Ponturi pariuri fotbal – Sao Paulo vs Trujillanos

Ponturi pariuri fotbal – Sao Paulo vs Trujillanos

Meciurile din Copa Libertadores sunt deja cu caracter decisiv, iar cluburile cu nume trebuie să își facă cât mai bine calcuele pentru a mereg în faza optimilor. Este cazul celor de la São Paulo, care sunt obligați să câștige azi în meciul cu modesta Trujillanos. Ponturi pariuri fotbal - Sao Paulo vs TrujillanosPentru “Tricolor Paulista” un rezultat negativ pe Estádio Morumbi ar fi chiar un dezastru și nu îl văd bine pe antrenorul Edgardo “Patón “ Bauza în acest caz. Echipa nu a reușit încă să se adapteze la ceea ce vrea Bauza, le lipsește forța de joc, iar fanii sunt tot mai nemulțumiți. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Sao Paulo vs Trujillanos, Copa Libertadores, etapa cu numărul 4, grupa a 4-a, 5-6 aprilie, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Copa Libertadores, ai meciurile la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

São Paulo are doar două puncte în grupa 1 din Copa Libertadores. Unul a fost obținut cu River Plate, iar altul este luat în deplasarea din Venezuela când au remizat 1 la 1 cu adversarii de azi.

Los guerreros” au fost cei care au deschis scorul pe Estadio José Alberto Pérez prin Rubén Rojas cu doar 10 minute înainte de pauză. Relaxarea i-a costat însă, și imediat a venit golul egalizator înscris de Ganso pentru Tricolor. În repriza a două venezuelenii au jucat bine, au preset, dar nuă u reușit să mai înscrie. Ganso a ratat golul victorie pentru brazilieni chiar pe final de partida și ambele echipe au plecat la vestiare fără prea multe zâmbete.

São Paulo caută prima victorie acasă în grupele Libertadores după ce au pierdut incredibil cu The Strongest în etapă de deschidere. Echipa nu a fost prea eficace nici în faza preliminară a Libertadores când au trecut doar cu 1 la 0 de Universidad César Vallejo, gol marcat de Rogerio în minutul 88 după ce Bastos a ratat un penalty.

Edgardo Bauza nu se poate baza pe căpitanul Diego Lugano, care are din nou dureri lombare. Locul sau este preluat de tânărul Rodrigo Caio care va face pereche cu Maicon în centrul defensivei.

Lista absenților este completată de Renan Ribeiro, care s-a operat de apendicită, Rogério, Breno, Carlinhos și Wesley. Ricardo Centurion revine în lot, dar are în continuare probleme medicale. Alan Kardec reapare în atac, dar este posibil să rămână pe banca de rezerve.

Ponturi pariuri fotbal - Sao Paulo vs Trujillanos

Trujillanos se află pe ultimul loc în grupa din Copa Libertadores cu doar 1 punct din 9 posibile. Echipa regreta că nu a obținut victoria în meciul jucat pe teren propriu cu Sao Paulo. Ponturi pariuri fotbal - Sao Paulo vs Trujillanos“El amarillo y marron” a pierdut până acum cu River Plate, 0 la 4 și 2 la 1 cu The Strongest în La Paz. Echipa are un joc ordonat care urmărește să blocheze constructia adversarilor la mijlocul terenului.

În Campeonato Venezuelano, Trujillanos este pe locul al cincilea în clasamentul, după ce în 13 meciuri a obținut 6 victorii, 4 remize și 3 înfrângeri.

Mizeaza aici pe spectacolul din fotbalul sud-american si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

São Paulo: Denis; Bruno, Maicon, Rodrigo Caio, Eugenio Mena; Hudson, Thiago Mendes / João Schmidt; Michel Bastos, Paulo Henrique Ganso, Daniel / Kelvin; Jontahan Calleri.

Trujillanos: Héctor Pérez; Manuel Granados, Edixon Cuevas, Luiryi Erazo, José Páez; Johan Osorio, Maurice Cova, Carlos Sosa, Ángel Nieves / Gerardo Mendoza; Rubén Rojas, James Cabezas.

Ponturi pariuri fotbal – Sao Paulo vs Trujillanos

Pariu multiplu scor exact 2-1, 3-1, 4-1, cota 4.55 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Ambele marcheaza, cota 2.50 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Gol marcat in minutele 76-final, cota 1.86 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

 

 

Leave a Reply