Ponturi pariuri fotbal – Toluca vs San Lorenzo

Ponturi pariuri fotbal – Toluca vs San Lorenzo

Avem un meci de totul sau nimic în Copa Libertadores. San Lorenzo “călătorește” în Mexic cu scopul de a obține prima victorie în actuala ediție a Libertadores. Pentru argentinieni este o adevărată provocare partida de azi, inclusiv pentru că Estádio Nemesio Diez se află la “doar” 2.667 de metri altitudine! Los Escarlatas sunt deja calificați și au ca prima grijă campionatul intern, în timp nemsio diezce El Cuervo a lăsat totul pentru a câștiga jocul de azi si a rămâne în lupta pentru calificare. Nu există nici o favorită de data aceasta, deoarece cele două echipe au un stil similar de joc cu un plus totuși pentru ofensiva oaspeților bine pregătită de “el professor” Guede. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Toluca vs San Lorenzo, Copa Libertadores, grupa a șasea, etapa cu numărul cinci, 12-13 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Este deja momentul clarificarilor in Copa Libertadores! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Toluca conduce grupa a șasea din Libertadores cu 10 puncte. Din cele patru echipe implicate, Los Diablos Rojos sunt singurii neînvinși și care au obținut deja calificarea pentru faza următoare. San Lorenzo a fost singurul adversar în fața căruia mexicanii au avut probleme, remizând 1 la 1 pe el Nuevo Gasómetro.

Toluca are un turneu Clausura nereușit nefiind nici măcar în primele zece locuri! Los Diablos Rojos se află pe locul 13 și trebuie sa traga tare pentru a prinde primele 8 poziții pentru play-off. Echipa nu a marcat vreun gol în ultimele trei meciuri din campionat, lucru dezamgitor pentru fanii învățați cu un fotbal ofensiv.

În ultima partida jucată pe teren prorpiu, Toluca a remizat cu Santos Laguna, iar ultima victorie datează de acum o luna, 3 la 0 cu Dorados. În cele doua meciuri jucate în Libertadores pe stadionul din Toluca de Lerdo, mexicanii le-au învins cu 2 la 0 pe Gremio și cu 2 la 1 pe Liga de Quito. În ultima etapă din campionatul intern, Toluca a scos un 0 la 0 la Querétaro.

Toluca i-a pierdut pentru meciul de azi pe portarul Alfredo Talavera și pe atacantul Enrique Triverio iar antrenorul Jose Cardozo ar putea schimba modul de abordare a partidei. Numărul de puncte este totuși important pentru că Los Diablos Rojos să aiba un adversar accesibil în turul următor.

Ponturi pariuri fotbal - Toluca vs San Lorenzo

San Lorenzo vine după ce a învins cu 1 la 0 la Godoy Cruz, a doua victorie la rând în campionatul Argentinei după 3 la 2 cu Belgrano. Echipa lui Pablo Guede pare să fi recuperat terenul pierdut în prima parte a sezonului, iar noua țintă este locul doi în grupa din Libertadores.

El Cuervo nu a câștigat încă în competiția continentala, strângând 3 remize și o infrangere în deplasarea cu Liga de Quito – a fost cel mai slab meci făcut de San Lorenzo, care nu avut replică în fata ecuadorienilor. Au urmat un 1-1 împotriva Tolucai în Argentina, încă un 1 la 1 cu Gremio în Brazilia și 1 la 1 la returul cu brazilienii pe El Nuevo Gasómetro.

San Lorenzo are trei jucători absenți la meciul de azi. Mijlocașul central Néstor Ortigoza este suspendat, iar decarul Leandro Romagnoli și Pablo Barrientos sunt accidentați. Lotul este însă stufos și oferă destule soluții. Vetranul Juan Mercier și Franco Mussis vor fi mijlocașii centrali, iar uruguayanul Martín Cauteruccio va fi titular în ofensivă – a marcat golul victoriei cu Godoy Cruz.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Toluca: Liborio Sánchez; Gerardo Flores, Gerardo Rodríguez, Paulo da Silva, Jordan Silva; Antonio Ríos, Moisés Velasco, Alexis Vega, Christian Cueva, Carlos Esquivel; Fernando Uribe.

San Lorenzo: Sebastián Torrico; Matías Caruzzo, Marcos Angeleri, Emanuel Más, Julio Buffarini; Franco Mussis, Juan Mercier; Fernando Belluschi, Ezequiel Cerutti, Sebastián Blanco / Nicolás Blandi; Martín Cauteruccio.

Ponturi pariuri fotbal – Toluca vs San Lorenzo

Victorie San Lorenzo, cota 3.40 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Sansa dubla X sau 2, cota 1.62 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Scor corect in orice moment 0 la 1, cota 2.20 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

 

 

 

Leave a Reply