Ponturi pariuri tenis Ungur vs Dimitrov si Vesely vs Carballes

Ponturi pariuri tenis Ungur vs Dimitrov si Vesely vs Carballes

Imediat dupa turneul WTA din capitala Turciei, Instanbul aici a inceput si un turneu din cadrul ATP 250 TEB BNP Paribas Open Instabul, aflat la abia a 2-a editie. Turneu la care Romania este reprezentata de Adrian Ungur jucator venit din calificari si calificat deja in turul secund. El va juca impotriva bulgarului Grigor Dimitrov, iar castigatorul acestui meci va juca in turul urmator impotriva invingatorului partidei Jiri Vesely vs Roberto Carballes Baena. Ponturi pariuri tenis Ungur vs Dimitrov si Vesely vs Carballes doar in cele ce urmeaza.

Doar pana maine te mai poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariuri sportive din Romania, Comunitatea Superpont. Grabeste-te!!!

Adrian Ungur vs Grigor Dimitrov

Ponturi pariuri tenis Ungur vs Dimitrov si Vesely vs CarballesTenismenul roman Adrian Ungur nu are un inceput de an prea grozav, victoria din primul tur obtinuta aici fiind prima din acest an pentru pitestean in circuitul ATP.

In primul tur, Ungur numarul 194 mondial l-a invins pe sarbul Filip Krajnovic cu un dublu 6-3, asta dupa ce in cele 2 tururi de calificare a reusit sa treaca de japonezul Moriya si de argentinianul Maximo Gonzalez.

Pentru prezenta in turul secund Ungur va primi 20 de puncte ATP si un cec in valoare de 7.265 Euro

 

 

Grigor Dimitrov este cap de serie numarul 2 aici si a avut in primul tur liber. Bulgarul a participat si laPonturi pariuri tenis Ungur vs Dimitrov si Vesely vs Carballes editia precedenta a turneului cand a pierdut in semifinale in fata uruguaianului Pablo Cuevas, jucator care avea sa fie invins in finala de marele Roger Federer.

Pentru bulgar acesta este al 2-lea turneu pe zgura din acest an, in precedentul, cel de la Monte Carlo a fost eliminat in turul secund de Gilles Simon.

Adrian Ungur si Grigor Dimitrov nu s-au mai intalnit niciodata in cadrul circuitului ATP

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

Jiri Vesely vs Roberto Carballes Baena

Ponturi pariuri tenis Ungur vs Dimitrov si Vesely vs CarballesJiri Vesely, locul 63 ATP este cotat ca favorit 6 la acest turneu, datorita prezentei slabe a jucatorilor din TOP 30 ATP.

Aceasta este prima participare a sportivului ceh la TEB BNP Paribas Open, iar in primul tur l-a eliminat pe Thiemo de Bakker cu 6-3 7-5.

Vesely vine dupa un turneu foarte bun la Monte Carlo, acolo unde a ajuns pana in optimit de finala, iar in turul 2 a reusit cea mai rasunatoare victorie a carierei invingandu-l pe numarul 1 mondial Novak Djokovic.

Spaniolul Roberto Carballes Baena nu este un obisnuit al tablorilor principale ale turneelor din circuitulroberto-carballes-baena-spain-f14-2012 ATP, acesta fiind abia al 3-lea turneu pe acest an in care Carballes accede pe tabloul principal.

In primul tur acesta la invins pe turcul Marcel Ilhan, beneficiar al unui wild-card, cu 6-2 6-4.

Vesely si Carballes Baena s-au mai intalnit intr-o singura ocazie, in anul 2012 la turneul de la Praga, atunci, tot pe zgura victoria i-a revenit cehului fata sa piarda set.

Ponturi pariuri tenis Ungur vs Dimitrov si Vesely vs Carballes

Handicap set +1,5 Ungur cota 3.05 la agentia de pariuri online Netbet (doar aici ai un bonus exclusiv Superpont de 300 RON)

Peste 19,5 game-uri cota 1,93 la casa de pariuri online Unibet

Handicap seturi Vesely -1,5 cota 1,76 la casa de pariuri online Netbet

Sub 21,5 game-uri cota 1,81 la agentia online de pariuri Unibet

 

Leave a Reply