Ponturi pariuri fotbal Serie B – Avellino vs Ternana

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Avellino vs Ternana

Astazi incepand cu ora 21.30, Avellino va primi pe Stadio Partenio in cadrul epilogului rundei cu numarul 32 din Serie B, vizita celor de la Ternana, echipa care lupta pentru a nu intra in hora echipelor care se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare. Duelul de la Avellino va fi condus la centru de R. Ros, ajutat la cele doua margini de catre E. Raspollini si C. Lanza. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Avellino vs Ternananin articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Avellino vs TernanaPe locul 12 este Avellino inaintea acestui duel, cele 43 de puncte pe care in acest moment le are, tinand-o pe aceasta la doar 6 puncte in spatele ultimei formatii care va merge in play-off-ul pentru promovarea in Serie A. In mod normal, Avellino inca are sanse pentru a prinde o pozitie in acest play-off, insa nu stiu cat de tare isi doresc aceasta pozitie, atata timp cat gazdele de astazi, nu par sa-si doreasca acest lucru, sa nu uitam ca Avellino au 12 infrangeri in acest sezon, ce-i drept 8 dintre acestea in deplasare, insa chiar si asa, asta nu scuza cu nimic rezultatele dezamagitoare in egistrate de gazde in compania unor formatii ca Vicenza, Perugia, Modena sau Livorno.

Superpont Premium, ce amai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

De partea cealalta, Ternana este pe 14 in Serie B, insa cele 37 de puncte pe care in acest moment le auPonturi pariuri fotbal Serie B - Avellino vs Ternana oaspetii de astazi nu le dau deloc sperante ca pot avea un final de sezon linistit, atat timp cat locurile de play-out pentru mentinerea in Serie B sunt la 3 respectiv 4 puncte in spate, iar primul loc direct retrogradabil la doar 6 puncte in spate.

Echipa probabila Avellino : Frattali – Pisano, Jidayi, Biraschi, Visconti – Gavazzi, Arini, Paghera – Insigne – Mokulu, Castaldo.

Echipa probabila Ternana : Mazzoni – Zanon, Gonzalez, Meccariello, Janse – Palumbo, Zampa – Furlan, Falletti, Belloni – Avenatti

Ternana nu poate aborda acest duel decat la victorie, o victorie care odata bifata, ar face ca oaspetii de astazi sa mai puna 3 puncte la ecartul ce ii desparte de formatiile aflate in acest moment in zona minata a clasamentului, insa o infrangere, nu va face altceva decat sa tina formatia oaspete de pe Stadio Partenio pe acelasi loc in Serie B, insa cu succese ale echipelor din spate in etapa viitoare, nu se va intampla altceva decat ca Ternana sa intre si ea in hora echipelor care se vor lupta sa scape de la retrogradare.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Serie B, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Avellino de departe este echipa favorita in acest duel, cum s-a impus in partida tur disputata la Ternana cu 3-0, asa o poate face lejer si astazi, in conditiile in care oaspetii nu agreeaza deloc disputele de pe teren strain, insa amenintati serios cu locurile din zona minata a clasamentului din Serie B, ma astept ca Ternana sa opuna ceva rezistenta astazi pe Stadio Partenio, poate de ce nu, va si inscrie.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Avellino vs Ternana

Ambele echipe marcheaza @ Cota 2.00 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Avellino vs Ternana

DE INCERCAT : Benjamin Mokulu ( Avellino ) sa inscrie primul gol in meci @ Cota 4.30 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

 

 

Leave a Reply