Ponturi pariuri fotbal – Swindon vs Wigan

Ponturi pariuri fotbal – Swindon vs Wigan

Vineri, 25 martie, de la ora 19:30, Swindon primeste vizita celor de la Wigan, intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 38  din League One . Ponturi pariuri fotbal – Swindon vs Wigan in acest articol!

Pariaza pe cele mai bune cote din foltbalul englez doar aici 

Wigan e neînvinsă de 16 etape în League Two și face deplasarea la Swindon în speranța de a-și suda pozițiPonturi pariuri fotbal - Swindon vs Wigana secundă.

Wigan ocupa inaintea acestei etape locul 2 cu 58 de puncte. Acestia sunt la egalitate cu Walsall si are nevoie de o victorie pentru a isi consolida locul de promovare.

Oaspeții se află pe un loc care trimite direct în League One și are al treilea cel mai bun atac din al patrulea eșalon, după Peterbrough și Gillingham. În utlima etapă, Wigan s-a impus pe teren propriu, 1-0, împotriva celor de la Bradford, prin reușita lui Vuckici.

Wigan vine dupa o victorie in ultima etapa contra celor de la Bradford City. Acestia sunt  neinvinsi de 16 etape, in ultimele 5 meciuri inrezistrand 2 victorii si 3 egaluri.

In 18 meciuri in deplasare cei de la Wigan au acumulat 29 de puncte dupa 7 victorii, 8 egaluri si 3 infrangeri.

De asemenea, Wigan s-a impus și în partida tur, 1-0, cu un gol în al șaselea minut de prelungiri semnat de Francisco Junior, deși au controlat în permanență partida.

Echipa probabila:

Wigan(4-3-3): Jaaskelainen – Daniels – Morgan – Warnock – Wabara – Power – Morsy – Perkins – Colclough – Grigg – Wildschut

Ponturi pariuri fotbal - Swindon vs Wigan

Swindon este pe locul 14, cu 50 de puncte si nu-i ramane decat sa sustina partidele pana la finalul sezonului doar pentru palmares, deoarece este de greu de crezut ca vor claca toate echipele din fata si ei sa recupereze cele opt puncte diferenta, care ii despart de locul 6.

Moralul este unul bun, acestia avand sapte jocuri consecutive in care nu au cunoscut infrangerea, mai multPonturi pariuri fotbal - Swindon vs Wigan, au patru victorii si trei egaluri.

Doua dintre remize au venit in ultimele intalniri, dupa 2-2 cu Milwall si 0-0 cu Coventry, echipe aflate in lupta pentru un loc de play-off.

Pe teren propriu lucrurile stau la fel de bine, au adunat 27 de puncte, zece dintre ele in ultimele cinci jocuri, cand si-au trecut in cont trei victorii, o remiza,dar si o infrangere.

Swindon este un adversar foarte imprevizibil,daca acum se poate impuna cu o echipa de Premier League, meciul urmator poate sa piarda in fata ultimei clasate dintr-o liga inferioara

Echipa probabila:

Swindon(3-5-2): Vigoroux – White – Thompshon – Turnbull – Barry – Thompson – Doughty – Rodgers – Ormonde  – Obika – Ajose

Ponturi pariuri fotbal – Swindon vs Wigan

Wigan castiga-  cota 1.95la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Total goluri – peste 1.86-  cota  la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

 

 

Leave a Reply