Ponturi pariuri fotbal – Velez Sarsfield vs Quilmes

Ponturi pariuri fotbal – Velez Sarsfield vs Quilmes

Avem un meci foarte interesant în Campeonato de Primera División din Argentina. Pe Estádio José Amalfitani se înfruntă Velez Sarsfield și Quilmes, două nume care sunt cunoscute foarte bine și în afara țării. Ponturi pariuri fotbal – Velez Sarsfield vs QuilmesCele două echipe nu trec printr-o perioada bună, dar reușesc într-un fel sau altul să apară pe prima pagină a ziarelor. Velez se remarcă prin linia ofensivă cu jucători “vânați’ deja de cluburi din Europa. Quilmes trece printr-o criză serioasă și jucătorii sunt neplătiți de câteva luni. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Velez Sarsfield vs Quilmes, Primera División Argentina, Torneo Transicion, etapă cu numărul 8, 27-28 martie, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Argentina, ai meciurile la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Velez vine după un sezon de coșmar în care echipa, extrem de tânăra, nu a putut lupta de la egal la egal cu adversarii. Politica clubului transformă echipa într-un centru de formare pentru “elita” Argentinei și pentru cluburile europene. El Fortin se bazează pe veteranii Fabián Cubero, Leandro Somoza, Cristian Nasuti și Mariano Pavone, jucători trecuți bine de 30 de ani și pe antrenorul Christian Bassedas pentru a ieși cu bine din turneul “expres” din 2016.

Ponturi pariuri fotbal – Velez Sarsfield vs QuilmesEl Fortín vine după o victorie spectaculoasă, 3 la 2 cu Belgrano de Cordoba și se află pe locul 6 în Grupa A. O victorie azi o poate duce pe Velez chiar pe poziția a treia, după Rosario Central și Godoy Cruz de Mendoza.

Echipa a jucat doar doau meciuri pe teren propriu, ambele câștigate cu 4 goluri maracte și două primite – două scoruri de 2 la 1 cu Olimpo de Bahía Blanca și Gimnasia y Esgrima La Plata. Bilanțul general este de douăsprezece puncte câștigate din șapte jocuri, din care câștigat patru și a pierdut trei.

Ponturi pariuri fotbal – Velez Sarsfield vs QuilmesChristian Bassedas are probleme de lot pentru meciul de azi. Golgeterii echipei, vetranul Mariano Pavone și tânărul Hernán Toledo sunt accidentați. Excelentul mijlocașul Fabricio Alvarenga, autor a două goluri și unul dintre cei mai în formă jucători din campionat, este suspendat.

Va fi folosit în atac Maxi Romero, 17 ani, alături de decarul Jorge Correa, 20 de ani, o altă varianta fiind Nicolás Delgadillo, 18 ani. Locul lui Alvarenga av fi luat de urguayanul Diego Zabala, jucător deja experimentat pentru Velez, având 24 de ani.

Ponturi pariuri fotbal – Velez Sarsfield vs Quilmes

Quilmes a prins în mod surprinzător TOP 10 în sezonul trecut, performanța datorându-se în primul rând antrenorului Facundo Sava. Din nefericire pentru El Cervecero, Sava a plecat de la club și pe banca se află acum Alfredo Grelak, debutant în această postura. Fost jucător al clubului, trecut și prin Europa pe la Santander și Caen, Grelak trebuie să facă minuni cu un lot schimbat complet și cu toate speranțele puse în mijlocașul Federico Andrada.

Ponturi pariuri fotbal – Velez Sarsfield vs QuilmesQuilmes abordează acest meci de pe poziția a unsprezecea din grupa A, cu șapte puncte câștigate. El Cervecero vine după ce a învins pe San Lorenzo cu un clar 3 la 0, prima victorie în actualul sezon. Echipa are în precedentle deplasări două remize 1 la 1 cu Banfield și 2 la 2 cu Sarmiento. Se remarcă atacantul Ezequiel Rescaldani, autor a 5 goluri până acum. Lipsește pentru meciul de azi portarul titular Walter Benítez.

Situația este foarte complicată la Quilmes. Fotbaliștii nu și-au primit salariile de patru luni și amenință deja cu neprezentarea la meciuri. Victoria cu San Lorenzo a fost un semnal clar că lotul are valoare, dar cineva trebuie să le asigure și salariile și condiții de pregătire.

Ponturi pariuri fotbal – Velez Sarsfield vs Quilmes„Jucătorii mi-au spus că nu se pot concentra la antrenamente și la joc din cauza neplatii salariilor”, a declarat antrenorul Alfredo Grelak la Radio Continental.

Nu am ce să le reproșez și sunt de accord cu faptul că au nevoie de liniște pentru a se putea pregăti și juca” a adăugat Grelak.  Situația este greu de rezolvat.

 

Ponturi pariuri fotbal – Velez Sarsfield vs QuilmesQuilmes a “beneficiat” de o conducere formată din Aníbal Fernández, devenit om politic și implicat în megascandaluri de corupție și Andres Meiszner.  Apropiat al fostei președinte Cristina Fernández de Kirchner, Aníbal Fernández este acum anchetat pentru diverse fraude și activități ilegale.

Andres Meiszner este fiul lui José Luis Meiszner, fost președinte la Quilmes, secretar general al CONMEBOL, arestat deja în dosarul FIFAgate, numit in dosarul FBI “”co-conspirador número 1″.

Sincer sa fiu nu cred ca cei de la Quilmes pot juca cu Juez Federal, FBI sau Interpol pe piept…

!Cititi aici informatiile complete despre structura actualului sezon din Argentina!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Velez Sarsfield: Alan Aguerre; Fabián Cubero, Cristian Nasuti, Lautaro Giannetti, Damián Pérez; Diego Zabala, Leandro Somoza, Blas Cáceres, Yamil Asad; Jorge Correa, Maximiliano Romero.

Quilmes: Silvio Dulcich; Gastón Bottino, Damián Malrrechaufe, Juan Celaya, Leonel Bontempo; Daniel Imperiale, Rodrigo Braña, Sebastián Romero / Adrián Calelo, Matías Orihuela; Ezequiel Rescaldani, Federico Andrada.

Ponturi pariuri fotbal – Velez Sarsfield vs Quilmes

Meci nul, X solist, cota 3.20 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Ambele marcheaza, cota 1.87  la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Gol in minutele 1-15, DA,  cota 3.40 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Total goluri prima repriza, peste 0,5, cota 1.42 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply