Ponturi pariuri fotbal – Trujillanos vs Sao Paulo

Ponturi pariuri fotbal – Trujillanos vs Sao Paulo

Grupa 1 din Copa Libertadores are o componentă interesantă și cu multe aspect contrastante. The Strongest și Trujillanos reprezintă țări în care fotbalul este în criză, iar River și Sao Paulo vin de la un alt nivel și nu mai au nevoie de prezentare. Bolivienii au infirmat imaginea negativa, dar echipa din Venezuela a dezamăgit complet. Los Guerreros de la Montaña primesc azi oaspeți brazilieni și se anunță un meci tare. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Trujillanos vs Sao Paulo, Copa Libertadores, faza grupelor, etapă cu numărul trei, 16-17 martie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Copa Libertadores, ai meciurile la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Trujillanos și Sao Paulo se înfruntă pe Estádio José Alberto Pérez din Valera. Orașul este reședința statului Trujiilo, de unde și numele echipei. Valera este cunoscut drept orașul celor șapte coline, dar mai ales pentru că există puternice comuntati de italieni, portughezi, chinezi, columbieni și spanioli. Este un oraș modern, cu o industrie puternică și care profită din plin de poziția geografică.

“Ilusión guerrera” este termenul care descrie perfect meciul de azi dintre Trujillanos FC și Sao Paulo. Diario de los Andes și Diario El Tiempo, ziarele locale sunt sceptice înaintea partidei. Los Guerreros de la Montaña vin după două înfrângeri în Libertadores, un dureros 0 la 4 cu River și un oarecum onorabil 1 la 2 cu The Strongest. Echipa din Venezuela re nevoie de o victorie azi pentru a mai putea speră ceva de la competiția cea mai importantă din America de Sud.

Ponturi pariuri fotbal - Trujillanos vs Sao PauloÎn campionatul intern Trujillanos sunt într-o revenire de formă după ce au fost depășiți cu 2 la 0 de către La Guaira echipa care le-a “suflat” și Copa Venezuela sezonul trecut. Echipa se află doar pe locul 4 dar a reușit o remiză, 1 la 1 în restanța cu FC Caracas și a câștigat în ultimele minute meciul cu Zulia. Maurice Cova și tânărul Franklin Gonzalez au întors scorul după ce Zulia a condus cu 1 la 0.

Highlights J8 Torneo Apertura 2016 – Dvo la Guaira vs Trujillanos FC – YouTube [720p]

Pentru Gonzalez, golul a însemnat și selecția în lotul pentru partida din Libertadores cu Sao Paulo. Alături de James Cabezas și Gustavo Brito el reprezintă speranțele gazdelor într-o ofensivă cât mai inspirată.

Mizeaza aici pe spectacolul din fotbalul sud-american si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

São Paulo abordează meciul de locul al treilea în grupa 1, cu un singur punct câștigat. “O Tricolor” sau “O Tricolor Paulista”, cum este supranumită echipa, trebuie să se relanseze în Libertadores după un eșec acasă cu The Strongest și o remiză în deplasare cu River. În ultimul meci, São Paulo a jucat foarte bine împotriva campioanei en-titre, River Plate, dar a gafat pe finalul partidei.

Sao Paulo vine după două eșecuri în competiția internă. Un 1 la 3 cu Sao Bernardo a fost completat cu o infangere în derby-ul cu Palmeiras, scor 0 la 2. “O Tricolor” se află pe locul doi în grupa C din Campeonato Paulista 2016 cu 13 puncte la egalitate cu Ferroviária și Audax.

Melhores Momentos – São Paulo 0 x 2 Palmeiras – Paulistão 2016 – YouTube [720p]

Ponturi pariuri fotbal - Trujillanos vs Sao PauloBrazilienii au avut până acum evoluții inconstanțe cu perioade bune de joc pe intervalele de minute 15-30, 60-75 și 76-90 și cu goluri marcate în aceste perioade. În meciul din Venezuela, Sao Paulo nu poate conta pe mijlocașul lui Michel Bastos, accidentat și pe vedeta Jonathan Calleri, suspendat. Se adaugă absențele portarului Renan Ribeiro, fundașului Breno și mijlocașului Wesley. São Paulo nu a câștigat în deplasare în actualul sezon în cinci partide din toate competițiile.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Trujillanos : Leandro Díaz; Manuel Granados, Luigi Erazo, Edixon Cuevas, José Páez; Carlos Sosa, Gerardo Mendoza, Cova, Ángel Nieves / Franklin Gonzalez; James Cabezas, Gustavo Brito.

Sao Paulo: Denis; Bruno, Lugano, Rodrigo Caio, Mena; Hudson, Thiago Mendes; Ricardo Centurión, Paulo Henrique, Ganso, Carlinhos; Alan Kardec

Ponturi pariuri fotbal – Trujillanos vs Sao Paulo

Ambele marcheaza, cota 2.15 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Victorie Sao Paulo, 2 solist, cota 1.74 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Rezultat la pauza, X solist, cota 2.05 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Leave a Reply