Ponturi pariuri fotbal Serie B – Crotone vs Lanciano

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Crotone vs Lanciano

Vineri incepand cu ora 21.30, Crotone forteaza din nou accesul pe primul loc pe Stadio Ezio Scida, acolo unde va primi in cadrul rundei cu numarul 34 din Serie B, vizita celor de la Lanciano, echipa amenintata in continuare cu retrogradarea in esalonul 3 italian. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Crotone vs Lanciano in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Crotone vs LancianoDupa rezultatul de egalitate din runda precedenta, 0-0 pe terenul celor de la Avellino, Crotone a pierdut pozitia de lider in Serie B in fata celor de la Cagliari, invingatori pe terenul celor de la Modena, dupa o revenire spectaculoasa in minutele 90+3 si 90+5, scorul aratand pana in acel moment 1-0 pentru Modena.

Echipa probabila Crotone (3-4-3) : Cordaz – Garcia Tena, Claiton, Cremonesi – Zampano, Capezzi, Salzano, Martella – Palladino, Budimir, Ricci.

Fara doar si poate, Crotone nu mai are cum sa piarda promovarea in Serie A in acest sezon, acolo unde va merge desigur, alaturi de Cagliari, singura necunoscuta inca, fiind locul dupa care va promova Crotone, primul sau al doilea. In acest moment, Crotone este pe locul secund, la doar un singur punct in spatele celor de Cagliari, insa o victorie contra celor de la Lanciano, va face ca echipa gazda sa urce din nou in fotoliul de lider al esalonului secund italian, asta cel putin pana la meciul celor de la Cagiari de sambata contra celor de la Spezia.

Superpont Premium, ce amai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

Dupa cum va spuneam si in introducerea acestui material, Lanciano, inca nu este scapata de grijilePonturi pariuri fotbal Serie B - Crotone vs Lanciano retrogradarii, in conditiile in care primul loc care va duce in play-out-ul pentru mentinerea in Serie B este la numai 4 puncte in spate. Nici de primul loc direct retrogradabil in Serie C, Lanciano nu este prea departe, intr-adevar, Livorno, echipa aflata in acest moment pe acest prim loc direct retrogradabil, este la 6 puncte in spatele oaspetilor de vineri, insa la cum apar etapa de etapa surprize in Serie B, ne putem astepta oricand ca Lanciano sa intre in hora echipelor care vor lupta pentru evitarea retrogradarii.

Echipa probabila Lanciano (4-3-3) : Cragno – Aquilanti, Amenta, Rigione, Di Matteo – Vitale, Bacinovic, Rocca – Di Francesco, Ferrari, Marilungo. 

Lanciano totusi, a avut un parcurs admirabil in ultimele 6 runde de campionat, echipa oaspete de vineri fiind oprita din acest parcurs bun de catre Perugia, chiar in ultima etapa de campionat, aceasta administrandu-i prima infrangere ( 1-0 ) echipei oaspete de pe  Stadio Ezio Scida, dupa o serie de 4 victorii si un rezulat de egalitate.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Serie B, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

La prima vedere, Crotone pare fara doar si poate favorita acestui duel, insa daca aruncam un ochi pe statistica directelor celor doua, observam ca Lanciano le-a pus mai mereu probleme gazdelor de vineri. Crotone a reusit sa invinga pe Lanciano de 7 ori in istoria celor 16 intalniri directe, Lanciano impunandu-se de doua ori, alte 7 dueluri incheiindu-se la egalitate, 5 dintre acestea cu acelasi scor, 1 la 1.

Un alt amanunt interesant, il constituie faptul ca, Lanciano a inscris de fiecare data in 6 dintre cele 7 vizite efectuate pe Stadio Ezio Scida, asta chiar daca a reusit sa se impuna doar intr-un singur duel, 4  fiind adjudecate de Crotone, doua dintre intalniri incheiindu-se la egalitate, 1-1 si 0-0.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Crotone vs Lanciano

Peste 0.5 goluri marcate ( prima repriza ) @ Cota 1.50 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Crotone castiga & ambele marcheaza @ Cota 3.95 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply