CSM Bucuresti si ACS Penicilina Iasi a fost amanat pentru azi, 16 martie, datorita participarii echipei bucurestene in semifinalele cupei Chellenge. Meciul amanat se va disputa in aceasta seara incepand cu orele 18:00 in sala ELITE din complexul Sun Platza din Bucuresti. In articolul de fata avem Ponturi pariuri volei CSM Bucuresti vs ACS Penicilina Iasi, Divizia A1 Feminin etapa cu numarul 21, avancronica si pronosticuri.

CSM Bucuresti ocupa locul al 3-lea cu 46 de puncte acumulate in cele 20 de meciuri disputate, la 5 puncte sub locul al 2-lea insa cu un meci mai putin jucat. Echipa bucuresteana a reusit in acest sezon 15 victorii si 5 infrangeri, avand un setaveraj pozitiv de 52:20.

Csm Bucuresti

In meciurile de pe teren propriu „tigroaicele” au castigat 7 partide, cedand numai 3 meciuri, in fata echipelor CSM Targoviste, CS Volei Alba Blaj si Dinamo Bucuresti. De mentionat ca in toate aceste 3 partide, elevele lui Francois Salvagni au pierdut in maximum de seturi dupa dispute extrem de echilibrate, reusind sa castige cate un punct in fiecare meci.

Bucurestencele au un moral foarte bun dupa ce duminica au resusit sa scrie istorie, calificandu-se in finala Cupei Challenge dupa victoria in dubla mansa cu detinatoarea trofeului, Bursa BBSK din Turcia.

Echipa probabila: Giulia Pincerato, Maria Karakașeva, Fales Georgiana, Roxana Bacșiș, Jasna Majstorovic, Jole Ruzzini (libero), Laura Pihlajamaki. Antrenor François Salvagni.

Pariaza aici pe total puncte si handicap puncte pe set si prinde Super Bonusul de 175  RON oferit exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

ACS Penicilina Iasi este echipa care ocupa locul a 8-lea, pozitie care le-ar scapa din zona de retrogradare. Acestea au reusit sa acumuleze 20 de puncte, fiinde la egalitate de puncte cu Unic Piatra Neamt insa cu un meci mai putin disputat. Acestea au obtinut 6 victorii si 14 infrangeri, avand un setaveraj negativ de 27:45.

ACS Penicilina Iasi,  Volei Romania

O victorie in aceasta etapa le-ar linistii pe fetele conduse de Dan Gavril, care au ca si obiectiv evitarea retrogradarii, insa este destul de dificil de reusit aceasta performanta tinand cont ca joaca cu o echipa cu un moral excelent si care isi doreste victoria. In ultima etapa iesencele joaca impotriva echipei Stiinta Bacau, o alta echipa dornica sa puncteze, facand astfel si mai dificila respectarea obiectivului.

O eventuala clasare pe pozitia a 9-a, ar duce la un meci in play-out ul competitiei impotriva echipei Rapid Bucuresti, o partida facila unde se pot impune si castiga usor.

Echipa probabila: Sipos Melinda, Ana Maria Ursachi, Katarina Jovanovik, Mihaela Stanga, Jelena Cvijovic, Marina Kovacheva, Maria Gabrovetcaia (libero). Antrenor: Dan Gavril.

Mizeaza aici pe meciul StiintaExplorari Baia Mare vs SCMU Craiova, ia bonusul de 200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

Cu un moral excelent si o echipa valoaroasa, CSM Bucuresti este dornica sa castige toate cele 3 puncte puse in joc, mai ales ca are atat avantajul terenului propriu cat si al suporterilor care vor umple sala ELITE din Bucuresti. Un alt avantaj al echipei bucurestene este si istoricul confruntarilor directe unde conduc cu 5:1 confruntarea cu Penicilina Iasi.

Total puncte sub tp1 128,5 la o cota de 1,80  la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Handicap seturi hs1 – 2,5 la o cota de 1,45 la Winmasters.

Handicap la puncte Hp1  -12,5 la o cota de 1.76 la

Leave a Reply