Ponturi pariuri fotbal – Club Strongest vs River Plate

Ponturi pariuri fotbal – Club Strongest vs River Plate

Avem un meci extrem de tare la fel ca și aerul din La Paz. The Strongest este liderul grupei 1 din Copa Libertadores, grupa în care s-au disputat până acum doar două etape. River Plate speră să obțină cel puțin un punct și se bazează pe forță ofensivă a echipei precum și pe jocul teribil al unei defensive care mie mi se pare cea mai puternica din competiție: Gabriel Mercado, Emanuel Mammana, Leandro Vega, Leonel Vangioni. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Club Strongest vs River Plate, Copa Libertadores, faza grupelor, etapă cu numărul trei, 16-17 martie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Copa Libertadores, ai meciurile la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Club The Strongest abordează a treia rundă din faza grupelor Cupei Libertadores de pe primul loc în grupa 1, cu șase puncte la activ. Echipa a câștigat partidele cu Sao Paulo, 1 la 0 în deplasare și cu Trujillanos, 2 la 1 pe teren propriu. „Tigres” sunt greu de învins pe teren propriu, unde își dozează perfect presiunea asupra adversarilor. Statistic, echipa marchează fix pe trei intervale din timpul de joc: 15-30, 30-45 și 60-75.  Este vorba despre meciurile din campionatul intern, dar cele trei goluri înscrise în Libertadores corespund fix acestor intervale.

Bolivienii au câștigat cu 2 la 1 pe 2 martie în fața venezuelenilor de la Trujillanos. La pauză scorul era 2 la 0 prin golurile reușite de Pablo Escobar, în minutul 18 și Cristaldo, în minutul 32. În primul meci contra brazilienilor de la Sao Paulo, “tigrii” au acceptat postura de “victimă”, dar au facut un meci excelent. Estádio do Pacaembu a “înghețat” la faza în care Alejandro Chumacero l-a servit excelent pe Matías Alonso care a marcat pentru 0 al 1 în minutul 62.

În campionatul intern The Strongest se află doar pe locul 6 dar este în creștere de formă. După un eșec contra liderului, Jorge Wilstermann, 0 la 1, a urmat o remiză, 1 la 1 cu Sport Boys ( au primit gol la ultima faza de joc) și o victorie clară cu Real Potosi, scor 3 la 1.

River Plate are 4 puncte stranse în Libertadores, după un spectaculos 4 la 0 în deplasare cu Trujillanos și o remiză norocoasă pe teren propriu cu Sao Paulo. Sebastián Driussi, Gonzalo Martínez, Rodrigo Mora sau Lucas Alario au făcut un meci slab și au avut noroc cu gafele defensivei braziliene care a reușit un frumos autogol.

River vine după o perioada slabă și în campionatul intern. Nu este un moment fast pentru los Millonarios care au remizat, 0 la 0 în Superclasico și au reușit să marcheze în etapa următoare, la Santa Fe, dar au încasat patru goluri, pentru un fabulous 4 la 1 în favorea celor de la Colon. River se află doar pe locul 10 în grupa B din Torneo Transicion.

Marcelo Gallardo caută soluții pentru a avea un joc constant bun și El Millonario poate forța un rezultat bun în Bolivia. Leonardo Pisculichi și Éder Álvarez Balanta revin în lot după accidentări, ceea ce înseamnă un mare plus în linia mediană și în defensivă.

Mizeaza aici pe spectacolul din fotbalul sud-american si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Ponturi pariuri fotbal – Club Strongest vs River PlatePresa din Argentina, Bolivia și Uruguay are și un subiect extrem de interesant înainte de acest meci. Se pune intrebarea care dintre frații Alonso va marca?! Ivan Alonso, 36 de ani este vârful lui River Plate în timp ce Matías Alonso, 30 de ani, joacă la The Strongest. Cei doi uruguayeni se află față în față ca adversari pentru a două oară în carieră. Prima dată a fost în februarie 2015 în campionatul Uruguayului într-un meci dntre Defensor Sporting și Nacional Montevideo – a fost 0 la 0. De reținut din materialele din presă sud-americană faptul că Matias Alonso a avut nevoie de trei luni pentru a se adapta la condițiile din Bolivia, respectiv meciurile jucate la peste 3.000 de metri altitudine!

Primul 11 ar putea fi următorul:

The Strongest: D. Vaca; L. Maldonado, F. Pereyra, A. Chumacero, P. Escobar, E. Cristaldo, W. Veizaga Diego Bejarano, R. Castro, M. Alonso, R. Ramallo.

River Plate : M. Barovero, M. Casco, E. Mammana, L. Veja, L. González, L. Ponzio, A. D’Alessandro, G. Martínez, N. Domingo, I. Fernández, I. Alonso.

Ponturi pariuri fotbal – Club Strongest vs River Plate

Ambele marchează, cota 2.10 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Gol in minutele 76-90, DA, cota 2.25 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Leave a Reply