Ponturi pariuri fotbal – Toulouse vs Lyon

Ponturi pariuri fotbal – Toulouse vs Lyon

Avem o partidă extrem de interesantă cu două echipe având mare nevoie de puncte și de rezultate bune în acest final de sezon. Toulouse are șanse reale de a rămâne în Ligue 1 și trebuie să înfrunte un Lyon care are încă un obiectiv de îndeplinit. Este clar șansă noastră că iubitori de fotbal să vedem un meci bun și să speculăm cât mai mult pentru a câștigă mizând pe acest meci. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Toulouse vs Lyon, Franța, Ligue 1, etapa cu numărul 35, 23 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Vrei sa afli cum se fac bani din pariuri?! Testeaza GRATUIT Superpont Premium si alatura-te pariorilor de top din Romania!

Ponturi pariuri fotbal - Toulouse vs LyonToulouse lupta în continuare pentru salvarea de la retrogradare și are încă 3 puncte mai puțin decât locul 17 ocupat de Reims. Echipa are o serie bună cu două victorii importante împotriva lui Caen, 2 la 0 și cu Bastia, 4 la 0. În etapă trecută băieții lui Pascal Dupraz au fost foarte aproape de o nouă victorie dar s-au mulțumit și nu prea cu un punct în deplasarea de la Lorient. Ben Yedder a fost omul meciului, dar doar în a două repriză când a marcat două goluri, unul anulat eronat de arbitrul partidei.

Meciul cu Lorient a arătat din nou problemele unei echipe care depinde de realizările unui Ben Yedder ajuns la 15 goluri marcate în campionat. În prima repriză atacantul lui Toulouse a fost însă inexistent, a avut doar 10 mingi jucate, iar echipa să nu a “deranjat” cu nimic defensiva adversarilor.

Braithwaite sau Doumbia au și ei perioade moarte, iar les violets au nevoie de o implicare totală în joc. Steve Yago este omul care confirmă meci de meci în defensivă, iar Etienne Didot și tânărul Alexis Blin reușesc să țină bine linia de mijloc. Didot gestionează perfect toate baloanele, depune un efort considerabil, iar Blin reușește să recupereze mingi utile – ar avea nevoie de ceva mai multă tehnică astfel încât să nu mai încurce șarjele ofensive.

Ponturi pariuri fotbal - Toulouse vs LyonPascal Dupraz nu poate conta azi pe fundașul Jean-Armel Kana-Biyik, accidentat în meciul cu Lorient și înlocuit cu Ninkov. Se adaugă mijlocașul Machach, atacntul Pesic și portarul Numan Bostan, accidentați și ei.

Steeve Yago s-a accidentat la antrenamentul de joi dimineata și va avea ceva probleme în a evolua la nivel maxim. Maxime Spano, Bidiger sau Matheus rămân în continuare în afara lotului, iar Dupraz l-ar putea lăsa, după mine și pe Regattin care se cam sperie de minge și uneori chiar nu știe ce să facă cu ea…

Sunt deja peste 40 de pariori in concurs! Inscrie-te aici pentru a castiga premii in valoare de 2.200 de RON de la Superpont si Netbet!

Neînvinsă de 7 etape, Lyon își continuă cursa pentru locul 2. Aflați pe poziția a 3-a la startul etapei, la doua puncte distanță de Monaco, Lacazette & Co simt și presiunea celor de la Nice. Echipa lui Ben Arfa a fost chiar cea care a stopat seria de victorii pentru Lyon cu o remiză în ultima etapă.

Olympique Lyonnais vine să câștige la Toulouse, lucru pe care nu l-au mai făcut tocmai din 2004. Este un moment teoretic bun pentru a reveni cu o victorie pe Stadium Municipal. Sunt absolut sigur că puțini își mai amintesc victoria din septembrie 2004, 2 la 0 cu Govou, Pierre-Alain Frau, Coupet, Essien, Wiltord, Abidal sau Diatta în teren.

Bruno Genesio nu poate conta la meciul de azi pe Maxwel Cornet, suspendat și pe Malbranque și Kalulu accidnetati. Se anunță revenirea lui Valbuena ca titular, dar eu cred că va fi Nabil Fékir cel trimis încă din primul minut în teren.

Ponturi pariuri fotbal - Toulouse vs LyonÎn mod normal ar trebui să fie titularizat și Clément Grenier. Jean-Michel Aulas a anunțat că mijlocasul este pe lista de transferuri, lucru cerut chiar de jucător pentru a-și reveni în plan sportiv.

Gasirea unui cumparator este un lucru dificil pentru că Grenier s-a remarcat mai mult prin accidentări și prin absența sa din jocul lui Lyon, iar nivelul salariului îl plasează în TOP 20 în Ligue 1 și în TOP 3 la OL, după Valbuena și Lacazette.

Se anunță un meci mai mult decât interesant, iar organizatorii fac tot posibilul pentru a atrage Ponturi pariuri fotbal - Toulouse vs Lyoncât mai mulți suporteri și pentru a anima tribunele. Fanii sunt rugați să vină îmbrăcați la meci cu un pullover cât mai aproape de stilul antrenorului Pascal Dupraz.

Pull à Pascal” este numele acțiunii, iar toți cei care vor face acest lucru vor primi și un cadou. Se vor împărți steaguri și eșarfe astfel încât stadionul să fie violet 100%.

În partida tur scorula fost 3 la 0 cu Sergi Darder, Valbuena și Cornet marcatori.

La Netbet ai Saptamana Premiilor Nebune! Intra aici pentru bonus de 450 de RON, extra bonus de la 20 până la 200 Ron, bonusuri de reîncărcare de 100% până la 600 RON, bonusuri pentru mobil de la 20 până la 200 RON!

Lotul comunicat de Toulouse: Goicoechea, Lafont, portari; Spajic, Moubandje, Tisserand, Ninkov, Diop, Yago, fundași; Akpa Akpro, Somalia, Sirieix, Doumbia, Didot, Trejo, Regattin, Blin, mijlocași; Ben Yedder, Braithwaite, atacanți.

Lotul comunicat de Lyon: Lopes, Gorgelin, portari; Bedimo, Morel, Yanga-Mbiwa, Umtiti, Jallet, Rafael, fundași; Grenier, Ferri, Tolisso, Darder, Gonalons, Valbuena, mijlocași; Lacazette, Fékir, Perrin, Ghezzal, atacanți.

Ponturi pariuri fotbal – Toulouse vs Lyon

Meci nul, X solist, cota 3.45 la agentia de pariuri Netbet.

Sansa dubla, 1 sau X, cota 1.67 la agentia de pariuri online Unibet.

Wissam Ben Yedder marcator, cota 2.80 la agentia de pariuri online Unibet.

Prima repriza 2 solist, cota 2.65 la casa de pariuri Fortuna.

2 pauza, X final cota 15.00 la casa de pariuri Fortuna.

Leave a Reply