Ponturi pariuri tenis – Nicolas Almagro vs Borna Coric

Ponturi pariuri tenis – Nicolas Almagro vs Borna Coric

Nicolas Almagro, proaspăt campion la Estoril Open ia startul la Mutua Madrid Open împotriva lui Borna Coric. Spaniolul, ajuns la 30 de ani, a câștigat duminică primul titlu după o lungă pauză și chiar dacă este obosit este și foarte motivat. Croatul a ajuns în sferturile de finală în turneul din Portugalia, a cedat contra lui Nick Kyrgios, dar evoluțiile sale sunt într-o creștere evidentă. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri tenis – Nicolas Almagro vs Borna Coric, tenis masculin, turneul Masters de la Madrid.

Almagro are o cota de 1.64  la victorie, iar Coric 2.25 – mizati aici pe favoritul vostru și primiți Cel Mai Mare Bonus la pariuri, până la 450 RON! Aveți și meciul la live-tv!

Nicolas Almagro a explicat la conferința de presă de la Estoril ca soția l-a convins să joace în turneu. Spaniolul a suferit multe înfrângeri în lunile precedente și a trecut printr-o perioada foarte dificilă. După patru ani fără victorii în vreo finală, după multe luni în afară circuitului din cauza unei aacidnetari și după an 2015 slab, Almagro a câștigat din nou un turneu. Ultimul sau titlu câștigat data din 2012 de la Nisa. Victoria de la Estoril i-a adus al treisprezecelea trofeu în palmares.

De notat că Almagro este al doilea jucător activ din circuitul mondial ca număr de titluri pe zgură, fiind depășit doar de Rafa Nadal.

Nicolas Almagro a fost semifinalist la Masters 1000 Madrid, în 2010, dar de atunci nu a mai trecut de primul tur. Anul trecut a fost eliminat de către Juan Monaco.

Vrei sa afli cum se fac bani din pariuri?! Vino in comunitatea Superpont Premium si alatura-te pariorilor de top din Romania!

Borna Coric a jucat și el la Estoril unde a fost semifinalist în 2015. De data aceasta croatul a fost eliminat în sferturile de finală, de către Nick Kyrgios (6-4, 6-4). Este probabil unul dintre duelurile care vor anim tenisul mondial în anii următori. Specialiștii au fost impresionați de progresul lui Coric, având ocazia să compare evoluția sa în acelasi turneu la diferența de un an.

În acest sezon Coric a jucat două finale, una pe hard și alta pe zgură. Croatul a pierdut finala de la Chennai contra lui Stan Wawrinka (6-3, 7-5) și finala de la Marrakech contra lui Federico Delbonis (6-2, 6-4).

În vârstă de doar 19 ani, Coric este debutant la turneul Masters din Madrid. Este și prima dată când îl înfruntă pe Nicolas Almagro.

Ponturi pariuri tenis – Nicolas Almagro vs Borna Coric

Borna Coric castiga primul set, cota 2.08 la agentia de pariuri online Unibet.

Total game-uri Almagro, peste 12,5, cota 1.83 la agentia de pariuri online Netbet.

Total game-uri, peste 22,5, cota 2.02 la agentia de pariuri online Unibet.

Leave a Reply