Ponturi pariuri volei C.S. Volei Alba Blaj vs Stiinta Bacau

Ponturi pariuri volei C.S. Volei Alba Blaj vs Stiinta Bacau

Al doilea meci din semifinalele Diviziei A1 la volei feminin, readuce in prim plan confruntarea dintre campioana Romaniei, CS Volei alba Blaj si fosta campioana Stiinta Bacau. Partida se va disputa azi, 27 martie in sala „Timotei Cipariu” din Blaj incepand cu orele 18:00.  In articolul de fata avem ponturi pariuri volei C.S. Volei Alba Blaj vs Stiinta Bacau, Divizia A1 Feminin, meciul 2 din semifinala campionatului, avancronica si pronosticuri.

C.S. Volei Alba Blaj este campioana „en-titre” a Romaniei si echipa care a terminat pe prima pozitie in acest sezon de campionat. Fetele conduse din teren de catre Adina Salaoru au intrat in istoria voleiului Romanesc dupa ce au reusit 22 de victorii din tot atatea posibile si se pot mandrii cu o extraordinara serie invincibila ce dateaza din februarie 2015 si marcheaza 35 de victorii consecutive.Echipa reprezentativa de la Volei Alba Blaj

Dupa cele 35 de victorii consecutive, antrenorul Darko Zakoc le cere elevelor sale si mai multa concentrare si le stabieste ca si obiectiv apararea titlului. Echipa din Blaj a avut un parcurs excelent in acest sezon, detasandu-se cu mult de restul adversarelor,  insa play off-ul este cu totul si cu totul alta competitie si acestea trebuie sa ramana concentrate, cu un moral cat mai bun deoarece vor urma meciuri grele, atat in pay-off cat si in Cupa Romaniei.

Echipa probabila: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Leticia Boscacci, Adina Salaoru (cpt), Dubravka Djuric, Marina Vujovic (libero). Antrenor: Darko Zakoc.

Pariaza aici pe total puncte si handicap puncte pe set si prinde Super Bonusul de 175  RON oferit exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Stiinta Bacau a terminat pe pozitia a 4-a, obtinand o claificare in extremis in aceasta faza a campionatului, dupa ce in ultima etapa acestea au reusit sa castige confruntarea cu ACS Penicilina Iasi, impunandu-se cu socrul de 3-1. Dupa aceasta victorie importanta, moralul si increderea fetelor a rescut, plecand cu o alta atitudine pentru meciurile din play-off. stiinta bacau

Bacauancele se vor lupta in fiecare partida, insa sansele nu sunt de partea lor. Alba Blaj are atat avantajul terenului propriu, al suportului fanilor cat si superioritatea din teren aratata in meciurile anterioare. Cu toate acestea Stiinta Bacau ramane increzatoare, antrenorul Florin Grapa fiind multumit de faptul ca dispune de intreg lotul de joc, nefiind anuntata vreo accidentare.

Echipa probabila: Sabina Moisa, Tatiana Lupu, Claudia Gavrilescu, Denisa Rogojinaru, Cristina Cazacu, Ioana Baciu, Mihaela Albu (libero). Antrenor: Florin Grapa.

Semifinalele se vor disputa după sistemul cel mai bun din cinci meciuri și vor avea loc în zilele de 26 și 27 martie (meciurile 1 și 2), 2 și 3 aprilie (meciul 3 și, numai dacă este nevoie, meciul 4) și 6 aprilie (eventualul meci decisiv). Trebuie mentionat ca in meciul cu numarul 1, CS Volei Alba Blaj s-a impus fara prea multe probleme cu scorul de 3-0, in fata celor de la Stiinta Bacau.

Mizeaza aici pe meciul C.S. Volei Alba Blaj vs Stiinta Bacau,si ia bonusul de 200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

PONTURI SI PRONOSTICURI: CS VOLEI ALBA BLAJ – STIINTA BACAU :

Total puncte sub tp1 142,5 la o cota de 1,85 la Netbet.

Handicap seturi hs1 – 2,5 la o cota de 2 la Winmasters.

Handicap la puncte Hp1 -9,5 la o cota de 1.83 la  .

Leave a Reply