Ponturi pariuri fotbal – Viktoria Plzen vs Mlada Boleslav

Ponturi pariuri fotbal – Viktoria Plzen vs Mlada Boleslav

Este un meci interesant în Cehia cu gazdele de la Plzen vizând victoria în fața unui club care are ambiții mari și în 2016. Viktoria Plzen este lider în Synot Liga cu 62 de puncte, 9 mai mult decât Sparta Praga. La 16 puncte în urmă vine Mlada Boleslav care completează podiumul. Meciul de azi este însă cel care Ponturi pariuri fotbal - Viktoria Plzen vs Mlada Boleslavcare va stabili una dintre finalistele Cupei Cehiei, iar situația din campionat practic nu mai contează. Se începe de la 1 la 0 pentru Mlada, care a câștigat prima manșă jucată pe teren propriu. Să trecem acum la meciul de azi: Ponturi pariuri fotbal – Viktoria Plzen vs Mlada Boleslav, Cehia, Cupa Mol, semifinale, manșa retur, 13 aprilie 2016.

Mizeaza aici pe cotele excelente din Cehia si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Campionatul din Cehia este animat în ultimii ani de un duel între Sparta Praga și noua forță, Viktoria Plzen, dar Mlada Boleslav este și ea unul dintre numele grele în competiția din țara celebrei Pilsner Urquell.

Campioană en titre, Viktoria a făcut o serie de transferuri reușite în vara trecută. A fost adus decarul Jan Kopic de la Jablonec, Pilar de la Wolfsburg sau tânărul Ales Mateju rodat la Pribram – este un jucător foarte bun, trecut și pe la PSV, dar care ghinionul de a juca pe același post cu David Limbersky.

Cuplul de antrenori Karel Krejčí – Pavel Horvath a relansat echipa după startul slab de sezon. S-a relansat și atacantul Michal Duris, golgeterul echipei la ora actuală. Baranek, Lukas Hejda și Rajtoral sunt numele cunsocute din defensivă. Mijlocul este animat de Thomas Horava, Kovarik, Daniel Kolar – autor a 7 goluri în actualul sezon și Kopic. Holenda, Duris și noua achiziție Krmenčík (ex Dukla Praga) sunt oamenii de bază din atac. Plzen are un minus în 2016 prin plecarea lui Václav Procházka în Turcia la Osmanlispor.

Pentru meciul de azi lipsesc Michal Ďuriš și Michael Krmenčík. Holenda ar putea rămâne și el pe banca, iar în atac se va apela la Pavel Fořt sau chiar la tânărul Daniel Cerny.

„Nu este nimic pierdut. Acum jucăm acasă, vin să ne susțină și fanii va fi un meci diferit. Este foarte important să dăm gol devreme” a declarat fundașul Radim Řezník. „Pentru noi, prioritatea este campionatul, dar a juca finala cupei este o varianta atrăgătoare. Vom încerca să câștigăm și să evităm prelungirile” a completat antrenorul Krejci.

În ultima etapă Plzen s-a impus cu 2 la 1 pe terenul lui FC Zlin după ce a fost condusă cu 1 la 0. Pe teren propriu, ultimul meci a însemnat o victorie cu 2 la 0 contra lui FC Jihlava.

Ponturi pariuri fotbal - Viktoria Plzen vs Mlada Boleslav

Eficacitate și discreție sunt cuvintele de ordine la Mlada Boleslav. Echipa condusă de Karel Jarolím de peste 3 ani, se află în TOP 4 an de an. Sezonul 2015-2016 nu a fost unul început cu dreptul, dar Milan Baros și coechipierii săi s-au concentrat pe campionat dupa eliminarea din Europa League în fața lui Strømsgodset.

Echipa lui Jarolím nu pierde puncte în fața echipelor mai mici și acest lucru este meritul veteranilor din lot. În atac îl găsim pe Milan Baros, dar și pe “legenda” lui Hearts, Rudi Skacel, ambii jucând însă destul de puțin în ultima vreme.

Omul de bază în atac este Lukáš Magera fostul jucător de la Poli Timișoara în perioada 2008-2011. Magera are 12 goluri în actualul sezon.

Echipa a cedat doi oameni importanți în persoana lui Ondřej Zahustel și a lui Jiří Skalák, primul plecat la Sparta Praga, iar ultimul la Brighton. În plan financiar afacerile au fost bune, dar în plan sportiv impactul este negativ. Tomáš Přikryl sau Lukás Pauschek au fost aduși pentru a compensa plecările, dar cei doi nu au confirmat.

Mlada vine după partide de campionat în care a fost condusă cu 2 la 0 si a luptat serios să revină. La Pribram gazdele au avut avantaj de două goluri la pauză, dar la final cu Jan Kalabiska, Baros, Rada și Magera în atac, echipa din Boemia Centrală a întors rezultatul și a câștigat cu 3 la 2. În ultima etapă Dukla Praga a condus cu 2 la 0 după numai 10 minute de joc, iar Mlada Boleslav a tras din greu pentru a lua un punct.

Nu este cu siguranță noua noastră tactică. Mai degrabă, este o problema mare pentru echipa noastră, care permite adversarilor să marcheze și apoi urmărește cu disperare egalarea” a declarat atacantul Jan Chramosta care alături de Stanislav Klobása au salvat echipa în ultima etapă.

„Putem termina pe locul trei în campionat, iar dacă am putea ridica un trofeu la final, ar fi frumos. Este încă un drum lung de parcurs. Avem returul cu Plzen și eventuala finală” a declarat antrenorul Karel Jarolím.

Omul numărul unu pentru Jarolim rămâne bosniacul Jasmin Šćuk jucătorul care i-a luat locul în linia mediană lui David Jarolim, retras deja din fotbal din cauza unei accidentări.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Viktoria Plzen: BolekŘezník, Hejda, Baránek, Končal – Hrošovký, Boček – Rajtoral / Petržela, Kolář, Kovařík – Fořt / Cerny.

Mlada Boleslav: Diviš – Jánoš, Kúdela, Čmovš, Fleišman – Čermák, Ščuk, Rada, Takács, Kalabiška – Magera.

Ponturi pariuri fotbal – Viktoria Plzen vs Mlada Boleslav

Ambele marcheaza, cota 1.80 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

1 solist prima repriza, cota 2.05 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Gol marcat in ambele reprize, cota 1.61 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Leave a Reply