Ponturi pariuri tenis Djokovic vs Vesely si Goffin vs Verdasco

Ponturi pariuri tenis Djokovic vs Vesely si Goffin vs Verdasco

Pregatirile pentru cel de-al 2-lea Grand Slam al anului, Openul Frantei de la Roland Garros au intrat in linie dreapta. La Monte Carlo, in frumosul principat Monaco, se desfasoara primul turneu pe zgura de Masters Series din acest sezon. Turneul a ajuns deja in turul secund de unde nu putea lipsi Novak Djokovic care va juca impotriva cehului Jiri Vesely. O alta partida foarte interesanta este cea dintre belgianul David Goffin si Fernando Verdasco. Asa deci in cele ce urmeaza echipa Superpont va prezinta ponturi pariuri tenis Djokovic vs Vesely si Goffin vs Verdasco.

Novak Djokovic vs Jiri Vesely

Ponturi pariuri tenis Djokovic vs Vesely si Goffin vs Verdasco

Novak Djokovic-campion in 2015 la Monte Carlo

Numarul 1 mondial si favoritul numarul 1 al acestui turneu, sarbul Novak Djokovic incearca sa isi prelungeasca seria turneelor de Masters Series castigate, dupa ce in luna martie s-a impus atat la Indian Wells cat si la Miami Open.

Nole a reusit sa castige acest turneu de 2 ori in 2013 si 2015, cand a reusit sa ii invinga in finala pe Rafael Nadal (campionul acestui turneu intre anii 2005 si 2012) si respectiv Tomaz Berdych.

Din postura de favorit numarul 1 al acestui turneu, marele campion sarb a avut liber in primul tur.

Ponturi pariuri tenis Djokovic vs Vesely si Goffin vs Verdasco

Jiri Vesely

Tanarul sportiv ceh Jiry Vesely participa pentru prima data in cariera la acest turneu. El a reusit sa il elimine in primul tur pe rusul Teimuraz Gabashvilli in 3 seturi, reusind sa revina de la 0-1.

Sportivul ceh a inceput foarte bine acest ,,acest sezon pe zgura” el reusind sa ajunga saptamana trecuta pana in semifinalele turneului de la Marrakech, unde a pierdut in fata lui Borna Coric.

Aceasta este prima partida directa dintre cei 2 jucatori.

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

David Goffin vs Fernando Verdasco

Ponturi pariuri tenis Djokovic vs Vesely si Goffin vs Verdasco

David Goffin

Un meci foarte interesant intre un belgian care joaca bine pe zgura si intre un spaniol, al carei suprafata favorita nu putea sa fie decat zgura.

David Goffin este la a 4-a participare in acest turneu, insa niciodata nu a trecut de turul secund, faza in care se afla si acum.

Favorit 11 al acestui turneu, Goffin l-a invins in primul tur pe conationalul lui Verdasco, Feliciano Lopez cu 7-5 6-0.

Ponturi pariuri tenis Djokovic vs Vesely si Goffin vs Verdasco

Fernando Verdasco

Fernando Verdasco a reusit prima sa finala dintr-un turneu de Masters Series, chiar la acest eveniment, in editia din 2010, cand a pierdut finala in fata prietenului Rafael Nadal, jucator care domina in acea perioada atat turneul de la Monte Carlo(8 titluri consecutive) cat si ceea ce inseamna tenisul pe zgura.

La aceasta editie ,,Paco” nu este printre favoriti, iar in primul tur l-a invins pe argentinianul Federico Delbonis. Nu faptul ca l-a invins pe argentinian surprinde, cat mai ales maniera in care a facut-o, Delbonis reusind sa castige doar 3 game-uri in cele 2 seturi ale partidei.

Cei 2 jucatori s-au mai intalnit de 3 ori, iar Verdasco a reusit sa castige 2 dintre cele 3 partide, insa ultima i-a revenit lui Goffin, la Cincinnati in anul 2015. Singura partida pe zgura dintre cei 2 a fost castigata de Verdasco, care s-a impus in anul 2013 la Mastersul de la Madrid cu 2-0 scorul pe seturi.

Ponturi pariuri tenis Djokovic vs Vesely si Goffin vs Verdasco

Djokovic vs Vesely sub 17,5 game-uri cota 1,83 la casa de pariuri online Netbet

Handicap game-uri -6,5 Djokovic cota 1,66 la casa de pariuri Fortuna

Handicap seturi +1,5 Verdasco cota 1,80 la agentia de pariuri online Netbet

Verdasco sa castige minim 1 set cota 1,80 la casa de pariuri online Sportingbet

 

Leave a Reply