Ponturi pariuri fotbal Serie B – Brescia vs Perugia

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Brescia vs Perugia

Luni incepand cu ora 21.30, Brescia va primi pe Stadio Mario Rigamonti in epilogul rundei cu numarul 35 din Serie B, vizita celor de la Perugia, nimeni alta decat vecina de clasament in esalonul secund italian. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Brescia vs Perugia in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Brescia vs PerugiaPremergator intalnirii de pe Mario Rigamonti, Brescia ocupa pozitia a 10 a in clasamentul esalonului secund italian, cele 50 de puncte acumulate pana in momentul de fata, tin formatia gazda la doar 4 puncte in spatele celor de la Novara, echipa clasata in acest moment pe locul al 8 lea in Serie B, ultimul loc care asigura prezenta in play-off-ul pentru promovare.

Echipa probabila Brescia (4-2-3-1) : Minelli – Venuti, Calabresi, Lancini, Coly – Martinelli, Mazzitelli – Kupisz, Morosini, Embalo – Geijo. 

Un succes luni in duelul cu Perugia, nu ar produce schimbari majore in clasamentul din Serie B, Brescia urmand sa ramana pe aceeasi pozitie pe care o ocupa in acest moment, insa s-ar apropia la numai un punct de Novara, dupa cum am mai spus, echipa clasata in acest moment pe locul al 8 lea in Serie B, ultimul loc care asigura prezenta in play-off-ul pentru promovare, sansele ca Brescia sa prinda un loc de play-off, crescand considerabil.

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Brescia vs Perugia

De partea cealalta, Perugia este pe 11 in clasamentul din Serie B, cele 47 de puncte acumulate in 34 de Ponturi pariuri fotbal Serie B - Brescia vs Perugiaetape scurse de la inceputul sezonului, tinand formatia oaspete la 7 puncte in spatele Novarei si la doar 3 in spatele adversarei de astazi. In acest moment nu cred ca se pune problema ca Perugia sa se teama cumva de locurile retrogradabile, aceasta aflandu-se la 9 puncte in fata celor de la Vicenza, prima echipa aflata pe loc de baraj pentru mentinera in Serie B, si la 12 puncte in fata celor de la Salernitana, prima echipa aflata pe loc direct retrogradabil in Serie C.

Echipa probabila Perugia (4-3-3) : Rosati – Molina, Mancini, Volta, Spinazzola – Rizzo, Zebli, Prcic – Guberti, Bianchi, Aguirre. 

Un succes pe terenul Bresciei luni seara, ca si in cazul Bresciei, nu ar produce mari schimbari in clasament, doar ca Perugia ar egala la puncte adversara de pe Mario Rigamonti, insa va ramane pe aceeasi pozitie 11, in spatele acesteia, datorita golaverajului inferior pe care-l are fata de Brescia.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Serie B, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

La prima vedere pare sa fie un meci linistit intre doua formatii aflate la jumatatea clasamentului, cel putin echipa oaspete nu ar spune nu si unui rezultat de egalitate, insa faptul ca poate ajunge la doar un punct in spatele locurilor de play-off, ma face sa cred ca Brescia va trage mai mult pentru un succes luni seara.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Brescia vs Perugia

Brescia – Handicap asiatic 0 ( W1, V1 – In caz de egalitate miza va fi rambursata ) @ Cota 1.61 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Alexandre Geijo ( Brescia ) sa marcheze oricand in meci @ Cota 2.05 –  la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply