Ponturi pariuri fotbal Serie B – Cesena vs Crotone

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Cesena vs Crotone

Luni incepand cu ora 21.30, Cesena va primi pe Stadio Dino Manuzzi in cadrul prologului rundei cu numarul 37 din Serie B, vizita liderului din acest moment in esalonul secund italian, Crotone. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Cesena vs Crotone in artivolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Cesena vs CrotonePremergator intalnirii de luni seara, Cesena este pe locul 9 in cadrul esalonului secund italian, primul in afara pozitiilor care vor merge in play-off-ul pentru promovare, insa cele 55 de puncte acumulate in aceste 36 de etape scurse de la inceputul actualei stagiuni, ii dau tot dreptul sa spere la un loc in play-off, atata timp cat ultima echipa aflata pe loc de play-off pentru promovare, este la doar 2 puncte in fata.

Echipa probabila Cesena (4-3-3) : Gomis – Perico, Capelli, Caldara, Renzetti – Cascione, Kone, Kessie – Ragusa, Rosetti, Ciano.

Echipa probabila Crotone (3-4-3) : Cordaz – Garcia Tena, Claiton, Ferrari – Di Roberto, Barberis, Salzano, Martella – Palladino, Budimir, Ricci.

De partea cealalta, Crotone este lider in Serie B, cele 74 de puncte acumulate, tin formatia oaspete de pe Dino Manuzzi la 3 puncte in fata celor de la Cagliari, ocupanti ai locului secund in esalonul doi italian, si la 14 puncte in fata locului 3 din Serie B, acest avantaj mare pe care oaspetii il au in fata locului 3, primul care va merge in play-off-ul pentru promovare, putand face ca echipa oaspete de luni sa nu traga la mai mult de un rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Cesena vs Crotone

MATCH FACTS

  • Doar 8 meciuri a pierdut Crotone in ultimul an de zile, 6 dintre ele in deplasare.
  • Cesena a marcat de fiecare data in 13 din ultimele 15 meciuri jucate pe teren propriu, si a primt gol doar in 7 din ultimele 15 partide jucate acasa.
  • Crotone a marcat de fiecare data cel putin un gol in 12 din ultimele 15 meciuri jucate in deplasare, insa aPonturi pariuri fotbal Serie B - Cesena vs Crotone primit gol in 9 din aceste ultime 15 partide jucate in deplasare.
  • Crotone a castigat doar o singura data pe Dino Manuzzi, Cesena are bifate 4 victorii impotriva celor de la Crotone, o alta partida incheiindu-se la egalitate 0-0.
  • 9 din cele 14 intalniri directe s-au incheiat cu mai putin de 3 goluri marcate, 5 dintre ele chiar pe Stadio Dino Manuzzi.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Serie B, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Dupa cum am mai spus, Crotone cred ca nu ar spune nu si unui rezultat de egalitate luni seara in duelul cu Cesena, insa aceasta daca va vrea intr-adevar sa prinda un loc de play-off, va trebui sa castige mai mult de un punct in fata liderului actual din Serie B. Simplu nu va fi deloc cu siguranta, insa Cesena are atat valoarea cat si puterea sa inscrie macar un gol in poarta liderului, poate de ce nu, va fi pana la urma cel castigator.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Cesena vs Crotone

Cesena va castiga cel putin o repriza @ Cota 1.71 – la Unibet ( Deschide aici un cont la Unibet si pune mana pe SUPER BONUSUL de BUN VENIT )

DE INCERCAT : Cesena sa castige la final @ Cota 2.30 – la Unibet ( Deschide aici un cont la Unibet si pune mana pe SUPER BONUSUL de BUN VENIT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

 

Leave a Reply