Ponturi pariuri fotbal Shakhtar vs Metalist Kharkiv

Ponturi pariuri fotbal Shakhtar vs Metalist Kharkiv

Vineri , 01.04.016, Shakhtar intalneste pe Lviv Arena pe cei de la Metalist Kharkiv. Ponturi pariuri fotbal Shakhtar vs Metalist Kharkiv in acest articol!

Premergator meciului cu Metalist, Shakhtar se gaseste pe locul doi cu 49 de puncte.Baietii lui Mircea Lucescu au nevoie de victorie pentru a se mentine aproape de locul 1,ocupat de Dinamo Kiev. Cele doua echipe sunt despartiite de doar 3 puncte.Ponturi pariuri fotbal Shakhtar vs Metalist Kharkiv

Cu un golaveraj 57-16 Shaktar are cel mai bun atac și a 3-a apărare.Cel mai mare success a fost inrezistrat în deplasare la Zorya Lugansk, 7-1.

Băieții lui Mircea Lucescu sunt într-o formă bună. În utimele 14 etape aceștia au 13 victorii și o înfrângere, suferită etapa trecută cu Dnipro.

Echipa lui Mircea Lucescu a câștigat  8 din cele 9 meciuri disputate acasă, pierzând doar o singură partidă. În meciurile de acasă băieții lui Mircea Lucescu stau foart bine în defensivă, au primit doar 3 goluri în timp ce au reușit să marcheze nu mai puțin de 20 de goluri.

Din lot lipsesc  Rakits’kyy si Azevedo ambii accidentati.

Mircea Lucescu: “Este intotdeauna greu dup meciurile echipe nationale. Noi nu lucrăm împreună timp de două săptămâni, plus ca echipele naționale au alte metode de antrenament. Va fi o luna dificila in care vom juca in toate competitiile: Campionatul, Cupa și UEFA Europa League. Sunt sigur ca ne asteapta un meci greu cu Metalist. Toti jucatorii vor da totul pentru a castiga”

Ponturi pariuri fotbal Shakhtar vs Metalist Kharkiv

De partea cealalta Metalist ocupa locul 11 in campionat cu 14 puncte.

Cei de la Metalist nu sunt intr-o forma prea buna. In ultimele 5 etape au reusit doar o victorie, 3-0 cu Volyn, si 4 infrangeri.

Mizeaza aici pe meciurile din Campionatul Ucrainei!Profita de bonusul de 300 RON si partida transmisa in direct la live TV!

Dupa 9 meciuri disputate in deplasare Metalist nu a reusit nici o victorie. Acestia au acumulat 4 puncte dupa 4 egaluri si 5 infrangeri cu un golaveraj 3-12.

Ponturi pariuri fotbal Shakhtar vs Metalist Kharkiv

Total goluri ( Repr. 1) –  cota 1.90 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Shakhtar castiga prima repriza-  cota 1.38la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

 

Leave a Reply