Ponturi pariuri fotbal Serie B – Avellino vs Pescara

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Avellino vs Pescara

Vineri incepand cu ora 21.30, Avellino va primi pe Stadio Partenio in cadrul rundei cu numarul 35 din Serie B, vizita celor de la Pescara, formatie care trage pentru play-off-ul pentru promovarea in Serie A. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Avellino vs Pescara in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Avellino vs PescaraPremergator duelului de pe Stadio Partenio, Avellino ocupa pozitia a 12 a in cadrul celui de-al doilea esalon fotbalistic italian, insa cele doar 44 de puncte acumulate pana in acest moment, inca nu-i sunt suficiente formatiei gazda pentru un final de sezon linistit, in conditiile in care prima formatie care va merge in play-out-ul pentru ramanerea in Serie B, este la doar 7 puncte in spate.

Echipa probabila Avellino (4-3-3) : Frattali – Pisano, Biraschi, Rea, Pucino – D’Angelo, Paghera, Arini – Insigne, Tavano, Castaldo.

De prima pozitie direct retrogradabila in Serie C, Avellino este totusi un pic mai departe, Livorno, echipa care ocupa in acest moment aceasta pozitie fiind la 11 puncte in spate, insa daca Avellino va reusi sa nu piarda puncte pe teren prorpiu, atunci cu siguranta formatia gazda nu va avea cum sa intre in urmatoarele etape in hora echipelor care se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Avellino vs Pescara

De partea cealalta, Pescara este pe 8 in Serie B, ultimul loc care asigura prezenta in play-off-ul pentruPonturi pariuri fotbal Serie B - Avellino vs Pescara promovare in Serie A, insa si aceasta ca si gazdele duelului de pe  Stadio Partenio, nu este deloc sigura de locul actual, in conditiile in care Entella si Brescia, primele doua echipe aflate in acest moment in afara locurilor de play-off, sunt la un punct respectiv doua in spatele oaspetilor de vineri seara, gata sa profite de orice pas gresit al acestora pentru a pune mana pe ultimul loc care duce in play-off-ul pentru promovare.

Echipa probabila Pescara (4-3-2-1) : Aresti – Zampano, Fornasier, Mandragora, Vitturini – Verde, Memushaj, Selasi – Caprari, Pasquato – Lapadula.

Problemele formatiei oaspete au aparut pe parcursul acestui sezon in meciurile jucate pe teren strain , acolo unde nu a reusit sa castige decat 5 partide din 17 jucate, 3 incheiindu-le la egalitate, alte 9 pierzandu-le. Problema si mai mare o constituie faptul ca Pescara nu mai castiga cu nimeni in deplasare de 5 etape, timp in care a terminat odata la egalitate si a pierdut celelalte 4 dueluri.

 Mizeaza acum pe favoritii tai din Serie B, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Avellino foarte bine s-ar putea multumi si cu un rezultat de egalitate, insa Pescara, daca va vrea sa nu piarda lupta cu Entella si Brescia pentru locul de play-off, va trebui cum necum sa se impuna pe Stadio Partenio si sa intrerupa sirul celor 5 meciuri fara victorie in deplasare. Sa vedem si daca vor putea, in conditiile in care Pescara a castigat doar un meci contra lui Avellino in 6 vizite efectuate pe Stadio Partenio, insa acest aspect cu siguranta nu o va impiedica pe Pescara sa atace si sa marcheze cel putin un gol, poate va fi golul care-i va aduce succesul.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Avellino vs Pescara

Gol marcat in ambele reprize : DA @ Cota 1.72 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Pescara DNB ( W2,V2 – In caz de egalitate miza va fi returnata ) @ Cota 1.95 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

 

Leave a Reply