Ponturi pariuri Jupiler League – Oostende vs Zulte Waregem

Ponturi pariuri Jupiler League – Oostende vs Zulte Waregem

Marti incepand cu ora 21.30, Oostende va primi pe Stadion Schiervelde in cadrul rundei cu numarul 4 din play-off-ul pentru campionat in prima liga belgiana, vizita celor de la Zulte Waregem. Ponturi pariuri Jupiler League – Oostende vs Zulte Waregem in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Belgia – Jupiler League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri Jupiler League - Oostende vs Zulte WaregemFoarte slab a inceput Oostende acest play-off in Belgia – Jupiler League. Cu 3 infrangeri bifate in tot atatea etape, Oostende este in acest moment pe locul 5 in play-off-ul pentru castigarea titlului in Belgia, cele 23 de puncte pe care in acest moment le are acumulate, tin formatia gazda inaintea disputei de pe Stadion Schiervelde, la 5 puncte in spatele celor de la Genk, ultima echipa aflata in acest moment pe loc de preliminarii Europa League.

Echipa probabila Oostende : D. Ovono – B. Capon, A. Milic, B. Godeau, J. Lukaku – S. Siani, A. Jali, K. Vandendriessche – M. Jonckheere, Z. Cyriac, Fernando Canesin.

Nici Zulte Waregem nu are un start de play-off mai stralucit. Spre deosebire de gazdele acestei partide care nu au castigat niciun punct in aceste prime 3 etape din play-off, Zulte Waregem a castigat totusi un punct in aceste trei etape, insa nu este de ajuns pentru o pozitie de Europa, Zulte aflandu-se in acest moment pe ultimul loc in play-off-ul din Jupiler, cele doar 23 de puncte acumulate, tin formatia vizitatatoare inaintea disputei de pe Stadion Schiervelde, la 7 puncte in spatele celor de la Genk, ultima echipa aflata in acest moment pe loc de preliminarii Europa League.

Ponturi pariuri Jupiler League - Oostende vs Zulte Waregem

Niciun gol nu a inscris Oostende in aceste prime 3 etape din play-off, echipa gazda pierzand de fiecare data la 0 disputele avute cu Gent, Club Brugge si Genk, golaverajul gazdelor fiind in acest moment de 0-7. De partea cealalta, Zulte Waregem, chiar daca a primit 5 goluri in aceste prime 3 etape din play-off, totusi, a reusit sa inscrie de fiecare data FIX un gol, golaverajul oaspetilor fiind in acest moment de 5-8.

Echipa probabila Zulte Waregem : K. Steppe – H. Dalsgaard, M. Baudry, A. Diallo, B. Verboom – S. Meité, S. De Ridder, O. Kaya – N. Storm, M. Leye, A. Cordaro.

Duelurile dintre Oostende si Zulte Waregem, au fost mai mereu unele dintre cele mai spectaculoasePonturi pariuri Jupiler League - Oostende vs Zulte Waregem dueluri din Jupiler League. De 12 ori s-au intalnit cele doua in dueluri directe, Oostende adjudecandu-si doar doua intalniri, Zulte Waregem 6, alte 4 partide incheiindu-se la egalitate, de doua ori 3 la 3. Un amanunt interesant il constituie faptul ca in 7 din aceste 12 intalniri, ambele echipe au marcat, si tot in 7 intalniri, media de goluri marcate a fost de peste 2.5 goluri.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Belgia – Jupiler League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Cu siguranta nu cred ca vom avea parte de un meci inchis in care fiecare dintre cele doua sa urmareasca castigarea doar a unui singur punct. Ba din contra, atata timp cat cele doua sunt in foame de succese, ma astept ca acest meci sa ne ofere un adevarat regal fotbalsitic, in care pe langa faptul ca foarte posibil vor marca amandoua, si numarul golurilor sa depaseasca lejer cifra 3.

Ponturi pariuri Jupiler League – Oostende vs Zulte Waregem

  • Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.64 – la NetBet
  • DE INCERCAT : Ambele echipe marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 2.00 – la NetBet

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply