Ponturi pariuri volei Rapid Bucuresti vs Unic LPS Piatra Neamt

Ponturi pariuri volei Rapid Bucuresti vs Unic LPS Piatra Neamt

Desi in trecut se luptau pentru titlu, acum se infrunta pentru evitarea retrogradarii. C.S. Rapid Bucuresti un nume important al voleiului autohton, cu 17 titluri castigate in istoria clubului, joaca marti 05 aprilie ultima sansa de a mai ramane in prima liga a voleiului feminin in compania celor de la Unic LPS Piatra Neamt. In articolul de fata avem Ponturi pariuri volei CS Rapid Bucuresti vs Unic Piatra Neamt din play out, Divizia A1 de volei feminin, avancronica si pronosticuri.

C.S. Rapid Bucuresti este echipa care a ocupat ultima pozitie la finele sezonului regulat, nereusind sa castige nici un punct in acest campionat. Voleibalistele conduse de antrenorul Mihai Duta nu au reusit sa castige decat 2 seturi in toate cele 22 de volei feminin, Romaniaetape, aratand o forma slaba pe tot parcursul campionatului. Pare o misiune imposibila pentru rapidiste de a se salva de la retrogradare, in conditiile in care Unic LPS Piatra Neamt conduce deja cu scorul de 2-0 in acesta etapa de play-out. O eventuala victorie a Rapidului ar prelungi deznodamantul iar in cazul in care acestea vor duce partida in decisiv, ultima etapa se va juca in Piatra Neamt.

Echipa probabila: Diana Andreea Ariton, Gabriela Valentina Gheorghe, Flavia Judea, Ana Maria Popa, Simona Bebe, A-Ram Jeong, Bianca Elena Andronache (libero). Antrenor: Mihai Duta.

Plaseaza pariul pe total puncte si handicap puncte pe set aici si prinde Super Bonusul de 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Voleibalistele de la V.C. Unic LPS Piatra Neamt au incheiat acest sezon pe pozitia a 10-a, cu 20 de puncte castigate in cele 22 de partide. Acestea au fost la egalitate de puncte cu Penicilina Iasi (locul 9) si cu CSM U Craiova (locul 10), diferenta fiind facuta la setaveraj.

La sfarsitul sezonului, antrenoarea Mihaela Voievod a fost multumita de prestatia elevelor sale: „Am terminat sezonul pe locul 9, vom juca cu Rapid in play out si cred ca suntem favorite in fata gruparii din capitala. In conditiile unui lor redus numeric, cred ca am facut un campionat destul de bun si sigur puteam reusi o clasare superioara. Dupa meciul cu Lugojul Volei feminin. Romaniaceva s-a intamplat in jocul nostru, nu am mai avut aceeasi concentrare, poate si oboseala si-a spus cuvantul. Am facut si partide reusite in aceasta stagiune, un exemplu este victoria cu Dinamo, iar cele 20 de puncte acumulate au venit firesc, pentru ca fetele au muncit mult la antrenamente si in partidele oficiale. Speram ca din sezonul viitor, Unic sa aiba un lot mai numeros si sa ne batem la locuri superioare“, a declarat pentru ziarul Ceahlaul.

Echipa probabila: Sorina Buz, Alexandra Pintea, Alexandra Badea, Ana Maria Hambele, Iuliana Matache, Lupescu Daniela, Alexandra Ciucu (libero). Antrenor: Mihaela Angela Voievod.

Mizeaza aici pe meciul dintre C.S. Rapid Bucuresti si V.C. Unic LPS Piatra Neamt! Profita de bonusul de 300 RON si de cotele excelente!

Play out-ul la volei feminin se joaca dupa sistemul cel mai bun din 5 partide dintre care primele 2 au avut loc la Piatra Neamt, unde echipa gazda a reusit sa se impuna in ambele meciuri. Avantajul terenului propriu sau sprijinul superterilor, nu pot face minuni pentru echipa rapidista, singurele capabile de o minune fiind chiar componentele acestei echipe.

PONTURI SI PRONOSTICURI C.S. Rapid Bucuresti – Unic LPS Piatra Neamt:

Total puncte sub tp1 136,5 la o cota de 1,80 la Winmasters.

Handicap seturi hs2 1,5 la o cota de 1,45 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Solist 2 la o cota de 1,5.

 

Leave a Reply