Ponturi pariuri fotbal – Union de Santa Fe vs Lanus

Ponturi pariuri fotbal – Union de Santa Fe vs Lanus

Campionatul Argentinei ne oferă un nou meci de top. Pe Estadio 15 de Abril vine El Granate și gazdele au anunțat deja că tribunele vor fi arhipline. Union de Santa Fe este într-o perioada bună și fanii vor să serbeze prin victorii aniversarea clubului – data este simpla pentru că numele stadionului este cel care o include, iar anul fondării echipei vi-l spun eu, este 1907. El Tatengue împlinește 109 ani la jumătatea acestei luni. La meciul de azi vor veni și fanii din La Plata sau Tucuman care speră ca echiple lor, Estudiantes și Atletico să profite de un pas greșit făcut de Lanus. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Union de Santa Fe vs Lanus, Argentina, Campeonato de Primera División 2016, etapa cu numărul 9, 4-5 aprilie 2016.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Argentina, ai meciurile la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Echipa gazdă vine după ce a învins în el clásico pe Colón cu scorul de 3 la 0. Union de Santa Fe are 9 puncte și ocupă locul 10 în grupa B din Torneo Transicion. Victoria din derby a venit după 5 etape în care los Tatengues au obținut 2 remize și au pierdut de trei ori. În total, echipa are 2 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri, cu 14 goluri maracte și încasate. Singurul meci in care nu au marcat a fost cel cu Tucuman. Din postura de gazdă, bilanțul este de o victorie, un egal si un eșec ( meci teribil cu Racing Club încheiat cu scorul de 6 la 3 pentru echipa lui Milito).

Antrenorul Leonardo Madelon nu poate conta pe Emmanuel Brítez, care și-a fracturat un deget de la piciorul drept, iar în locul său se va miza pe tânărul Jonathan Fleita, car va face cuplu în centrul defensivei cu Rolando Garcia Guerreño – fundașul paraguayan are și el ceva probleme medicale. Ponturi pariuri fotbal - Union de Santa Fe vs LanusLipseste si mijlocașul Nelson Acevedo. În locul sau va fi folosit internaționalul de tineret Mauro Pitton, fratele fundașului stânga, Bruno Pitton.

Dacă va decideți să urmăriți meciul, profitând de ofertele de live tv ale caselor de pariuri, va recomand să stați cu ochii pe decarul celor de la Union, Ignacio Malcorra, un fotbalist de superclasa, pasator, dribleur și marcator.

Ponturi pariuri fotbal - Union de Santa Fe vs Lanus

Lanús se află pe locul 2 în grupa B la ora meciului și vine după o victorie cu 2 la 0 în față Bocăi Juniors. El Granate are 19 puncte, la fel că și Estudiantes de La Plata și Atletico Tucuman, echipe care au jucat deja meciurile din etapă a nouă. În spatele lor vine la Huracan, care a pierdut cu Tucuman. Bilantul lui Lanus este de 6 victorii, un egal și un eșec cu 13 goluri marcate și 5 încasate. În deplasare au două victorii, o remiză și o infangere, cu 5 goluri marcate și 4 primite.

Jorge Almiron, antrenorul oaspeților, caută soluții pentru lipsa fundașului Maximiliano “Maxi” Velazquez care este și căpitanul echipei. El a fost operat din cauza unei osificări la tibia piciorului stâng și va lipsi circa două săptămâni. Velazquez va fi înlocuit de Nicolas Pasquini. Ofensiva cu Sand, Mouche și Lautaro Acosta este în formulă completă, chiar dacă ultimul este ușor obosit dupa ce a fost convocat al lotul Argentinei.

Ponturi pariuri fotbal - Union de Santa Fe vs LanusLa începerea partidei i se va aduce un omagiu lui “El Bari” Diego Barisone, decedat într-un accident de circulație pe 28 iulie 2015. El a jucat ca fundaș atât la Union de Santa Fe cât și la Lanus. A murit la doar 26 de ani.

 

!Citeste aici si avancronica partidei Gimnasia La Plata vs Quilmes!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Union : Nereo Fernández; Santiago Zurbriggen, Yonatan Fleita, Rolando García Guerreño, Bruno Pittón; Mauricio Martínez, Mauro Pittón, Ignacio Malcorra, Martín Rolle; Lucas Gamba, Franco Soldano.

Lanús : Fernando Monetti; José Luis Gómez, Gustavo Gómez, Diego Braghieri,  Nicolás Pasquini; Román Martínez, Iván Marcone, Miguel Almirón; Lautaro Acosta, José Sand, Pablo Mouche.

!Cititi aici informatiile complete despre structura actualului sezon din Argentina!

Ponturi pariuri fotbal – Union de Santa Fe vs Lanus

Meci nul X solist, cota 3.05 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Ambele marcheaza, cota 1.90 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Total goluri prima repriza, peste 0,5, cota 1.42 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply