Ponturi pariuri volei ACS Penicilina Iasi vs Stiinta Bacau

Ponturi pariuri volei ACS Penicilina Iasi vs Stiinta Bacau

In ultima etapa din sezonul regulat se vor juca simultan 3 partide cu implicatii majore in stabilirea ierarhiei finalului de campionat. Astfel, luni 21 martie se vor disputa meciurile ACS Penicilina Iasi-Stiinta Bacau, Dinamo Bucuresti-CSM Targoviste, Unic Piatra Neamt-CSU Medicina Targu Mures, toate incepand la ora 18:00. In articolul de fata avem ponturi pariuri volei ACS Penicilina Iasi vs Stiinta Bacau, Divizia A1 Feminin etapa cu numarul 22, avancronica si pronosticuri.

 

ACS Penicilina Iasi  este echipa care ocupa locul a 8-lea, pozitie care le-ar scapa din zona de retrogradare. Acestea au reusit sa acumuleze 20 de puncte, fiinde la egalitate de puncte cu Unic Piatra Neamt, insa avand ca avantaj un setaveraj mai bun decat acestea, deoarece in confruntarile directe din acest sezon, cele doua echipe si-au impartit victoriile. ACS Penicilina Iasi, volei Romania

In cazul unei victorii a iesencelor, in aceasta ulima partida impotriva bacauancelor, acestea vor obtine calificarea in turneul pentru locurile 5-8, urmand sa intalnească in primul meci din ”semifinala”, in deplasare, pe ocupanta locului 5. In caz contrar, o eventuala infrangere cu 3-0 sau 3-1 ar putea clasa echipa condusa de Dan Gavril, pe pozitia a 9-a insa numai in cazul in care Unic Piatra Neamt reuseste sa castige puncte in confruntarea cu CSU Medicina Tragu Mures.

Echipa probabila: Sipos Melinda, Ana Maria Ursachi, Katarina Jovanovik, Mihaela Stanga, Jelena Cvijovic, Marina Kovacheva, Maria Gabrovetcaia (libero). Antrenor: Dan Gavril.

Pariaza aici pe total puncte si handicap puncte pe set si prinde Super Bonusul de 175  RON oferit exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Stiinta Bacau se claseaza pentru moment pe locul al 5-lea, cu un total de 39 de puncte, la 3 puncte distanta de ocupanta locului 4, Dinamo Bucuresti. Studentele au castigat 13 partide, pierzand 8 dispute, iar 5 dintre acestea in meciurile din deplasare. In confruntarile directe, echipa condusa de Florin Grapa conduce cu 4:0, fiind cotata ca favorita la castigarea acestei partide.Stiinta Bacau, o echipa cu renume in voleiul romanesc

Cel mai interesant duel de la distanta este cel dintre Dinamo si Stiinta, echipe aflate in lupta pentru ocuparea locului 4, ultimul care duce in play-off. Bucurestencelor le este suficient un punct in meciul cu Targoviste pentru a termina pe locul 4. Stiinta, in schimb, pe langa jocul de la Iasi, pe care trebuie sa-l castige macar cu 3-1, depinde si de meciul de la Bucuresti, in care Dinamo ar trebui sa piarda la scor de trei puncte (0-3 sau 1-3).

Echipa probabila: Sabina Moisa, Tatiana Lupu, Claudia Gavrilescu, Denisa Rogojinaru, Cristina Cazacu, Ioana Baciu, Mihaela Albu (libero). Antrenor: Florin Grapa

Mizeaza aici pe meciul ACS Penicilina Iasi vs Stiinta Bacau,si ia bonusul de 200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

Se anunta o partida interesanta, frumoasa, cu o incarcatura si o miza extrem de mare. Bacauancele tintesc toate cele 3 puncte in disputa cu ACS Penicilina Iasi, avand sansa sa se califice in play off competitiei daca inving maine cu scorul de 3-0 sau 3-1. Pe de alta parte si iesencele tintesc la victoria de maine seara, acestea mizand pe avantajul terenului propriudar si pe suporterii ieseni care vor umple sala Polivalenta pana la refuz.

Total puncte peste tp2 132,5 la o cota de 1,85  la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Handicap seturi hs1 + 2,5 la o cota de 2 la Winmasters.

Handicap la puncte Hp1  +16,5 la o cota de 1.85 la

 

Leave a Reply