Ponturi pariuri fotbal – River Plate vs Club Strongest

Ponturi pariuri fotbal – River Plate vs Club Strongest

Avem un meci extrem de interesant pe El Monumental cu un River în degringoladă și care speră să se revanșeze în Copa Libertadores. The Strongest vine din postura de lider al grupei și are nevoie de un punct din meciul de azi. „Trebuie să obținem cel puțin un punct împotriva lui River” a declarat el capitán Pablo Escobar. El Millonario vine însă după 6 partide fără victorie și riscă să piardă și calificarea în optimile Libertadores după ce Sao Paulo a câștigat cu 6 la 0 cu Trujillanos și a urcat pe locul doi în grupa. Ponturi pariuri fotbal - River Plate vs Club StrongestMarcelo Gallardo traversează cea mai lungă serie negativă de la preluarea lui River Plate în iunie 2014 . Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – River Plate vs Club Strongest, Copa Libertadores, grupa 1, etapa cu numărul 4, avancronică și pronosticuri.

Pariază aici pe meciurile din Copa Libertadores – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON, optiune live, partidele la live tv, platforma de mobil și cote excelente!

River Plate vine după un eșec neașteptat 1 la 2 cu modesta Patronato de Paraná în etapa a noua a turneului intern. Los Millonarios se află doar pe locul 11 la 11 puncte în spatele liderului Godoy Cruz. Echipa trebuie să se concentreze acum pe Libertadores, o competiție în care fosta campionă a avut un început bun în care a trecut cu 4 la 0 de Trujillanos. Au urmat două remize, prima cu Sao Paulo, la Buenos Aires și următoarea cu The Strongest, în La Paz, ambele încheiate cu scorul de 1 la 1. Să spunem că meciul din Bolivia nu a fost unul reușit, iar echipa se află într-o criză de joc și de rezultate.

Pentru acest meci, River Plate l-a recuperat pe portarul Marcelo Barovero, dat în defensivă rămâne de ales între Jonatan Maidana, ușor accidentat și Emmanuel Mammana. O altă problemă legat de primul 11 este alegerea între Luis González și Sebastián Driussi care trebuie să completeze linia mediană in care se vor afla Andrés D’Alessandro, Ignacio Fernández și Nicolás Domingo.

Marcelo Gallardo nu poate conta pe Leonardo Ponzio, un element-cheie în joc echipei, care a primit o suspendare de trei meciuri după eliminarea din meciul tur din Bolivia.

Ponturi pariuri fotbal - River Plate vs Club Strongest

The Strongest vine după ce a pierdut duminică, 2 la 3 cu San Jose de Oruro în etapa a 10-a a campionatului bolivian. Echipa se află pe locul 8, la 11 puncte de liderul Jorge Wilstermann. El Tigre a jucat în ultima etapă cu o echipa fără titulari, tocmai pentru a putea obține un rezultat bun azi.

În Copa Libertadores, The Strongest depășește toate așteptările mai ales după victoria cu 1 la 0 de la Sao Paulo. Bolivienii au trecut și de Trujillanos cu 2 la 1, în La Paz și în urmă cu trei săptămâni au luat încă un punct, în duelul cu River.

Mauricio Soria nu poate conta pe vedeta Rodrigo Ramallo, eliminat în meciul cu River Plate din Bolivia.  Alejandro Chumacero este inclus și el în lot deși nu este recuperat 100% după o accidentare. Fernando Marteli revine și el în defensivă, dar este posibil să rămână pe banca. În locul lui Ramallo, este posibil ca atacantul paraguayan Carlos Neumann să îl susțină pe uruguayanul Matias Alonso.

!Citeste aici si avancronica meciului dintre Rosario Central si Palmeiras!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

River Plate: Marcelo Barovero; Gabriel Mercado, Jonatan Maidana / Emanuel Mammana, Éder Álvarez Balanta, Leonel Vangioni; Ignacio Fernández, Nicolás Domingo, Andrés D´Alessandro, Sebastián Driussi / Luis González; Rodrigo Mora,  Lucas Alario.

The Strongest: Daniel Vaca; Diego Bejarano, Luis Maldonado, Jair Torrico, Ernesto Cristaldo; Mariano Torres, Raúl Castro, Alejandro Chumacero, Pablo Escobar; Carlos Neumann, Matías Alonso.

Ponturi pariuri fotbal – River Plate vs Club Strongest

Total goluri, interval 0-3, cota 1.42 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Repriza cu cele mai multe goluri, repriza 1, cota 3.05 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

A doua repriza, X, cota 3.25 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply