Ponturi pariuri fotbal – Sampdoria vs Udinese

Ponturi pariuri fotbal – Sampdoria vs Udinese

Avem un meci cu miza între două echipe care caută să își “lumineze” finalul de sezon. Udinese speră să confirme azi impresia bună lăsată în meciul cu Napoli. Sampdoria nu vrea să piardă locul prins în zona “călduță” a clasamentului. Este vorba despre un grup de 7 echipe care se află pe locurile 10-16 și pentru care evitarea retrogradării pare rezolvată, iar locurile de cupe europene sunt prea departe. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Sampdoria vs Udinese, Serie A, etapa cu numărul 32, 10 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Nu rata MEGABONUSUL de 300 RON oferit membrilor Superpont! Mizeaza aici pe meciurile tari din Serie A!

Locul 16 în Serie A cu un punct mai puțin decât adversara de azi, Sampdoria și-a revenit după perioada groaznică din ianuarie și februarie. Blucerchiati au pierdut doar un meci din ultimele 5 jucate. Lăsând deoparte infangerea la limita, 0 la 1 cu Chievo, doriani au învins-o pe Frosinone, 2 la 0, Hellas, 3 la 0 și au remizat de două ori în Toscana, cu Empoli și cu Fiorentina, 1 la 1 în ambele meciuri.

Udinese a fost marea surpriză a ultimei etape câștigând în față lui Napoli cu 3 la 1. Este al doilea meci foarte bun după remiza 1 la 1 de pe terenul lui Sassuolo.

Sampdoria are 4 potențial titulari absenți. Fundașii Joaquin Correa și Mattia Cassani suspsunt suspendați, iar mijlocașii Carlos Carbonero și Jacopo Sala sunt accidentați. Moisander și Muriel au și ei probleme medicale, dar sunt în lot.

Udinese vine la meci fără Merkel, absent deja de mult timp, dar și fără Badu, accidentat și Bruno Fernandes suspendat. Din lotul final comunicat de Luigi De Canio lipsesc și Di Natale și Guilherme.

Antonio Di Natale ratează meciul împotriva echipei căreia i-a marcat cele mai multe goluri, 18 și contra căreia a evoluat de cele mai multe ori în carieră – 31 de partide.

Interesant este faptul că Antonio Cassano a jucat cele mai mult meciuri din carieră contra echipei din Udine căreia i-a și înscris 7 goluri.

Este un moment bun pentru Udinese. Luigi De Canio a venit extrem de zâmbitor și de încrezător. Personal am considerat că este doar bucuria unui om care nu mai antrena din ianuarie 2014 și care a venit în goana mare, cu mașina, făcând peste 1.000 de kilometri până la Udine. Ponturi pariuri fotbal - Sampdoria vs Udinese

De Canio a regăsit un club unde a mai fost antrenor între 1999 și 2001când a preluat echipa de la Luciano Spalletti. Cele două meciuri jucate până acum ni-l arată pe De Canio drept un salvator pentru bianconeri. Linia ofensivă pare să își fi revenit, iar Hallfredsson și Kuzmanovic confirmă în linia ede mijloc. Rămâne să vedem dacă tânărul croat Balîc, anunțat că noul Modric, ne poate impresiona și el – noul antrenor îi acordă multă încredere.

Ponturi pariuri fotbal - Sampdoria vs Udinese

Este meciul cu numărul 70 între cele două echipe și a 35-a partida la Genova. Sampdoria are 28 de victorii, față de 20 pentru Udinese. Ultima victorie pentru Zebrette pe terenul adversarilor a fost în 2012 – în ultimele 5 întâlniri pe Luigi Ferraris au fost 3 remize și câte o victorie pentru fiecare echipă.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Sampdoria : Viviano; Diakité, Ranocchia, Moisander; De Silvestri, Fernando, Krsticic, Dodò; Alvarez, Soriano; Quagliarella.

Udinese : Karnezis; Heurtaux, Danilo, Piris; Widmer, Kuzmanovic, Lodi, Hallfredsson, Armero; Thereau, Zapata.

Ponturi pariuri fotbal – Sampdoria vs Udinese

Meci nul, X solist, cota 3.20 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Sansa dubla, X sau 2, cota 1.71 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Duvan Zapata marcator, cota 3.50 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply