Ponturi pariuri fotbal – Udinese vs Fiorentina

Ponturi pariuri fotbal – Udinese vs Fiorentina

Avem un meci intereant cu două echipe “stresate”. Udinese se uită mereu peste umăr să vadă câte pucte mai are peste zona care duce în Serie B. Fiorentina are o periaoda slabă, înfrumusețată parțial în ultima etapă și încearcă să prindă locul 4. La Viola are un palmares bun în partidele cu Udinese, având 4 victorii și o remiză în ultimele 5 întâlniri directe, dar ultima victorie în deplasare la Udine datează din 2012. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Udinese vs Fiorentina, Serie A, etapa cu numărul 34, 20aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe o cota de 2.15  pentru victoria echipei lui Tatarusanu! Profita de bonusul de 450 de RON si de cotele excelente!

Locul 16 în Serie A, Udinese ne oferă o mostră de inconstanță în actualul sezon. După o victorie frumoasă, 3 la 1 cu Napoli pe Dacia Arena, pentru Zebrette a urmat un eșec cu Sampdoria, 0 la 2 și o remiză contra lui Chievo în etapă din week-end. Udinese are doar 4 puncte peste zona retrogardarii, iar Carpi și Frosinone pun presiune pe echipa lui Luigi De Canio.

Fiorentina se află pe locul 5 și a reușit din nou să câștige un meci după o paeriaoda slabă. La Viola a învins-o pe Sasuolo cu cu 3 la 1. Echipa are însă o serie de 7 meciuri fără victorie ( 4 remize, 3 infangeri) înainte de meciul cu echipa lui Berardi, care ne-a oferit și un autogol fabulous prin portarul Consigli. Paulo Sousa speră din nou la locul 4, Inter având doar două puncte avans.

Udinese nu se poate baza în meciul de azi pe fundașul Pablo Armero, pe mijlocașul Alexander Merkel și pe veteranul Antonio di Natale. Fundașul central Felipe este suspendat. Se va miza din nou pe cuplul Duvan Zapata – Cyril Thereau în atac.

Fiorentina nu poate conta pe Khouma Babacar și pe Yohan Benalouane. Revin în lot Davide Astori, Mati Fernandez, iar Zarate și Bernadeschi pot începe meciul ca titulari.

De notat că ambele chipe au meciuri tari în etapa următoare. Udinese joacă la Milano cu Inter , iar Fiorentina primește vizita lui Juventus.

În partida tur a fost 3 la 0 pentru Fiorentina cu Iličić, Gonzalo Rodríguez și Milan Badelj marcatori. Este partida cu numarul 80 dintre cele doua echipe in Serie A, 40 avand loc la Udine ( 14 victorii pentru gazde, 11 pentru oaspeti).

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Udinese: Karnezis; Heurtaux, Danilo, Molla Wagué; Widmer, Fernandes, Kuzmanović, Hallfredsson, Pasquale; Zapata, Thereau

Fiorentina: Tatarusanu; Roncaglia, G. Rodriguez, Astori; Bernardeschi, Badelj / T. Costa, Vecino, Alonso; Borja Valero, Josip Iličić; Kalinic / Mauro Zárate

Ponturi pariuri fotbal – Udinese vs Fiorentina

Sansa dubla X sau 2 cota 1.34 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Mauro Zarate marcator, cota 3.15 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply