Ponturi pariuri fotbal Serie B – Bari vs Cesena

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Bari vs Cesena

Luni incepand cu ora 21.30, Bari va primi in epilogul rundei cu numarul 34 din Serie B, vizita celor de la Cesena. Duelul de pe Stadio Comunale San Nicola va fi condu la centru de G. Aureliano, ajutat la cele doua margini de catre S. Giovane si M. Chiocchi. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Bari vs Cesena in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Bari vs Cesena Premergator intalnirii de luni seara, echipa romanilor Rada si Puscas, ocupa pozitia a 6 a in clasamentul celei de-a doua divizizii italiene de fotbal, cele 53 de puncte acumulate tinand formatia gazda la doar un punct in spatele pozitiei a 3 a, pozitie ocupata de Spezia, insa la mare distanta ( 17 respectiv 15 puncte ) de primele doua locuri ocupate de Crotone si Cagliari.

Echipa probabila Bari : Micai, Donkor, Contini, Di Cesare, Gemiti, Valiani, Romizi, Dezi, Rosina, Maniero, Sansone.

Daca de un loc direct promovabil nici nu poate fi vorba in acest sezon, Cagliari si Crotone fiind scapate deja in echipe promovate, chiar daca nu matematic, Bari, va trebui pe cat posibil sa-si pastreze locul actual, loc care asigura participarea in play-off-ul pentru promovarea in Serie A, nu de alta dar, Entella si Brescia, echipe clasate in acest moment pe primele doua locuri din afara play-off-ului, sunt la numai 2 respectiv 3 puncte in spatele gazdelor de pe Stadio Comunale San Nicola, gata oricand sa profite de eventuali pasi gresiti facuti de echipele aflate in acest moment pe loc de play-off.

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Bari vs Cesena

De partea cealalta, Cesena era pe locul 4 inaintea acestei runde, cele 53 de puncte, aceleasi ca si ale gazdelor partidei de luni seara, tinand-o la aceleasi distante de locurile din fata cat si de cele din spate ca si pe Bari ( mentionam ca la ora redactarii articolului, Novara, echipa de pe locul 5, inca nu jucase cu Salernitana ).

Echipa probabila Cesena : Gomis, Perico, Magnusson, Capelli, Falasco, Kessie, Valzania, Cascione, Ragusa, Djuric, Ciano.

Ca si in cazul gazdelor de pe Stadio Comunale San Nicola, obiectivul Cesenei, in niciun caz nu este acelaPonturi pariuri fotbal Serie B - Bari vs Cesena de a ocupa un loc direct promovabil, distanta dintre aceasta si primele doua clasate, fiind uriasa, insa pastrarea locului de play-off, loc pe care se afla in acest moment, cu siguranta este obiectivul principal al oaspetilor de luni.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Bari vs Cesena

Un amanunt interesant, il constituie faptul ca partidele directe dintre cele doua, au stat mereu sub semnul echilibrului, niciodata vreuna dintre formatii nu a castigat la o diferenta mai mare de 2 goluri, iar cele mai multe goluri intr-o confruntare directa, s-au marcat in februarie 2006, Cesena impunandu-se cu 3-2 chiar pe Stadio Comunale San Nicola. In rest, am avut parte numai de intalniri cu scoruri scurte, italienesti, 1-0, 2-1, 1-1, 0-0 sau chiar 2-0, exemplul partidei tur, atunci cand Bari s-a impus pe trenul oaspetilor de astazi.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Serie B, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

In acest moment, Bari pare a fi echipa mai buna, cel putin pe teren propriu cu siguranta este ( 10 victorii, 4 egaluri si DOAR 2 infrangeri ), fata de Cesena in deplasare (2 victorii, 7 rezultate de egalitate si 7 infrangeri ), insa echipa oaspete cred ca pana in minutul 30, cel putin, este capabila sa pastreze tabela de marcaj nemiscata, dar, plusul va fi cu siguranta de partea echipei gazda, asta in principal datorita terenului propriu.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Bari vs Cesena

Gol pana in minutul 30 : NU @ Cota 1.95 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Bari castiga & sub 3.5 goluri marcate @ Cota 2.45 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply