Ponturi pariuri fotbal – Sao Paulo vs River Plate

Ponturi pariuri fotbal – Sao Paulo vs River Plate

Avem un duel braziliano-argentinian de mare importanță. São Paulo și River Plate sunt numele grele din grupa 1 din Copa Libertadores. După remiza, 1 la 1 de pe El Monumental este momentul confruntării de pe Morumbi. Sao Paulo are un 2016 marcat de mediocritate, dar rămâne în lupta pentru accesul în optimile de finală din Libertadores. Tricolor Paulista trebuie să câștige azi pentru a spera la Ponturi pariuri fotbal - Sao Paulo vs River Platecalificare, mai ales că următorul meci se joacă în Bolivia, iar The Strongest, învinsă ieri în Venezuela, va trage tare pentru a intră în turul următor. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Sao Paulo vs River Plate, Copa Libertadores, grupa 1, etapa cu numărul 5, 13-14 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Pariază aici pe meciurile din Copa Libertadores – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON, optiune live, partidele la live tv, platforma de mobil și cote excelente!

São Paulo vine după două meciuri cu Trujillanos în Copa Libertadores din care s-a ales cu doar 4 puncte. Diego Lugano & Co au remizat, 1 la 1 în Venezuela și au câștigat lejer, 6 la 0 pe teren propriu. Cu aceste rezultate, São Paulo rămâne cu șanse de a se califica pentru etapa următoare și este pe locul al treilea în grupa 1, la 3 puncte de River și doua de The Strongest.

Echipa lui Edgardo Bauza vine după un eșec, 0 la 1 la Sao Bento în Campeonato Paulista, dar s-a calificat în faza sfertruilor de finală. Ultimele meciuri jucate “acasă” au insemnat doua victorii, 6 la 0 cu Trujillanos și 2 la 1 cu Oeste. Revenirea pe Morumbi pare să fie de bun augur și fanii sunt și ei alături Ponturi pariuri fotbal - Sao Paulo vs River Platede echipa. Diego Lugano, care va fi rezervă azi, a făcut apel la fani să umple stadionul și să susțină echipa. Până ieri seară se vânduseră 34.000 de bilete, dar pana la 60.000 mai este mult…

Edgardo Bauza nu se poate baza pe fundașii Carlinhos și Breno, ambii accidentați. Bauza și-a menajat majoritatea jucătorilor de baza în meciul cu Sao Bento, obiectivul fiind partida de azi.

Ponturi pariuri fotbal - Sao Paulo vs River Plate

River Plate vine după un spectaculos 6 la 0 cu The Strongest, victorie care a adus 3 puncte importante în lupta pentru calificare. Echipa are 8 puncte, este lider în grupa, iar scopul este de a lua măcar un punct din deplasarea in Brazilia. “El Muñeco” Gallardo promite o abordare tactică aparte și un joc cât mai ordonat.

Los Millonarios nu au pierdut până acum în meciurile jucate în deplasare în Libertadores. Au câștigat cu 4 la 0 cu Trujillanos în Venezuela,și au remizat, 1 la 1 cu The Strongest în La Paz.

River Plate a deplasat echipa de baza în Brazilia. Marcelo Gallardo speră sa il recupereze până la ora meciului pe fundasul Emanuel Mammana, accidentat în meciul cu Sarmiento, dar nu poate conta pe Jonatan Maidana, accidentat. Rămâne om de baza în centrul defensivei, columbianul Éder Álvarez Balanta. Atacantul uruguayan Tabaré Viudez a făcut și el deplasarea alături de compatrioții săi Camilo Mayada, Rodrigo Mora și Iván Alonso.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

São Paulo: Denis; Bruno, Maicon, Rodrigo Caio, Eugenio Mena; Hudson, João Schmidt; Michel Bastos / Thiago Mendes, Ganso, Kelvin; Jonathan Calleri.

River Plate: Marcelo Barovero; Gabriel Mercado, Emanuel Mammana, Éder Álvarez Balanta, Leonel Vangioni; Camilo Mayada, Nicolás Domingo, Ignacio Fernández; Andrés D’Alessandro; Rodrigo Mora, Lucas Alario.

Ponturi pariuri fotbal – Sao Paulo vs River Plate

Meci nul, X solist, cota 3.25 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Ambele marcheaza, cota 1.96 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Total goluri repriza 1, peste 0,5, cota 1.54 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

Leave a Reply