Ponturi pariuri fotbal – Rosario Central vs Palmeiras

Ponturi pariuri fotbal – Rosario Central vs Palmeiras

Palmeiras joacă azi pe El Gigante de Arroyito și riscă eliminarea din Copa Libertadores în cazul unei înfrângeri. “Palmeiras trebuie să isi demonstreze clasa, măreția și să vină să obtina victoria”  a declarat atacantul Alecsandro. Brazilienii au nimerit însă prost momentul din trei motive. Odată cu pierderea statutului de lider în Torneo Transicion, Ponturi pariuri fotbal - Rosario Central vs PalmeirasRosario și-a impus să se concentreze pe Copa Libertadores, în care o victorie o poate califica pe Central în turul următor, iar Palmeiras este rivalul direct. O Verdão a nimerit și o vreme imposibilă, cu ploi puternice, iar clubul gazdă nu le-a permis să se antreneze pe stadion, care este închis până la ora meciului. Regulamentul spune că echipa gazdă are obligația de a le oferi oaspeților posibilitatea de a se acomoda cu terenul de joc, dar în limita pe care condițiile meteo o permit. In al treilea rand Rosário Central nu a mai pierdut pe Gigante de Arroyito de … 490 de zile! Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Rosario Central vs Palmeiras, Copa Libertadores,  grupa a 2-a, etapa cu numărul 5, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Copa Libertadores, ai meciurile la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

După patru etape Nacional Montevideo conduce neînvinsă grupa a 2-a cu 8 puncte, urmata de Central , 7 puncte, Palmeiras, 4 puncte și uruguayenii de la River Plate cu doar două puncte.

Rosário Central vine după o remiză, 1 la 1 cu Olimpo Bahia Blanca în etapă a 9-a din campionatul Argentinei. Acest rezultat i-a dus pe locul doi în grupa A, cu Godoy Cruz în postura de lider. În Libertadores, Central a avut un început oarecum slab, dar a revenit complet. Los Canallas au remizat acasă cu Nacional și au pierdut cu 2 la 0 în depalsare la Palmeiras, dar și-au revenit cu două victorii împotriva lui River, 4 la 1 în Rosario și 3 la 1 în Montevideo.

Antrenorul Eduardo Coudet are un lot foarte bun cu jucători experimentați precum Javier Pinola, chemat la națională pentru meciul cu Bolivia, César Delgado (accidentat în acest moment) și Marco Ruben. Se remarcă și o serie de jucători tineri de calitate precum Gio Lo Celso, Gaston Romero sau Franco Cervi vizați deja de cluburile europene de top.

Atacantul José Luis Fernández (ex Benfica) și mijlocașul Gustavo Colman sunt recuperati după accidentări și fac parte din lot pentru emciul de azi. Veteranul César Delgado și Rodrigo Battaglia nu sunt încă recuperați 100%, iar Marcelo Larrondo este în convalescență după intervenția chirurgicală de la genunchiul drept.

Ponturi pariuri fotbal - Rosario Central vs Palmeiras

Ponturi pariuri fotbal - Rosario Central vs PalmeirasPalmeiras vine foarte motivată după victoria cu 1 la 0 din Derby Paulista contra lui Corinthians. Echipa este lider în grupa B din Campeonato Paulista 2016, cu 21 de puncte stranse în 14 partide.

O Verdão” trebuie să se concentreze acum pe Libertadores. După un început bun 2 la 2 în Uruguay cu River și victorie cu Central la Sao Paulo, echipa a pierdut ambele jocuri cu Nacional Montevideo, 1 la 2 pe Estadio Pacaembú și 0 la 1 în deplasare. Pe scurt, dacă va pierde azi în Rosario, vor fi eliminați.

Ponturi pariuri fotbal - Rosario Central vs PalmeirasAntrenorul Cuca are ceva probleme de lot. Lipsesc doi atacanți importanți, Dudu, reaccidentat în partida contra lui Corinthians și Jonathan Cristaldo. Mijlocașul central Arouca ratează și el meciul din Libertadores fiind extrem de obosit.

Nu este deloc obosit și joacă aproape meci de meci Zé Roberto! Este absolut fantastic fostul jucător de la Leverkusen, Bayern sau Hamburg care la 41 de ani are o condiție fizică excelentă, joacă în mod regulat câte 90 de minute și își coordonează coechipierii având desigur banderola de căpitan.

Pariază aici pe meciurile din Copa Libertadores – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON, optiune live, partidele la live tv, platforma de mobil și cote excelente!

Meciul tur a fost unul spectaculos. 36.000 de spectatori au fot prezenți pe Palestra Itália Arena și au văzut un meci excelent. Ambele echipe au căutat victoria, iar doi argentinieni au marcat golurile partidei, ambii purtând tricoul echipi braziliene. Jonathan Cristaldo a marcat în prima repriză pe fondul unui joc bun făcut de Plameiras, iar Agustín Allione a semnat golul doi în prelungirile partidei. Marco Rubén a ratat un penalty pentru Rosario plus alte câteva ocazii foarte bune.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Rosario Central: Sebastián Sosa; Víctor Salazar, Alejandro Donatti, Javier Pinola,  Pablo Álvarez; Franco Cervi / Walter Montoya, Damián Musto, José Luis Fernández,  Giovani Lo Celso; Germán Herrera, Marco Ruben.

Palmeiras: Fernando Prass; Jean, Thiago Martins, Vitor Hugo, Egídio; Matheus Sales, Gabriel, Robinho; Gabriel Jesús, Zé Roberto, Alecsandro.

Ponturi pariuri fotbal – Rosario Central vs Palmeiras

Meci nul X solist, cota 3.40 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Total goluri Rosario, peste 1,5 cota 2.00 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Rosario va castiga cel putin o repriza, cota 1.40 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

 

Leave a Reply