Ponturi pariuri fotbal – Spezia vs Trapani

Ponturi pariuri fotbal – Spezia vs Trapani

Avem un meci extrem de important pentru finalul de sezon al ambelor echipe. Spezia este în continuare în zona de play-off lucru care pare accesibil și pentru oaspeți. Spezia și Trapani sunt cele mai în formă echipe din Serie B la ora actuală. Un plăcut aer de primăvară se simte de ceva timp pentru sicilieni și cu siguranță nu doresc să îl lase să plece. Este un strop de „nebunie’ de martie, aprilie la băieții lui Cosmi care sunt pe lista specială a revelațiilor din acest an. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Spezia vs Trapani, Italia, Serie B, etapa cu numărul 33, 26 martie 2016, avancronica și pronosticuri.

Este un meci foarte important pentru Spezia! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Spezia vine după o serie spectaculaosa de 10 partide fără înfrângere, cu 7 victorii și 3 remize. Cu 51 de puncte echipa lui Domenico Di Carlo ocupă locul 4 și lupta cu toate forțele pentru a rămâne în zona de play-off. Pe teren propriu Spezia are 8 victorii, 6 remize și doar două înfrângeri.

“Ne respectăm adversarul, dar totul va depinde de noi. Avem nevoie de fani, de toată lumea alături, chiar și de multă răbdare să ne iasă jocul, să găsim forță necesară de joc.”a declarat “Mimmo” Di Carlo. Antrenorul se bazează pe o ofensivă în formă cu Andrea Catellani alături de experimentații Calaiò și Nenè. Antonio Piccolo este un alt jucător extrem de important și care trebuie remarcat din lotul Speziei. Ponturi pariuri fotbal – Spezia vs TrapaniEste un “jolly offensivo” care oferă pase excelente, are o tehnică deosebită și își targe echipa după el când este nevoie. Piccolo a fost vedeta din ultima partidă de campionat dintre Virtus Entella și Spezia, în care echipa lui Di Carlo a obținut cu greu o remiză, 2 la 2.

Spezia nu poate conta pe fundașul Krisztián Tamás și pe atacantul Mario Šitum, ambii cu probleme medicale, croatul având încă cel puțin două săptămâni pân ava reveni la antrenamente. Daniele Sciaudone, unul dintre cei mai in formă jucători, este suspendat.

Ponturi pariuri fotbal – Spezia vs Trapani

Trapani se află în acest moment pe locul 10 cu 47 de puncte, la doar două puncte distanță de zona de play-off. De la o posibilă salvare de la retrogradare acum s-a ajuns la a lupta pentru Serie A. Sicilienii au o serie excelentă cu 6 meciuri fără înfrângere, din care 4 victorii. Practic Trapani a câștigat de cinci ori în ultimele nouă etape, cu remarcabile performanțe la Perugia și Pescara. Ponturi pariuri fotbal – Spezia vs Trapani

Serse Cosmi folosește un 3-5-2 cu o ofensivă bazată pe Nicola Citro, autor a 10 goluri până acum și pe brazilianul Coronado, care are 7 reușite.

Un alt brazilian, Nicolas David, confirma intre buturi, iar jucătorul care face toți banii este mijlocașul central Matteo Scozzarella, trecut și pe la Spezia.

Pentru meciul de azi lipsesc atacantul Ernesto Torregrossa ( 3 goluri în actualul sezon, marcator în victoria cu Perugia), mijlocașul Cavagna și Caio De Cenco, de regulă rezerve.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Spezia: Chichizola; De Col, Terzi, Postigo, Migliore; Pulzetti, Errasti, Acampora; Catellani, Piccolo, Nenè.

Trapani: Nicolas; Scognamiglio, Pagliarulo, Perticone; Rizzato, Nizzetto, Scozzarella, Coronado, Fazio; Petkovic, Citro

Ponturi pariuri fotbal – Spezia vs Trapani

De notat ca pentru Trapani urmeaza meciuri cu Brescia si Modena, iar Spezia va juca cu Cagliari si Novara.

Ambele marcheaza, cota 1.90 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Gol marcat minutele 76-final, DA, cota 2.15 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Antonio Piccolo marcator, cota 2.20 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Gol marcat Trapani, cota 1.50 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

Leave a Reply