Ponturi pariuri fotbal – Sochaux vs Marseille

Ponturi pariuri fotbal – Sochaux vs Marseille

Avem azi a doua semifinală din Cupa Franței. Se întâlnesc cele două echipe care au cele mai multe sezoane disputate în prima liga franceză, Football Club Sochaux-Montbéliard și Olympique de Marseille. Din păcate este un duel între locul 15 în Ligue 2, Sochaux și locul 15 în Ligue 1, Ponturi pariuri fotbal - Sochaux vs MarseilleMarseille. Ambele echipe trec printr-o perioada groaznică, greu de depășit și vor încerca să își dreagă imaginea cu o finală de cupa unde le așteaptă Paris Saint-Germain. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Sochaux vs Marseille, Cupa Franței, semifinale, 20 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe o cota de 1.50  pentru calificarea lui Marseille in finala! Ai bonus de 450 de RON, meciul la live-tv !

Sochaux are în sfarsit o perioada bună în acest campionat și are o serie de 5 jocuri fără infangere. Echipa vine după două victorii cu Laval și Brest, ambele meciuri câștigate cu 2 la 1. În Cupa Franței Les Lionceaux au eliminat 3 echipe din Ligue 1 Bastia, Monaco și Nantes.

Sochaux nu poate conta azi pe atacantul Hadi Sacko, suspendat și nci pe portarul Maxence Prévôt, accidentat. Fundașul Jérôme Onguéné, vizat de Newcastle și Arsenal se află în lot alături de tânărul Jeando Fuchs (are 18 ani , este un jucător polivalent și este vizat de cluburile din Ligue 1).

Linia ofensivă este una destul de bună la Sochaux cu ivorianul Sekou Cissé, Toko Ekambi și Raphael Caceres . Linia de mijloc include doi oameni de un nivel bun, Florian Martin și Florian Tardieu, iar defensiva se bazează pe Gibaud și Faussurier în bandă cu Alphonse Teikeu și Onguéné în centru.

Ponturi pariuri fotbal - Sochaux vs Marseille

Marseille este în plina criză. Echipa nu a mai câștigat de 14 partide și vine după un eșec, 1 la 2 la Monaco. Singurele victorii în această perioada tristă au fost înregistrate în Cupa Franței, 2 la 0 cu Trelissac și 1 la 0 cu Granville.

Săptămâna a început în mare agitație la Marsilia. Antrenorul Michel nu a condus echipa la pregătirea de luni, iar ieri dimineață spaniolul a fost dat afară de către conducerea clubului. Este o demitere așteptata de cel puțin 3 săptămâni și care a venit în contextul creșterii scandalurilor din lot. Jucătorii nu mai respectau cerințele antrenorului, iar acesta oricum nu parea că știe ce să le ceară.

Bilantul lui Michel este catastrofal cu un procentaj de victorii de 25%, doar Bernard Casoni mai “reușind” un asemenea parcurs mizerabil (22%). La nivelul antrenorilor care au condus echipa în peste 30 de meciuri cel mai slab procentaj îl are Louis Mauer în campionatul 58-59, sezon în care OM a retrogradat…

Ponturi pariuri fotbal - Sochaux vs MarseilleOM merge la Sochaux sub conducerea lui Franck Passi. „El Local ” va fi susținut la acest meci de către Thomas Fernandez, antrenorul de la echipa a doua. Pregătirea meciului s-a desfășurat într-un context ciudat, Michel nefacand antrenamentul de luni, iar ieri programul a fost complet dat peste cap.

Comunicatele din partea conducerii au venit unul după altul, discuțiile și scandalurile au fost elementul de baza al zilei. Fundașul Manquillo a găsit de cuviință să își exprime susținerea față de fostul antrenor pe rețele de socialziare, iar în meciul de azi va fi doar rezervă.

Franck Passi nu poate conta azi pe Nicolas N’Koulou, Lassana Diarra și Mauricio Isla. Lucas Silva, Ocampos, De Ceglie și Sparagna au fost lăsați în afara lotului – Michel intenționa să îl titularize pe “talentatul” Lucas…

Mizeaza aici pe cota de 4.75  pentru victorie Marseille si ambele marcheaza! Ai bonus de pana la 150 RON, meciul la live-tv, optiune live, platforma de mobil și cote excelente!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Sochaux: Werner – Gibaud, Teikeu, Onguéné / Ramaré, Faussurier – Martin, Fuchs, Ilaimaharitra – Sao, Cissé, Toko Ekambi.

OM : Mandanda – Dja Djédjé, Rolando, Rekik, Mendy – Diaby, Romao – Alessandrini / Fletcher, Cabella, Nkoudou – Batshuayi.

Ponturi pariuri fotbal – Sochaux vs Marseille

Victorie Marseille, 2 solist, cota 2.00 la casa de pariuri Fortuna care va ofera un bonus de 175 de RON, special pentru membrii comunitatii Superpont!

Steven Fltecher marcator, cota 3.25 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply