Ponturi pariuri fotbal Uruguay vs Peru

Ponturi pariuri fotbal Uruguay vs Peru

La Celeste o primește pe  La Blanquirroja pe Estádio Centenario din Montevideo. Arena de 60.000 de locuri va fi plină – cu 24 de ore înainte de meci mai erau disponibile doar 1.000 de bilete! Meciul dintre Uruguay și Peru va fi “supervizat” și de Gianni Infantino, președintele FIFA, care se va afla ca spectactor la meci. Ambele echipe vin după câte o remiză, dar cu senzații diferite aferente partidelor. Uruguay a luat un punct în Brazilia, în timp ce Peru a pierdut două în meciul cu Venezuela. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal Uruguay vs Peru, preliminarii Campionatul Mondial 2018, zona CONMEBOL, etapa cu numărul 6, 29-30 martie, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favorita ta in Uruguay vs Peru, ai meciul la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

uruguay 1Uruguay a obținut un rezultat bun în etapa precedenta, plecând cu un punct din duelul cu Brazilia. Canarinha a condus cu 2 la 0 grație unui joc bun făcut de cuplurile de pe benzi, Alves – Willian și Neymar – Douglas Costa. Brazilienii au condus cu 2 la 0 și Maestro Óscar Tabárez a schimbat stilul de joc. Conștient de problemele din defensiva sa new-look, fără Godin, Cáceres sau Maxi Pereira, antrenorul a mutat decisiv cu Álvaro González și și-a reorganizat echipa în teren.

La prima faza favorabilă “Palito” Perreira la “găsit” pe Sánchez care i-a oferit pasa decisivă lui Cavani. Luis Suárez a ținut să arate că a revenit pe teren. El Pistolero a marcat golul egalarii și l-a chinuit efectiv pe David Luiz care a mai comis și un fault în careu nesancționat de arbitru.

uruguay 4Elevii lui Oscar Tabarez s-au instalat pe locul doi în grupa de calificare CONMEBOL pentru următoarea Cupa Mondială Rusia, cu zece puncte dupa 5 meciuri. Un eventual eșec al Ecuadorului, combinat cu o victorie confortabilă în meciul cu Peru îi poate duce pe Suarez & Co pe primul loc.

Los Celestes abordează meciul de azi pe fondul revenirii lui Maxi Pereira, care îl trimite înapoi pe banca pe Jorge Fucile. Oscar Washington Tabarez va miza din primul minut pe Álvaro González în locul lui Cristian Rodríguez.

Luis Suarez este în mare formă și în Brazilia, a jucat primul sau meci după aproape doi ani de la episodul Chiellini de la Mondialul din 2014. Atacantul este înnebunit , “como loco” este titulatura in presa din Uruguay, sa impresioneze din nou la echipa națională.

Ponturi pariuri fotbal Uruguay vs Peru

peru 1Peru vine și ea după un egal, 2 la 2 în etapa trecută, dar acest rezultat nu are vreo legătură cu ceea ce au vrut. Echipa antrenată de Ricardo Gareca a avut o ocazie bună de a lua cele trei puncte jucand “acasă” împotriva Venezuelei. La Vinotinto a rezistat presiunii și a condus chiar cu 2 la 0. Gareca i-a introdus pe Edison Flores și Raúl Ruidíaz ca susținere pentru Paolo Guerrero, care și-a readus echipa în joc.

Finalul meciului a fost tensionat cu multe ocazaii pentru Peru, iar la ultima faza, Flores i-a oferit șansa egalării lui Ruidíaz. La Blanquirroja se află acum pe locul 8 cu doar patru puncte și are ca obiectiv trei puncte în meciul cu Uruguay.

Ponturi pariuri fotbal Uruguay vs PeruRicardo Gareca are mari probleme de lot pentru meciul de azi. Antrenorul este nevoit să facă modificări în primul 11 pe fondul problemelor arătate în meciul cu Venezuela. Alberto Rodríguez, Christian Ramos, Jair Céspedes, Yoshimar Yotún, Edison Flores, Adán Balbín sau Raúl Ruidíaz sunt jucătorii care trebuie să schimbe fața echipei.

Se adaugă însă și absența a patru jucători importanți. Carlos Zambrano și Josepmir Ballon sunt suspendați, iar Jefferson Farfan și Juan Manuel Vargas sunt accidentați și nu au făcut deplasarea în Uruguay. Văzut ca o soluție în linia mediană, excelentul Carlos Lobatón are și el probleme medicale și s-a pregatit separat, cu speranța ca poate fi utilizat în meciul de azi. „El Bomber” Pizzaro va ramane pe banca.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Uruguay: Fernando Muslera; Maximiliano Pereira, Mauricio Victorino, Sebastián Coates, Álvaro Pereira; Carlos Sánchez, Egidio Arévalo Ríos, Matías Vecino, Álvaro González; Luis Suárez, Edinson Cavani.

Peru: Pedro Gallese; Luis Advíncula, Christian Ramos, Alberto Rodríguez, Jair Céspedes; Yoshimar Yotún, Adán Balbín, Edison Flores, Christian Cueva; Raúl Ruidíaz, Paolo Guerrero.

Ponturi pariuri fotbal Uruguay vs Peru

Uruguay marcheaza in ambele reprize, DA, cota 2.20 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Gol marcat 00: – 29:59, DA, cota 1.76 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Total goluri Uruguay peste 1,5, cota 1.52 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply