Ponturi pariuri fotbal: Waregem vs Mouscron și Louvain vs Bruges

Ponturi pariuri fotbal:  Waregem vs Mouscron și Louvain vs Bruges

Este meciul ultimei șanse pentru Zulte Waregem și Mouscron! Louvain primește vizita liderului din Jupiler Pro league, dar o remiză i-ar putea ajuta! Este o etapa absolut nebună în Belgia cu multe meciuri tari.  Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal: Waregem vs Mouscron și Louvain vs Bruges, etapa cu numărul 30 din 13 martie, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe cotele excelente din Belgia si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout – buna optiune mai ales pentru fotbalul belgian!

ZULTE WAREGEM VS MOUSCRON

Se anunță un meci extrem de interesant în care ambele echipe vor trei puncte, dar nu aleargă după același iepure! Zulte Waregem trebuie să câștige pentru a juca în play-off-ul Champions în timp ce Mouscron are nevoie de victorie pentru a-și asigura un loc în faza de play-off pentru Europa League.
Presiunea este mai mare pe echipa gazdă care are nevoie și de rezultate favorabile în partidele dintre Malines și Standard de Liege și Anderlecht vs Courtrai. Echipa lui Francky Dury este cu ochii mai ale spe meciul celor din Liege.

Zulte Waregem are un final de sezon complicat și oarecum dezamăgitor. Echipa a pierdut în 4 din ultimele 5 partide și vorbim mai ales despre eșecurile pe teren propriu. Pe Regenboogstadion s-au impus Charleroi, 2 la 3 și Malines, tot 2 la 3… Se adaugă și remiza, 3 la 3 cu Louvain. Sunt practic echipe modeste care au luat puncte la Waregem.
“Essevee” a pierdut în ultima etapă la Courtrai, 0 la 1 și pe lângă înfrângere, doi jucatori au fost eliminati. Este vorba despre mijlocașii Christoph Lepoint și Soualiho Meité.

Mouscron are un final de sezon foarte bun și salvarea de la retrogradare este asigurată. Le Royal trebuie totuis să câștige pentru că o infangere o poate lăsa fără miza în jocurile care urmează.
În ultimele 3 etape, Mouscron a câștigat pe teren propriu cu Louvain, 3 la 1 și cu Anderlecht, 2 la 1, adăugând și o remiză la Westerlo, 0 la 0. Mouscron nu a mai  castigat în deplasare de șase meciuri.
În meciul din tur scorul a fost egal, 2 la 2.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Zulte Waregem : K. Steppe – H. Dalsgaard, M. Baudry, A. Diallo, B. Verboom – P. Kaya, M. Leye, K. Essikal – S. Buyl, M. Thiam, A. Cordaro.

Mouscron : Vagner – M. Tîrpan, J. Castelletto, N. Dussenne, M. Oussalah – T. Mezague, D. Mohamed, D. Hubert – A. Badri, E. Coulibaly, T. Dingome.

Meci nul, X solist, cota 3.80 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Total cartonase, peste 4,5 cota 2.25 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Gol marcat, minutul 76-final, DA, cota 1.90 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

Ponturi pariuri fotbal: Waregem vs Mouscron și Louvain vs Bruges

Clasament inainte de etapa 30, zona play-off EL si retrogradare

Ponturi pariuri fotbal: Waregem vs Mouscron și Louvain vs Bruges

Clasament inainte de etapa 30, zona play-off champions

 

Ponturi pariuri fotbal: Waregem vs Mouscron și Louvain vs Bruges

 

 

 

 

 

LOUVAIN VS FC BRUGES

Este un meci foarte important pentru gazde care se pot vedea depășite în clasament de actuala lanternă roșie, Westerlo care are meci contra lui Beveren . Louvain are nevoie cel puțin de o remiză.
OHL sau OH Leuven cum o mai intalniti în presă, a avut un final de sezon regulat cu meciuri dificile. Echipa pregătită de Emilio Ferrera a reușit să o învingă pe Ostende, 4 la 1 și au obținut un punct la Gand, 1 la 1 cu La Gantoise.

Pariază aici pe meciurile din campionatul Belgiei– ai bonus la deschiderea de cont pana la 150 RON, live-video, platforma de mobil și cote excelente la pariuri live!

Louvain speră ca FC Bruges să fie mai preocupată de finala Cupei Belgiei de pe 20 martie contra lui Standard de Liege și de meciurile din play-off pentru Champions League.

Bruges vine după 8 victorii în ultiele 9 etape. FCB a câștigat în deplasare la Courtrai, 4 la 1, la Beveren, 2 la 1 și la Ostende, 2 la 0 cedând însă la Genk, 2 la 3.

Louvain are 4 victorii, o remiză și o înfrângere în ultimele 6 partide jucate pe teren propriu.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Louvain : Y. Lenaerts – S. Urosevic, Kanu, R. Reynaud, P. Monteyne – J. Bostock, F. Le Postollec, Y. Croizet – L. Trossard, J. Kostovski, J. Remacle.

FC Bruges : L. Butelle – L. De Bock, B. Poulain, B. Engels, D. de Fauw – T. Simons, Claudemir, H. Vanaken – S. Coopman, Wesley, J. Izquierdo.

Victorie Louvain, 1 solist, cota 3.25 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Șansă dublă 1 sau X, cota 1.71 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leandro Trossard marcator, cota 4.20 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply