Ponturi pariuri fotbal Spania – La Coruna vs Las Palmas

Ponturi pariuri fotbal Spania – La Coruna vs Las Palmas

Luni incepand cu ora 21.30, Deportivo la Coruna va primi pe Estadio Municipal de Riazor in cadrul epilogului rundei cu numarul 32 din Primera Division, vizita celor de la Las Palmas. Duelul de la La Coruna va fi condus la centru de Alfonso Alvarez, ajutat la cele doua margini de catre Juan Barranco si Ignacio Rubio. Ponturi pariuri fotbal Spania – La Coruna vs Las Palmas in articolul de mai jos.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Primera Division, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ponturi pariuri fotbal Spania - La Coruna vs Las PalmasDeportivo La Coruna, ocupa pozitia a 11 a inaintea acestei runde, cele 37 de puncte acumulate tinand formatia gazda la 9 puncte peste Gijon, formatie aflata pe primul loc ce duce in Segunda Division la sfarsitul sezonului in curs, si la 11 puncte in spatele Sevilliei, formatie aflata inaintea acestei runde pe ultimul loc ce asigura participarea in preliminariile Europa League. Un succes al gazdelor impotriva celor de la Las Palmas, nu ar face altceva decat sa mai urce inca o pozitie in clasament, insa avansul de 12 puncte pe care-l va lua fata de Gijon sau Getafe ( la ora redactarii acestui articol, Getafe inca nu jucase cu Villarreal ), cu siguranta va face ca La Coruna sa fie scapata in proportie de 100% de retrogradarea in Segunda Division, cu 6 etape inainte de finalul actualului sezon.

Echipa probabila La Coruna : Manu, Juanfran, Sidnei, Lopo, Fernando Navarro, Mosquera, Borges, Fede Cartabia, Fajr, Luis Alberto, Lucas Perez.

De partea cealalta, Las Palmas era pe 13 inaintea acestei etape, cele 36 de puncte acumulate tinand formatia gazda la 8 puncte peste Gijon, formatie aflata pe primul loc ce duce in Segunda Division la sfarsitul sezonului in curs, si la 12 puncte in spatele Sevilliei, formatie aflata inaintea acestei runde pe ultimulul loc ce asigura participarea in preliminariile Europa League.

Ponturi pariuri fotbal Spania - La Coruna vs Las Palmas

Fara doar si poate ca gandul oaspetilor de pe Estadio Municipal de Riazor, nu este la o cupa europeana,Ponturi pariuri fotbal Spania - La Coruna vs Las Palmas ci la pozitiile retrogradabile in Segunda Division, insa un punct sau trei castigate luni in fieful La Coruniei, nu ar face altceva decat ca Las Palmas sa mai puna un avans intre ea si formatiile aflate in zona rosie a clasamentului, astfel, obiectivul principal, acela de salvare de la retrogradare, fiind aproape realizat.

Echipa probabila Las Palmas : Javi Varas, David Garcia, Lemos, Aythami, Dani Castellano, Roque Mesa, Tana, Viera, El Zhar, Momo, Araujo.

In anul 2000 s-a consumat prima intalnire dintre cele doua, ultima chiar in turul actualei stagiuni, per total conducand gazdele in intalnirile directe, datorita celor 7 dueluri castigate, fata de numai doua cate are Las Palmas. Un amanunt interesant il constituie faptul ca nicio intalnire din cele 9 nu s-a incheiat la egalitate, si doar in 3 din aceste 9 intalniri s-au marcat mai mult de doua goluri. 

Pentru La Coruna nu vor putea evolua Fabri, Rober si Manuel Pablo ( accidentati ), plus Luisinho si Alejandro Arribas ( suspendati ), in timp ce de la oaspeti vor lipsi Hernan, Javi Castellano si W. Mubarak, toti trei fiind accidentati.

Profita de livet-tv pentru Primera Division, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Meciul pare unul cat se poate de linistit intre doua echipe care la prima vedere s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate, insa La Coruna de departe pare a fi cu o clasa peste echipa oaspete, si ajutata si de propriul teren, ar putea sa se impuna in cele din urma, insa nu cred ca la scor, ATENTIE.

Ponturi pariuri fotbal Spania – La Coruna vs Las Palmas

La Coruna – Handicap asiatic 0 ( W1, V1 – In caz de egalitate miza va fi rambursata ) @ Cota 1.55 – la Unibet ( Deschide un cont aici la Unibet si pune mana pe SUPER BONUSUL de BUN VENIT )

DE INCERCAT : Lucas Perez ( La Coruna ) sa inscrie & La Coruna sa castige @ Cota 3.40 – la Unibet ( Deschide un cont aici la Unibet si pune mana pe SUPER BONUSUL de BUN VENIT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

 

Leave a Reply