Ponturi pariuri fotbal – Toulouse vs Bastia

Ponturi pariuri fotbal – Toulouse vs Bastia

La Toulouse este zi de carnaval. Peste 80.000 de oameni sunt așteptați azi în oraș pentru o noapte de sărbătoare. Traficul în intreaga zona este perturbat, iar punctul culminant va fi în jurul orelor 22-23 Ponturi pariuri fotbal - Toulouse vs Bastiacând, conform tradiției, simbolul sărbătorii, Madame Carnaval va fi cuprinsă de flăcări pentru a “arde iarna” și a „aduce primăvara”. Este probabil momentul și pentru ca echipa de fotbal să lase în urmă meciurile slabe și să obțină o victorie în partida cu Bastia. Toulouse crede încă în salvarea de la retrogradare, obiectiv care poate fi atins. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Toulouse vs Bastia, Franța, Ligue 1, etapă cu numărul 33, 9 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Pariază aici pe meciurile din Ligue 1 – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON, partidele la live tv, platforma de mobil și cote excelente!

Cu două victorii în ultimele trei etape, Toulouse își permite să mai spere încă la un nou sezon în Ligue 1. Les Violets au doar 4 puncte mai putînd ecat primul loc salvator ocupat de Reims. Învinși de către Lille în etapa a 31-a, Pascal Dupraz și băieții săi au revenit cu o victorie, 2 la 0 împotriva lui Caen.

Incapabilă să câștige timp de 4 etape la rând, Bastia s-a relansat cu o victorie împotriva unui Marseille în plină criză. Corsicanii s-au impus cu 2 la 1 dumincia trecută. Grație acestei victorii corsicanii se pot consideră 99% salvați de la retrogradare și se află pe locul 11 în Ligue 1 cu 10 puncte avans față de locuriel care duc în Ligue 2.

Sezonul complet nereușit face loc și scandalurilor la Toulouse. Noul antrenor, Pascal Dupraz are deja o lista neagră pe care se află Jean-Daniel Akpa Akpro și Uros Spajic. Ponturi pariuri fotbal - Toulouse vs BastiaMijlocașul ivorian, căpitan în perioada lui Dominique Arribagé a fost exclus din lot în etapa trecută. Akpa Akpro a onorat convocarea la echipa națională în ciuda problemelor medicale, lucru neagreat de către club. Chiar dacă nu a jucat vreun minut, mijlcoasul a revenit din Africa extrem de obosit și cu întârziere. Fundașul central Spajic a fost trimis la echipa a două a clubului.

“Nimic nu justifică nerespectarea regulilor din club. Până la proba contrară, la TFC, jucătorii sunt plătiți foarte bine dacă ne uităm la mașinile din parcare. Poți fi exclus din lot sau accidentat, dar nu trebuie să te rupi de grup, de coechipieri, de club. Trebuie să suferim împreună si sa fim solidari dacă vrem să obținem ceva”. Acesta este discursul antrenorului Dupraz.

Pentru meciul de azi Dupraz nu poate conta pe Zinedine Machach, suspendat, Somalia și Pesic, accidentați. Akpa Apro a revenit în lot, dar Spajic, Matheus, Mihai Român sau Marc Vidal au fost trimiși la echipa din liga a patra. Martin Braithwaite va fi din nou căpitan.

Ponturi pariuri fotbal - Toulouse vs Bastia

Bastia vine după un meci foarte bun cu OM. François Ciccolini abordează meciul de azi mult mai Ponturi pariuri fotbal - Toulouse vs Bastiarelaxat. Togolezul Floyd Ayité arevenit la antrenamente și este apt pentru a intra în primul 11.

Mathieu Peybernes și Sébastien Squillaci, care a terminat într-un picior meciul cu Marseille, sunt și ei apți din punct de vedere medical. Lipsesc Florian Raspentino și Sadio Diallo, care ratează complet finalul de sezon din cauza accidentărilor.

Mizeaza aici pe meciul dintre Toulouse si Bastia! Profita de bonusul de 300 de RON si de cotele excelente! Ai bonus special in acest week-end pentru pariurile live!

În meciul tur Bastia s-a impus cu 3 la 0 pe Furiani cu două goluri înscrise de Sébastien Squillaci și unul de către Julian Palmieri. A fost un meci cu doar 6 cartonașe galbene – Bastia are o un bilanț “serios” cu 9 eliminări și 70 de cartonașe galbene în actualul sezon.

Ponturi pariuri fotbal – Toulouse vs Bastia

Victorie Toulouse, cota 1.61 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Wissam Ben Yedder marcator, cota 2.35 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Total goluri peste 2,5, cota 2.35 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

Leave a Reply